-
Robotron3? Robotron3? Robotron3! Nejsi náhodou i ten, kterýho vykopli z Kultůry kriplů a pak se samozřejmě rozbrečel?
-
To skoro vypada jak provokace, abych se zacal hasterit s bl... No nic, nevim o nicem takovem, je to mozne, ze jsem na jeho strankach neco psal do diskuse a pak u jsem nepsal. Ono to tak vetsinou byva, neco napises a kdyz vidis, ze to nikam nevede, uz nic nenapises. S Dave de Sade mam dost rozdilny nazory na herni scenu a i konkretni hry, takze to je cele.
-
Dneska na vas v tom horku budem myslet *3*
-
"Hlavne si nic nebrat k srdci, je to jen virtualni svet"
Pise Robotron3, který se proslavil hlavne slzuplným útěk ze stránky Deva De Sadea, po té, co tam jen vulgárně nadával a byl okřiknut *3* -
Fight club
Salut,v kolik dnes?standartně kolem páté? -
Jo, je fakt, že člověk si toho musí brát tak polovinu (jestli vůbec).
-
Kdyz ma nekdo v necem pravdu, nebo zajimavy uhled pohledu, tak se nad tim snazim zamyslet a obohatit svuj nahled na vec (ktery nikdy nemuze byt uplne vseobsazny, "nejsme geniove"). Ale jakmile se stretnu s blbcem, tak mu to dam nalezite najevo. A to asi k ty nesnasenlivosti a hastereni prispeju, ale to uz je takovy naky osobni presvedceni :) Hlavne si nic nebrat k srdci, je to jen virtualni svet...
-
Nemůžu jinak než souhlasit (i když budu s velkou pravděpodobností za řitního alpinistu). Osobně jsem se přestal prakticky veškerých diskuzí účastnit, protože ona obyčejná lidská slušnost nebo jen třeba nadšení, je v dnešní době okamžitě ubito "hejtery" a nadšení znásilněno a považováno za leštění klik. A bude hůř... V době, ve které vládne socializování se ve všech rovinách a každý má ultimátní pravdu a názor na všechno se není ani čemu divit. Kultura kriplů dostává úplně nový rozměr.
(trolla a minuska do mě) -
Jakej byl Wasteland 2?
-
To vies ked Lukas zacne trolit tak aj troll.diskuzni place...
bajdvej suhlasim s tebou... -
A stužku v duši
-
Kdybych byl Vonnegut a četl to tu, tak řeknu: Trochu méně hejtu, trochu více obyčejné lidské slušnosti. Děkujeme.
-
Z toho důvodu jsem finál stříhal minimálně - ven šlo dvacet minut, z nichž většinu tvořily prostoje. Schovávat si původní wavku jen kvůli těm pár větám navíc mi přišlo zbytečný.
-
Děkuji za radu. *4*
-
Asi nebudu první ani poslední: už jsi svojí činnost zde konzultoval se svým lékařem? Možná je na to vhodná doba pokud jsi tak dosud neučinil.
-
Mně nevadí,že zapomněl ani,že to vydal sestříhané.Jak píšeš,vydal to jak měl.
Jen mně mrzí,že když už věděl že nesestříhaný záznam nebude tak mohl nahodit nesestříhané audio.Klidně neupravené.Kdo chce tak si pak nějak poradí.Škoda,že nechtěl no. -
Plocha -> Koš -> Obnovit -> Nahrát na Uloz.to -> hodit sem do diskuze link
Případně: www.instaluj.cz/obnova-dat -
Problémem může být shift + delete, čemuž osobně dávám před košem přednost.
-
Ty vole, ty seš tady vážně 24/7, co? Ale jo, mám tě rád. Tak pokud Grygar vytáhne a ty pošteluješ, i já si milerád poslechnu. *1*
-
Jejdamane - Grygar vytáhne separátní stopy z koše, zararuje, hodí na uloz.to...
Já stáhnu, zapnu freeware audacity a milerád si to během patnácti minut pošteluju tak, aby to znělo aspoň přibližně stejně hlasitě a extrahuju jako jednolitý stereo audio soubor. Any problem?