Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Plocha -> Koš -> Obnovit -> Nahrát na Uloz.to -> hodit sem do diskuze link... *16* *16*
  • Předem se omlouvám za upřímnost,... Kdyby jste nabízeli ke stáhnutí "krácenou" verzi společně s originální debatou ,tak bych neřekl ani popel. Pozvat ale hosta, nechat ho mluvit a pak to promazat mi nepřijde zrovna košér. Sprosté výrazy, které se v podcastech objevují nikdo nevymazává - to je přece v pořádku. Vůbec jsem netušil, že takto upravujete podcasty. Zavání to totalitou. Doufám, že se nedožiju doby, kdy někdo Vám podobný bude rozhodovat o tom, kolik koleček salámu smím sníst k snídani....
  • A co takto zalozit si novu identitu a undergroundovo to vydat ako nahravku zo streamu?
  • janchor
    Vystříhávám to, co mi zajímavý nepřijde. Pokud to diváci streamu vnímají jinak, názor jim neberu, ale těžko ho můžu předjímat. Kdo chce mít jistotu, že mu neunikla ani vteřina, musí holt na stream nebo na záznam own3d. Že tam aktuální díl nebude je samozřejmě popel na mou palici, ale to je tak všechno, co můžu s dvaaosmdesátkou dělat.
  • janchor
    Videozáznam v nesestříhaný podobě obvykle visí na own3d kanálu, teď bohužel video nemáme vůbec.
  • Keyz
    Logicky by měla být jestli,ji mistr střihač automaticky nesmazal :(
    Kdyby nahrál nesestříhanou verzi tak bych mu dal dokonce jedno + abych vyrušil to minus co jsem mu dal za to,že zapomněl nahrávat video.
    -Zdá se,že to nikdo nijak nenahrával :(
  • Já myslím (a evidentně nejen já), že nemá vůbec smysl dělat sestříhanou verzi video záznamu, prostě by to měli nahodit, tak, jak to je a sestříhat si třeba jen audio. Většinou právě ty vystříhané části patří k tomu zajímavějšímu z podcastu (a teď nemyslím nějaká přeřeknutí. Myšleny jsou různé poznámky a komentáře, hlášky atd).
  • Trol.diskuzni
    Prosím, uploadujte někam nesestříhanou verzi, když už není videozáznam! *16*
  • Dobrý den, včera jsem stihl pouze konec živého vysílání. Proč vystříháváte zajímavé části debaty? Je k dispozici nesestříhaná verze? Začínám být znechucen....
  • smejki
    http://www.youtube.com/watch?v=tx-qswUnZ3Q !!
  • Díky, za gratulaci i za výhru. Doufám, že jste mi ho minule moc nerozmlátili, reakce jsem slyšel jen z mp3ky, doufám, že to nepřijde v několika dílech složitelných pouze lepidlem :-)
  • Trol.diskuzni
    Já jsem včera slyšel cca 60 % a je fakt, že to sestříhané je =/
  • jindra.veliky
    nejlepsi bylo stejne vystrihnuto *12* *12*
  • janchor
    Jakápak smutná, takhle originální člověk jen tak nevidí! Tak gratulace navrch.
  • Prosim

Nikoho z Indiana.To uz radsi podepisu petici na podporu GP.
  • Za to pojdes do pekla... *16*
  • Thorleif_cz
    Sejměte toho predátora... Prej paranormální praskání, čekám kdy se objeví ten charakteristický zvuk výšlehu rameního blástru, následovaný zděšeným a bolestným rykem. Nebo je Predy na Vaší straně?
  • Trol.diskuzni
    Podcast fantastický, Vávra je prostě borec!
  • Zatim nevim, ještě nic nepřišlo, ale pevně věřím, že na vnadné kolemjdoucí to bude jako dělané :-)
  • iTunes

Nějak se mi nechce stáhnout z iTunes.. Neví o tom někdo něco?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit