-
Tentokrát pojedeme až od sedmi večer.
-
damn! ...a já ho live nestihnu...
-
najocakavanejsi podcast ever *15* tesim sa
-
Parta jak má být *3*
-
Vavra, Homola, Grygar, Polacek. nezbyva, nez jen s otevrenou pusou cekat a tesit se :).
-
Tak to je hanba - mate s honzikem viditelny vlohy...
-
Ten podcast by nemel vychazet kazdy tyden. Je mozny, ze vyjde treba jen jednou mesicne a proberou co se stalo zajimavyho. Pokud se budou venovat i historii nintenda ( doufam ze jo ) tak materialu k probirani bude dost. Kazdopadne je dobre, ze se takhle zamereny podcast objevil. Mainstream je pc, ps3, xbox a nintendo je trochu mimo zajem medii.
-
Ani ne, nemám v tomhle ohledu nějaké velké ambice. *3*
-
Skoda, ze tupy odsuzovani neni olympijska disciplina, co?
-
Ved ano ale aby sa nestalo ze nebudu mat ocom robit podcasty
-
Ja myslim, ze jo. Herni podcasty jsou zamereny na pc, ps3, xbox360. O nintendu se mluvi jen kdyz vychazi nova konzole a pak uz temer vubec. Ja jsem si vcera poslechl oba dily a byl jsem spokojenej. Chystanej treti dil ma byt o historii nintenda - na to se docela tesim.
-
Urcite napad dobry ale neviem ci je to dobra tema na podcasty....
-
nintendocast
Narodil se dalsi cesky podcast, ktery je zamereny pouze na nintendo platformu - snad teda nebude vadit, kdyz sem na neho dam odkaz. Zatim vysly 2 dily, ktery se zabyvaji tim, co se stalo na E3 kolem novyho Wii U a 3DS.
http://www.nintendocast.cz/ -
Výborné speciály z E3. Díky moc kluci!
-
Tak tak.
-
A je to uplne v poradku, stupidni hra pro stupidni zakazniky. Co se pribehu tyka, vubec ta nejhloupejsi...
-
"Prohra Emila"
Řekl bych, že pan "Emil" od Ubisoftu vám názorně ukázal, jakým způsobem bude AC3 hrát majorita zákazníků ^_^. -
A co když menší pes vzleze pod močícího většího psa? To není tak vzácný jev.
-
Francouz
Klasickej šnekožrout. -
Jak mohl jeden člověk na WC pomočit nohu druhému? :) To se nestává ani u zvířat.