Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Tentokrát pojedeme až od sedmi večer.
  • damn! ...a já ho live nestihnu...
  • najocakavanejsi podcast ever *15* tesim sa
  • Keyz
    Parta jak má být *3*
  • Black_Hand
    Vavra, Homola, Grygar, Polacek. nezbyva, nez jen s otevrenou pusou cekat a tesit se :).
  • Tak to je hanba - mate s honzikem viditelny vlohy...
  • zdeeneek
    Ten podcast by nemel vychazet kazdy tyden. Je mozny, ze vyjde treba jen jednou mesicne a proberou co se stalo zajimavyho. Pokud se budou venovat i historii nintenda ( doufam ze jo ) tak materialu k probirani bude dost. Kazdopadne je dobre, ze se takhle zamereny podcast objevil. Mainstream je pc, ps3, xbox a nintendo je trochu mimo zajem medii.
  • Trol.diskuzni
    Ani ne, nemám v tomhle ohledu nějaké velké ambice. *3*
  • Skoda, ze tupy odsuzovani neni olympijska disciplina, co?
  • Ved ano ale aby sa nestalo ze nebudu mat ocom robit podcasty
  • zdeeneek
    Ja myslim, ze jo. Herni podcasty jsou zamereny na pc, ps3, xbox360. O nintendu se mluvi jen kdyz vychazi nova konzole a pak uz temer vubec. Ja jsem si vcera poslechl oba dily a byl jsem spokojenej. Chystanej treti dil ma byt o historii nintenda - na to se docela tesim.
  • Urcite napad dobry ale neviem ci je to dobra tema na podcasty....
  • zdeeneek

nintendocast

Narodil se dalsi cesky podcast, ktery je zamereny pouze na nintendo platformu - snad teda nebude vadit, kdyz sem na neho dam odkaz. Zatim vysly 2 dily, ktery se zabyvaji tim, co se stalo na E3 kolem novyho Wii U a 3DS.

http://www.nintendocast.cz/
  • Ellendway
    Výborné speciály z E3. Díky moc kluci!
  • Trol.diskuzni
    Tak tak.
  • A je to uplne v poradku, stupidni hra pro stupidni zakazniky. Co se pribehu tyka, vubec ta nejhloupejsi...
  • "Prohra Emila"

Řekl bych, že pan "Emil" od Ubisoftu vám názorně ukázal, jakým způsobem bude AC3 hrát majorita zákazníků ^_^.
  • A co když menší pes vzleze pod močícího většího psa? To není tak vzácný jev.
  • Francouz

Klasickej šnekožrout.
  • Jak mohl jeden člověk na WC pomočit nohu druhému? :) To se nestává ani u zvířat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit