-
uživatel s nickem šílený korektor něco málo napsal v tomto ujo konzole příspěvku http://games.tiscali.cz/tema/jak-skonci-cesky-sen-jmenem-ouya-60085
-
Ale když ono tě to tak baví, viď *14*
-
Mimochodem,proč si do té diskuze nepřispěl svým nějakým velmi inteligentním (pro ostatní retardovaným) příspěvkem když si viděl co se tam "děje hrozného"? :D *3*
-
Také bych rád viděl Drakena i když nevím kdo to pořádně je :D Viděl jsem jen článek co tu někdo postnul o něm a ještě bych se chtěl zeptat,kdo měl být ten korektor co opravoval v diskuzích a dostal ban?
-
dnesni podcast byl poradne narozeninovy. a bylo to znat. martin nebude mit tricatiny dvakrat, tak se to proste trochu zvrhlo.
-
"Až tak daleko k tomu není - i na zdejším webu se projevuje mazání kritiky na svoji autorskou činnost (pan Smutný), neférové posuzování korektnosti příspěvků mezi různými uživateli (pan Poláček) či potlačování volné diskuze (WOW, Re-play články)."
Já to beru tak, že se tady občas účelově moderuje ve prospěch/neprospěch některých a tím se potlačuje svobodná diskuze, kde jsou si všichni rovni a mají stejná práva. -
Určitě nejsi jediný, ale skoro polovinu z těch pravidel opakovaně porušuješ. Navíc se tam píše, že o všem rozhodují výhradně administrátoři, tak kde je problém?
Ber to tak, že jsi tu na návštěvě a domácí pán tě může jako otravného hosta kdykoliv vykopat z baráku. -
Tak už to na světě chodí, že ten kdo na sebe nejvíce upozorňuje je v hledáčku jako první. To nezměníš:)
-
Morální právo možná, ale zde se bavíme o pravidlech diskuze na internetovém webu, s čímž nějaká relativní věc jako morálka nemá nic společného... Můžeš si je zde sám přečíst a posoudit, zda-li jsem jediný, kdo je porušuje.
http://diskuse.tiscali.cz/img/pravidla.html -
Nemeni, to byla jen poznamka pro upresneni. Jinak myslim, ze Martin se tak neprezentuje, ale casto se v TV i ruznych clancich pise: "za Asociaci herniho prumyslu Martin Bach", a pak vznikaj tyhle zazity omyly.
Vasi debatu v tomhle vlakne jsem ale jinak ani necetl, nejak mam lepsi veci na praci :). -
Tak pro tebe jinak. Z mého pohledu by potřebovali pročistit hlavu jiní jedinci.
Asi jsem ten který se hned nerozvášní nad trollem když s něčím nesouhlasí jako většina. -
Tím, že sám vysíláš urážky a vulgarity ztrácíš morální právo na ochranu.
-
Pokud mají redaktoři pocit, že jsem se provinil proti pravidlům slušné diskuze, tak zaBANují IP adresu, ze které jsem v daný moment příspíval a "spravedlnosti je učiněno zadost".
Bohužel, já jako diskutující nemám v rukou možnosti bránit se proti účelovému mazání mých korektních příspěvků / ponechávání primitivních vulgarit vyslaných mým směrem z klávesnic jiných uživatelů. -
V podcastu se o něm několikrát bavili jako o předsedovi, takže jsem to tak bral. Je jejich pochybení, že uvádějí posluchače v omyl. Mimochodem - mění informace z tvého odkazu něco v souvislosti s mým příspěvkem?
-
Trol.diskuzni: http://www.herniasociace.cz/hlavni-stranka/o-asociaci/predstavitele/
-
Ústavní léčba a úroveň inteligence spolu nutně nesouvisí*3*
Zajímalo by mě, jestli si někdo všiml, že Mr. Trol předtím, než mu v diskuzích lidi začali nadávat, tak stihl urazit prakticky všechny redaktory plus většinu externistů? Obvinění z korupce patřilo k těm mírnějším. Jenom v téhle diskuzi od něj například padnul jeden srdečný primitiv.
Teď brečí, že mu ošklivá redakce maže příspěvky. Víte, o čem bych jako redaktor uvažoval? O mazání jenom těch rozumných a netrolících příspěvků k věci. Všechny ty ostatní provokace, útoky a bláboly bych v diskuzích nechal, ať si diskutující užijí svobodu projevu. Vzhledem k procentuálnímu zastoupení v jeho tvorbě by s tím taky byla mnohem menší práce. -
Komentáře.
Vyserte se reagovat na Trola.diskuzniho (již to má skoro půl stránky) a raději napište,že chcete Drakena ve FC.Bylo to jasně bylo řešeno,že je potřeba žádat do diskuze tak aby to bylo vidět.Když se zde bude regovat dlouze na nějaký komentář tak to pak nemá smysl. -
Jedním z autorů webu Games.cz je předseda Asociace herního průmyslu, která má za primární cíl zvýšit povědomí o hrách ve veřejnosti... Pokud toleruje excesy, které se v dnešním podcastu objevily, pak jde silně proti svému cíli = dosáhnutí toho, že někdo bude brát hry jako plnohodnotnou oblast kultury.
Reklamy jsou zde jen proto, aby dopomohly vydělat. Games.cz jde však o víc - jsou kulturním médiem a tedy by se podle toho mělo chovat. -
Volná diskuze = pro všechny uživatele =/= diskuze omezená na registrované z důvodu omezení publikace negativních příspěvků na dané téma.
-
Tak ten byl slabší.