-
S Aha v těsném závěsu, na to nezapomínat!
-
A tohle neustálé nadávání na "čecháčkovství" mi zase připomíná, jak každý nadává na bulvár, ale Blesk jsou stále naše nejprodávanější noviny... *1*
-
Furt lepší než ten severomaďar, co v tom videospeciálu k Mass Effect mlel s přestávkami hodinu a půl o tom, že hry nejsou to, co bývaly před dvaceti lety, kdy on velký, ultraboreček, byl velkým ultraborečkem a on má pravdu, nikdo jiný! *5*
-
Up the shut fuck *3*
-
F*ck the shut up... Nebo je to naopak?
-
Já bych ti tam nacpal ty umbrelly, co máš ve chřtánu nebo co to je (a otevřel).
-
Mrs.Andareson welcome back!We missed you...
-
Každýmu kdo používá slovo "čecháčkovství" bych ho narvala do pdrele.
-
Říká "udělali new vegas a potom samý sračky", jen trochu v mumraji.
-
Are you sure about the indefinite article?
-
Jak mě někdy Dan svým postojem "proti všem" ser*, tak mu musím dát jednoznačně za pravdu, co se týče názorů "většiny" na Husity. Naprosto přesně vystihnul čecháčkovskou vlastnost, která mi taky 2x nevoní. Mlít o něčem, o čem vím velké kulové, to je jeden z prvních charakterových rysů, který si vybavím, když se řekně Česko. Co se týče Danova názoru na publishery, tak nemám důvod mu nevěřit. Sám vidím, jak to funguje v hudebním byznysu... Výbornej podcast. Mistr Rybka byl tentokrát trošku méně výřečný, ale super. Jeden z nej podcastů.
-
One does not simply
Speak with an English accent -
Tentokrat se budu branit, dotazy jsem mel vypsane de facto vsechny, ale otazky typu "nechce Dan kandidovat na politika" nebo "kdy zverejnite informace o sve hre" opravdu za zajimave nepovazuji. A jak rikam, spoustu z nich zodpovedeli ti dva behem te sve dlouhe debaty na prvni dva dotazy, kde jsme jim dali prostor.
-
Dotazy jsem mel vypsane v zasade vsechny, ale jednak bych o jejich zajimavosti byl schopen vest dost dlouho polemiku, za druhe jsem u nekterych dobre vedel, co na ne Dan ci Michal odpovi (nic, protoze nemuzou nebo nechteji), ale hlavne jste videli sami, co vzniklo za debatu na pouhe dva dotazy. A ty jsem vybral schvalne, protoze ti dva k tomu meli co rict. Nejde preci o pocet dotazu...
-
Close enough.
-
fér enáf
-
a protoze jsem byl v lagu, tak nektere me poznamky nepadly asi na urodnou pudu :). dan naznacoval, ze avellone nema na konte zadnou dobrou hru za deset let...par minut potom vytahne new vegas, kterymu dal docela vysoke skore :).
-
Dobrá, to má něco do sebe.
-
to mas pravdu. petr na to trochu kaslal, coz je ale v souladu s jeho dlouhodym pristupem k podcastu, ktery byl ale vetsinou zapricinen prebytkem prace.
-
kdyz si to prehravam v hlave, tak mi prijde, ze to byl nejlepsi podcast za posledni mesice. trochu mi tam ale chybel martin, ktery si hral na smiraka ve vedlejsi mistnosti a v chatu. michal a dan spolu ten podcast dneska opravdu udelali. samozrejme, ze nic proti petrovi a lukasovi, ale ti se dneska trochu drzeli zpatky, k cemuz take dali dobry duvod.