Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemel by?
  • Ono prostě všeho moc škodí a nejlepší je zdravá vyváženost :) Češi to přehánějí se sebemrskačstvím a slováci zase s nacionalitou. Pokud obojí přesáhne určitou hranici, je to na škodu. Češi si tak málo věří, že na všechno kašlou a slováci si zase strašně věří, ale často je pak realita naprosto jiná :)
  • Jo?
    Mne zas prisel v pohode jako nikdy.
    Je videt, ze kdyz si muze vytriskat baterky praci na svem detatku, nemusi predvadet hereckou improvizaci na tema "kral demagogu".
    Oficialne davam povoleni Dana zase priste pozvat.
    (stihl jsem jen druhou polovinu, tak snad po shlednuti ty prvni nezmenim nazor... ;)
  • Amylee.Anderson
    Mě se zase líbí na Slovácích nacionalita, no.
  • Black_Hand
    z toho si nic nedelej. lidi jsou obcas divni, hlavne kdyz jses "verejna" osoba.
  • janchor
    Já se na tebe rozhodně nezlobím. Ale dobře si pamatuju, jak se zlobili lidi na mě, když jsem tomu dal pětku.
  • Malleth
    Super podcast, ale nezlobte se na mě. Force Unleashed 2 je fakt debilita
  • smejki
    Trochu mě zfackovalo Dungeon Siege 3. Na tom dělal úplně jiný tým lidí, než na Vegas.
  • výborný díl Rybka-Vávra je totální kombo, doufám, že se Michal občas do podcastu vrátí, je úžasný :)
  • V tom případě jsi vůdcem lidstva... *3*
  • Hairy_Ass
    Já taky ne, a vsadím se, že většina lidí, kterých se zeptáš, tak ti tak taky odpoví, jenže pak je otázka, kde sou ti všichni, kdo ho čtou, zalezlí? A o to jde. *4*
  • Hairy_Ass
    Zvláště od doby, kdy někdo vynalezl internetovou diskusi. *3*
  • Cahir
    Buďme upřímní, touhle zk*rvenou vlastností vládnou lidi na celém světě, nejen u nás...
  • Core
    Bulvár nečtu *4*
  • Fakt ? Ak ja niečo na Čechoch obdivujem tak je to fakt že ste schopný brutálnej sebareflexie a neberiete sa ako národ tak vážne . To mi v tom našom národne ultrauvedomelom a megasupernacionalistickom Slovensku chýba , nikdy som nepočul že by nejaký Slovák kritizoval našu národnu ovcomentalitu ukryvdených chudáčikov , zatial čo Češi majú taký výraz ako čecháčkovstvo... ...osobne by som na niečo také bol hrdý a rozhodne by som to nikomu nepchal do konečníku *1*
  • Fakt ? Ak ja niečo na Čechoch obdivujem tak je to fakt že ste schopný brutálnej sebareflexie a neberete sa ako národ tak vážne . To mi v tom našom národne ultrauvedomelom a megasupernacionalistickom Slovensku chýba , nikdy som nepočul že by nejaký Slovák kritizoval našu národnu ovcomentalitu ukryvdených chudáčikov , zatial čo Češi majú taký výraz ako čecháčkovstvo... ...osobne by som na niečo také bol hrdý a rozhodne by som to nikomu nepchal do konečníku *1*
  • Black_Hand
    tak predtim rikal, ze neudelali za 10 let nic.
  • Amylee.Anderson
    Pfff, nepoznáš crowbar?
  • Dejmilí.ZenDrsoňová strikes back!
  • Hairy_Ass
    Panenko Maria Podsrpenská, vidíš to? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit