Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lemry z games budou mít Wasteland 2 exkuzivitu? Smekám a tleskám. Škoda, že 2 slibovaná videa budu muset sledovat v jejich dom*danym prehrávači.
  • 19:30 VKV: Velmi krutý Vávra

Vysílání v primetimu bylo parádní, kam se hrabe TV :) Mohli by jste to dělat častěji....
  • Podcast vyborny. Vavra nezklamal. Kdy vyjde ten blog na warhorse? :)
  • Black_Hand
    s komentarem od trolla :P.
  • smejki
    každý podcast by měl začít čtvrthodinovým promítáním Danových citátů!
  • Trol.diskuzni
    Janchore, Vávra je bůh a jeho komentáře nemůže v podcastu nikdo nahradit, pochop to! Je zločin jej jakkoliv vystříhávat!

Disclaimer: Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!!!
  • Keyz
    Bohužel to bude bez jeho vtipného popisu který je vystřižen :(
  • Don Dan a jeho vize

Dane, s HiTechem to byla opravdu škoda, protože to mohla být velice dobrá hra. Držím palce s Warhorse projektem. Myslím si, že když si podržíte váš rukopis, tedy minimum kompromisů, snaha hráče dotlačit respektovat ingame pravidla a vhodné skloubení realismu a hratelnosti, tak výsledek bude dostatečně unikátní, takže se nemusíte obávat, čím přebít konkurenci (viz vaše vložky v podcastu #82).
  • janchor
    Dle "logiky věci" by tam měl zůstat, pokud bych ho vnímal tak, jako ty.

Už tu otázku neúměrně natahoval, o Game Page a tím pádem i ČT se budeme bavit příště.
  • Hangout on Air http://www.google.com/intl/cs_ALL/+/learnmore/hangouts/onair.html a nemuseli byste už nic nahrávat znova na YouTube.
  • Keyz
    Tak proč tam není zrovna ten komentář o ČT D. Vávry.Tuším,že to bylo na otázku ohledně gamepage a v záznamu jsem to nenašel.
    Pro mně byl vtipný a byl i k tématu,tak nevím proč je vystřižen.Je v odpovědi na otázku,tak dle logiky věci by tam měl zůstat jestli je "zábavnej / zajímavej / ideálně obojí."
    Nejspíš není?
  • janchor
    Přijde mi, že se tu dělá komár z velblouda. Spousta pokecu navrch ve střihu pravidelně zůstává, pokud je ten pokec zábavnej / zajímavej / ideálně obojí. Aktuální díl je toho živým příkladem, pokud tu někdo postrádá tu volnou debatu bez nasazenejch mikrofonů, která pak jela dál, tak ta už se stejně nenahrávala ani audio - to jsme stopli hned po rozloučení.

Na každej pád je tím řešením dávno záznam na own3d, kterej, když zrovna zodpovědnýho klikače nepřepadne skleróza, normálně k dispozici bývá.
  • Súhlasím , videopodcast som nepozeral nikdy ale keď bol k dispozícii nestríhaný audiopodcast alebo som sa dokopal k tomu vyripovať si zo streamovaného záznamu zvuk tak som si to užil ovela viac než zostríhanú verziu , zdala sa mi zábavnejšia , informačne objemnejšia a proste zaújmavejšia . Myslím že to "jadro " poslucháčov podcastu ho nepočúva kvôli informáciam alebo kvôli nejakej programovej štruktúre rovnako ako by sledoval program na verejnoprávnej televízii , počúvajú ho preto že ich baví počúvať ludí ktorý podcast tvoria a ich debatu na LUBOVOLNÚ tému . Minimálne mňa baví počúvať aj témy o ktoré sa normálne vôbec nezaújmam alebo vôbec nesúvisia s hrami , na ktoré je podcast zameraný . Preto sú pre mňa osobne všetky snahy o "zformálnenie " podcastu posunom k horšiemu . Samozrejme ale nemôžem hovoriť za všetkých . Myslím že absolútne bezproblémovým a dokonalým riešením tejto dlho trvajúcej debaty by bolo dať na výber zostrihanú nezostrihanú audio-verziu podcastu . Publikum na ktoré sa sanží FC viac mieriť , teda ľudia ktorým ide o profesionálny a uhladený podcast by si mohli stiahnuť upravenú verziu a ľudia ako ja by mali jednoduchý prístup k tomu čo chcú . Myslím že by tým pádom bol každý spokojný a pokrylo by sa väčšie množstvo poslucháčov . Taktiež by bolo možné porovnať z počtu sťahovania o čo je viac záujem . Nevidím za tým žiadny technický etický ani podobný problém a aj keď už sa na to pár ľudí pýtalo , nezdá sa mi že by padla uspokojujúca odpoveď prečo nie :-)
  • Neviem prečo ale akonáhle som prečítal " Zavání to totalitou " tak som sa absolútne zvalil pod stôl a smial sa vkuse niekolko minút *1* *1* *1* Bol to vtip že ? Nezmášam tú neistotu ked sa nedá na internete rozlíšiť či je niekto hlupák alebo či má len dobrý zmysel pre humor .
  • We´re f*cked now...
  • a co nesetrihana audioverze? ja stejne vetsinou ze zaznamu (dokud teda byl na youtube) udelal mp3, sice tam obcas neco nedava smysl kdyz clovek nevidi ten moment ale je to lepsi nez kdyz clovek prijde o debatu ktera je sice offtopic ale muze mit pro nekoho nejakou informacni hodnotu
  • Slotermeyer
    Sorry, tentokrát nemůžu sloužit. Kdybych měl, už bych se podělil.
  • Keyz
    Bohužel to vypadá,že to sem asi hodit nechce jinak by to vybral.Jedině,že to snad náhodně bezpečně smazal,zdlouhavě přepsal,disk zdemoloval a co zbylo to zahrabal, aby to nešlo obnovit.
  • Prisel cas obratit k nocni obloze reflektory se slotermeyerovym avatarem?
  • janchor
    Za upřímnost se neomlouvej, ale podcast se stříhá odjakživa, takže poznámka o nějaký totalitě je mimo, protože neprobíhá žádná "cenzura" témat, pouze osekání pasáží, který mi připadají jalový / nadbytečný / příliš offtopic atd. a délku jenom nafukujou - už takhle byl aktuální díl jeden z nejdelších a vzhledem k ohlasu během streamu jsem v něm nechával věci, který bych jinak vyházel taky. Pořád je to herní podcast s jasně daným rámcem, ne tříhodinová volná debata o čemkoliv, na co během natáčení přijde řeč. Pokud o ni za každou cenu stojíš, musíš si pustit stream nebo jeho záznam (a potřetí sem píšu, že bohužel ten aktuální jsem zapomněl na own3d nahrávat, jinak by tam byl).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit