-
Dyvajsy mě sundaly ze židle hned dvakrát za sebou... No jo, čekat soudnost od člověka, který si nechává říkat Tlamiczka (mimochodem žhavý kandidát na nejdebilnější nick tisíciletí), je samozřejmě jen čirá utopie. *11* *12* *11*
-
Souhlas. Alžběta mě taky nudí, není mi 14.
-
pover of tů. *15*
-
žij permanentně v technologickém slangu a taky ti přijde na jazyk jako první. *3*
-
podle hlasu je to Aleš Smutný :))
-
Hry s přítelkyní
To doma s přítelkyní nejraději hrajem Little Big Planet, Monster madness a v podlední době jsme hodně hráli New Super Mario Bros Wii a Dead Nation. -
jen, že už moc lidí co používá Explorer neznám, asi proto, že předchozí verze byly vždycky co do bezpečnosti a rychlosti katastrofální.
-
Existuje vždy Firefox, pak Firefox Beta, pak Aurora (alfa verze) a pak Nightly (pre-alfa verze).
-
No nedělá. Není důvod. Hned po skončení přenosu je celý záznam na Ustreamu. Takže pokud chceš uncut audio, stačí stáhnout video (třeba přes StreamTransport) a vyextrahovat zvukovou stopu (třeba přes FLV Extract).
-
Nightly? Aurora? Znám jen Auroru, která se stala symbolem bolševické revoluce v Rusku *1* Vlastně když o tom tak přemýšlím, tak používám IE celý život. Firefox mi nikdy nevyhovoval, ani nevím proč, stejně tak Chrome či Opera. Mně se prostě nelíbí uživ. prostředí. Holt síla zvyku.
-
No to je chyba! Já používám Auroru, a kdyby bylo Nightly v češtině, tak používám i to.
Chrome se vyhýbám. Chromium bych asi snesl, ale už mám prostě vytvořenou svou sadu doplňků, scriptů a stylů v Aurorě.
Jinak ale musím uznat, že IE9 není špatné - tedy hlavně oproti otřesnému IE8. -
NJ Grygy je na cestach hned je to lepci *troll*
-
No tak jasně... Já nejsem tip člověka, který se pachtí po každé pre-alpha utilitě nové verze čehokoliv. Jsem průměrný uživatel internetu s tím, že si bastlím několik webovek a jsem naprosto spokojen. Neočekávej žádnej hate či bitvu prohlížečů. Mně jen drobet lezou krkem lidi, co apriori nadávají na vše, co nese označení IE/Microsoft... Devítka je dle mě naprosto fajn a příjemná. Nic víc, nic míň.
-
Jasně, proti gustu... Mně sympatická je s ohledem na to, že podle mého názoru ví o čem hovoří. Rozhodně mi přijde "zábavnější" a smysluplnější než rádoby celebrita, která nemá co říct. Osobní pocit/názor. Někdo to může mít jinak. Respect!
-
http://youtu.be/Y6GD0nVHvCA
-
Nesmypaticka
Me osobne je tezce nesympaticka hlasem nazorama ale i vyjadrovanim. Nemam rad lidi co pocestuji anglicka slovicka, takze uz vyrazem "mam tam ctyri [dyvajsi]" me odrovnala. *11* Tot muj nazor -
Jůů, začínající bitka prohlížečů! *1*
Od zjištění jak rychlý je Chrome a jak neschopný je IE ve spojení s CSS3, JS a WebGL...no, držím se od něj dál. Ale samozřejmě pokud někomu vyhovuje, žádný problém, jen ať zas někdo netvrdí že je něco, co není. Ale to platí skoro o všech prohlížečích :D -
a nebylo mu divný, že to si to může pauznout a je tam už předem časomíra?
-
Dělám co? Také patříš mezi (apriori) zaryté odpůrce exploreru? Pokud jde o to, tak s tímhle prohlížečem jsem neměl nikdy problém. Jde mi v něm naprosto vše, co očekávám od browseru a devítková verze je naprosto fajn...
-
on nemyslel, ze je to live, on myslel, ze tam misto live prenosu pustili minuly dil na zaplacnuti casu *1*