-
a proč to děláš, smím-li se ptát :)
-
O_O
Nějaké názory na slečnu Tlamiczku? Podle mě skvělej díl aneb když má ženská ke hrám (a nejen k nim) co říci. Doufám, že v budoucnu pozvání neodmítne. Jak to vidí ostatní? -
takhle dopadneš, když jsi narcistickej kok*t. Všichni se ti nakonec budou smát :)
-
Jop, je to možné... Já používám IE 9 (64-bit verzi) a naprosto v pořádku. Čili je to individuální problém...
-
Já se díval přes Ustream a měl jsem všechno 100% ok.
Tak nevím no. Napadá mě, že já mám v prohlížeči asi milion blokačních doplňků všeho možnýho... tak možná na stránce Ustreamu byl nějakej vadnej script/něco a já ho měl bloklej... anebo to prostě byla náhoda, že mi to jelo a většině lidí ne. -
sakra, ma mohlo napadnut to hned aj vyskusat. Tak nic no *9*
-
rano se probudim, a podcast na strankach, ...tomu rikam pracovni nasazeni *1*
-
O,o
Info zapadlo, tak pro Blixu ještě jednou: Problém s trháním videa (cca každých několik vteřin, jak deklarovali diváci), je problém U-Streamu. Dívám se přes web Games.cz (aby mě nerušil chat či hnusně zářivě bílý podklad a grafika U-Streamu obecně) a neměl jsem jediný zásek, záškub, lag či jiný problém. Přes stránku Games.cz luxusní přenos... Čili chybu bych neviděl na vaší straně.
Pan Jaroslav -
jo to jsem taky koukal :) lol
-
Trubkinen... (myšlen JD).
-
audio
Jen se chci zeptat - to už nikdo nedělá uncut audio? V práci se mi to dobře poslouchalo a na video jaksi není čas *9* -
jj je to super ted posledni 3 dily, to si asi plati premium na ustreamu ne? Nekteri si tak ted mysli ze to porad jeste nahravaji :D Nebo naopak jako ten mamlas JD co to zacal dnes sledovat driv a bezel mu tam minulej dil myslel ze to je live :D
-
*15*
-
http://www.ustream.tv/channel/fcpod
videa jsou tam prakticky hned po skončení nahrávání -
Cool, thx.:)
-
Bude všechno.
-
...
Nahrával to dnes někdo? Bude někde videozáznam?:) -
A funguje to i v tom flashovem chatu?
-
zrovna dneska ma pri tych Ustreamovych dotazoch napadlo vyuzitie jednej featury v Opere - Copy to note. Ked som pocul Martina jak hovori o tom ukladani dotazov.
Text sa oznaci, klikne sa pravym tlacitkom a nasledne Copy to note, a text je ulozeny medzi poznamkami. Mozno to mate nejak poriesene ale toto by vam mozno mohlo ulahcit zivot. -
+1