-
A ty sa nemozes spravat niekedy ako uplne najvacsi kkt/troll a potom vsetkych moralizovat,ze sa smeju na Drdovi,tak to nefunguje a okrem toho,sem tam nezaskodi aj trosku stupidnejsi humor a zrejme to nebude novy kurz podcastu games.cz,so why so serious?
-
Bighead
Ty jseš dobrej,s prominutím,k*etén. Nikdo tě na to čumět nenutí a už vůbec né,když to skončí. Co si asi očekával,běž si pustit ten tvůj s oblibou nazývaný RIPFAIL někde na internetu a koukej se na ,podle tvého názvosloví,ušatou a zubatýho,které máš tak v lásce. Drda byl dneska skvělej a nejlepší byl právě ten závěr,kdy skončilo nahrávání.Krásně jsem se dneska nasmál. -
ale rozumíš, nedělej Dášu *2*
-
Ty jsi ale k*kot.
-
Můžete ze sebe dělat cokoliv, samozřejmě. Pak ale nerozumím té komedii s Game Page, existenci Asociace herního průmyslu, srdceryvného nářku mnoha uživatelů zdejšího webu na to, že hry jsou příliš underground... Lidé jako ty či pan Grygar si hrajou na velké intelektuály, a pak se zvesela baví primitivním způsobům pana Drdy v podcastu. Interesting.
-
stejně jako ty můžem na tom veřejném prostoru ze sebe s klidem dělat čuráky (pardon za ten vulgarismus, ale jinak to nešlo).
-
To je docela smutné... Na jednu stranu si tady hrajete na uplakánky ohledně zrušení Game Page a spíláte "krutému vedení ČT, které nemá zájem propagovat tak utlačovanou a nedoceněnou formu kultury, kterou videohry nepochybně formují", na stranu druhou se sama komunita v očích veřejnosti sráží kamsi na samotné dno oblasti zábavy a forem trávení volného času.
-
Nemám zájem.
-
ne, nemá *2*
-
prvý podcast pri ktorom som brečel *1*
-
co by to byl za život bez hoven a chlastu, taky bys to měl zkusit
-
Nikdy jsem nikomu nic špatného nepřál, ale tobě z celýho srdce přeju abys přišel o prsty a už tady nikdy nic nenapsal. Ale když vidím tvůj zápal pro to, dělat všechno co je v tvých silách abys nasral všechny zdejší uživatele. Tak by to asi k ničemu nevedlo, protože by ses naučil psát nohama. No nic je to škoda času s tebou vůbec psát. Pozdravuj primáře ráno na vizitě. Ahoj
-
Pak přeji mnoho štěstí při budoucí progresi v oboru jasnovidectví. Co se mého "kázání" týče, absolutně mě nezajímá, jestli na něj někdo je či není zvědavý... Vyjádřil jsem svůj názor, nic víc, nic míň.
-
"Tak byl vytrvalej, že se mohl stát ministrem!" Jinak mi tyhle tvoje prudké výbuchy spravedlivého moralizujícího rozhořčení připomínají postavu Mila Minderbindera z románu Hlava XXII.
-
Jak píšeš. :)
-
To nebyl humor, já to myslel vážně. Za to na tvoje kázání tady není nikdo zvědavej. *3*
-
...
Mnoho z nás by chtělo Drakena ve FC :) -
Tenhle trapný humor, který jsi teď předvedl, se dnes používá maximálně na prvním stupni základní školy...
-
http://doupe.zive.cz/ctenari-naostro-ptejte-se-ondreje-prusi--noveho-sefredaktora-levelu/a-112968
*3* -
Už by vám v léčebně měli konečně omezit ten internet.