Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není to třeba tím, že se s takovou narodil?
  • smejki
    Kdyby bylo možné udělat podobný projekt za pár šušňů, bylo by to na místě. Pokud ti v tom ale nutně lítá jedno megaeuro, můžeš být srdcař až za hrob, stejně je klíčové, aby to fungoval ekonomicky. Srdcařství je vítané a rozhodně je obrovsky přínosné, ale oproti ekonomice a managementu celého projektu je postradatelné. Resp. takhle - pokud se ti rozbijou prachy, nadšení tě nespasí.
  • Black_Hand
    tak je to jeste jinak:
    "LISTER: Koupim si totiž malou farmu na Fidži a budu chovat ovce a krávu a křížit koně.
    RIMMER: S ovcemi a krávou?"
    pak rimmer navrhl ovce hopkave. neni nad cesky prepis scenaru :).
  • ezechiel25-17

Host

Na jednu stranu se mi líbilo, že si na nic nehraje, na druhou stranu, asi proto, že jsem beznadějný romantik, mě to vytáčelo - fakt, že to není zrovna nějaký herní srdcař a hlavní motivací jsou prachy. Nic proti tomu nemám, v podstatě jsem tím jen chtěl říct, že zajímavý host. Na úrovni velkých vydavatelů to tak nevnímám, takhle mi zas došlo a měl jsem celou dobu dojem, že to je kolikrát jen byznys a kdyby ty zisky generoval software do robotických vysavačů, tak spoustě těch lidí by to bylo fuč.

EDIT: Vynechal jsem zásadní slovo - dojem. Já mám ten dojem, že je takový. Pokud to není pravda, jen jsem si blbě vyložil jeho vystupování. Ale vzhledem k jeho historii ve vývoji v oblasti financí, studií v oblasti financí a toho, co jsem viděl mám DOJEM, že chce dělat manažera a ne hry. Ta hra je jen prostředek.

A není na tom sakra nic špatného, vždyť já vím, že se to neprodá samo, já si jen s takovýma lidma moc nemám co říct.
  • Obsah v RSS na platformě kterou vůbec nemusíš používat a přesto ty informace odebírat v libovolné čtečce a tobě to nestačí? Nevím kdo tu co nechápe.
  • Amylee.Anderson
    Fakt mu to tady sluší. Ale nedokážu příjít na to, proč má tak divnou pusu...
  • smejki
    ano, na ovce hopkavé. bééé - pfušššš - bééé - pfušššš
  • Trol.diskuzni
    Jak to mám říct jasněji... Facebook používat rozhodně nehodlám. Jelikož mám zájem o obsah související s webem Games.cz, připadá mi logické, že se za ním vydám na Games.cz, a ne na fejsko.
  • Nauč se používat internet:

https://www.facebook.com/feeds/page.php?id=149864235047656&format=rss20
    https://www.facebook.com/feeds/page.php?id=185139551537855&format=rss20
  • Inquisitor
    Nebyli to ovce s delfínem?:)
  • Black_Hand
    coze? janchor odjel na fušál? krizit ovce s konma?
  • Inquisitor
    Tak to mu závidim. Musí to být nádhera. Ale nejsou tam lidožrouti? Aby se nám nevrátil lehce ohlodán :D
  • Wyder
    Google říká Fidži ;-)... Takže zřejmě kdesi v Oceánii.
  • Inquisitor
    A kde to vůbec cestuje?
  • Trol.diskuzni
    Možná se pletu, ale vypadá to spíše na použití nějakého barevného filtru (či pozdější úpravu fotky) než změnu barvy vlasů... *4*
  • nějak změnil barvu vlasů....a konečně vypadá jako člověk...! palec hore Lukáši !
  • Core
    Tak to já také. Janchor je borec. Jeho smysl pro humor je mi blízkej a videorecenze / recenze z jeho brku mi jsou hodně blízké též.
  • Trol.diskuzni
    Chybí mi v podcastech... *9* Sic externista, já ho však stejně beru jako pevné jádro Games.cz!
  • Black_Hand
    heled jses lepsi nez jeden z novinkaru co pouziva svuj nick do polozky "autor" a na games uz je HODNE dlouho :). koneckoncu, kazdy se nekdy utne :P.
  • Díky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit