Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Lukáš mě minule viděl i přes kameru a internet, takže rozhodně ano!
  • Keyz
    Dá s tím,dobře špehovat? *4*
  • Soutěž

Ježiš, já ten dalekohled vyhrál :-) Super... Jo a to jméno je opravdu smutná realita, ale tanec se nekonal, jenom vítězný jásot :-)
  • Trol.diskuzni
    A bude aspoň nesestříhané audio? Prosííííííííííííím! *13* *13* *13*
  • Keyz
    Zrovna ten komentář o ČT v záznamu není :(
    Nahrával to někdo z diváků?
  • Malleth

Beyond...ne?

Kritiku Beyondu nechápu. Pravda že stejně jako většina vystavovatelů nevybrali nejšťastnější ukázku, ale každýmu kdo hrál jejich předchozí hry musí bejt jasný, že celá hra není jen z quicktime eventů. Ty jsou jen v akčních scénách a do konceptu jejich her to sedí. Stejně jak v Heavy Rainu tam budou i normální adventurní pasáže kde prozkoumáváš prostředí a něco řešíš.

Navíc ta hra vypadá úžasně. L.A. Noire sice má mimiku detailnější, ale pohyby hlavy a těla se nahrávají zvlášť a je to znát. Textury obličejů jsou dost mdlý a oči nereagují jak by měli, což je daný způsobem nahrávání a nemožností doanimovat pohyby ručně. To se technologie od Quantic Dream netýká.
  • janchor
    Není a bohužel nebude. Tentokrát padá vina mou palici, protože jsem zapomněl pustit nahrávání.
  • záznam

Nevíte někdo, proč není na own3d.tv záznam? Většinou je tam po chvíli celý podcast k dispozici, ale někdy taky ne a aktuální vydání tam taky zatím nenaskočilo... ?!?
  • Fightclub

Díky za fightclub.Byl to balzám na duši.Prvotřídní hosté.Dan Vávra je prostě kouzelnej.Dan Vávra na hrad.Praskání vem čert.Poslouchat Vávru je koncert.
  • Keyz

Hosté

Dnes to byl super podcast.Bylo sranda a člověk i něco dozvěděl.

V chatu se někdo ptal na další hosty od Warehorse.Rád bych je také viděl,určitě by měli co říci k dění a byl by to jiný úhel pohledu.Nebo nemají čas?Proč pak má čas D.Vávra(ne,že bych zde nerad viděl).
  • Keyz
    Přej bude peklo v 19:30 s vrchním pekelníkem Hellboyem
  • nemel ted nekdy bezet podcast?
  • smejki
    tohleto mi podezřele zavání...
  • Black_Hand
    vavra musi kvuli podcastu odsouvat recitaci a plavani. takhle se mu vychazi vstric.
  • janchor
    Kvůli hostům.
  • janchor
    Má, sesumírujeme je zítra.
  • Trol.diskuzni
    Vávra? No more tears, bejbe! *14*
  • Do kdy posilat otazky do zitrejsiho FC.

Ma este smysl posilat na pristi podcast otazky? Resp stihnete je zodpovedet?
  • Keyz
    Já četl prvně do sedmi :)
  • A preco vlastne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit