Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi najvtipnejsi podcast.Sice Vavra je +10 ale Rybka je +11 a je to poznat.Zo vsetkeho co Vavra povedal si robil (ako aj ostatny) srandu a to vo fight clube chybalo!Cucat hodku a pol na redaktorov ktory placaju mudrosti je proste casom nudne...
  • Mě se líbil výraz od M.Rybky "....harcore komunina si to vyhardcoruje" *1*
  • Slotermeyer
    Většinou s Trolem.d nesouhlasím, ale dnes mu musím dát za pravdu. Spousta zajímavých dotazů vešla vniveč. Kéž by sledoval chat Lukáš...

Pro nedočkavce -> pirátský audiozáznam podcastu. Cenzurujte, jak je libo...

http://webshare.cz/FDYw5Ygnb2-podcast_73_bez_ob_zky.mp3
  • Black_Hand
    delal si to dobre. michal si ho pak pekne prebral :). i kdyz to nic nemeni na tom, ze je skoda, ze dan nechodi casteji.
  • janchor
    My zase nemáme problém s příspěvky, co jsou k tématu.
  • janchor
    Chtěl jsem vyjít vstříc lidem, kteří si stěžovali, že Danovi nedáváme prostor. A navíc mi ta debata od tématu přišla vesměs zajímavá, takže tím spíš jsem neměl tendenci zasahovat.
  • Black_Hand
    tak ano, mel jsem ctvrt hodinovy lag :X. ted jsem dokoukal zbytek.
  • Naprosto!
  • Hairy_Ass
    Vávra: "Kdyby Wallace s Johankou měli dítě, tak i to by na Žižku nemělo!" (omlouvám se, ale doslovně si to už nepamatuju) - Skvělé! Dnešní fight club nebyl tak úplně o hrách, ale možná proto jsem se u něj tolik bavil. *1* *3*
  • Ringwraith
    Jo no, ty dotazy dost zazdili.
  • Aspoň že Lukáš dokízal vypnúť ten sporič obrazovky *3*
  • Dan mi obvykle nevadí, ale dneska mi občas přišel dost mimo. A určitě by to chtělo ho trochu přísněji moderovat, moc jste toho nestihli:).
  • Black_Hand
    nejak mi to spadlo, uprostred vety...wtf? a ke konci to melo hodne daleko.
    ...jestli byl vazne konec, tak jsem ztratil pul hodinu zivota ani nevim kde.
  • S těmi dotazy dneska jste mě teda zklamali. (A klidně ten příspěvek zase smažte a zaBANujte, nemám s tím problém)
  • Cosi
    Tak pro přístě, moderátor by měl moderovat a odstavovat Dana od řeči, když se odchýlí od původního tématu. Dan by pak chtěl povídat a povídat...
  • DOTAZ

Na Vávru : Načem pracuje a jak je stím daleko , a jestli hraje tak co
    Na Rybku: to samé jako Na Vávru
  • Tam hulíte ???

Tam hulíte trávu nebo co ? :-) ten stou bradkou to asi palil :-)
  • Len do toho...
  • Mr. Vavra? Se picnu, BOŽE, DĚKUJI TI! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Black_Hand
    fuck me and call me betty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit