-
Řekl bych, že to bude podnikavý člověk, který má právě ten vztah ke hrám - sednu a chci si zahrát, na hodinu a pak zas až budu potřebovat vypustit někdy páru. Že to nebude pro něj pravidelný způsob zábavy.
Vzhledem k tomu, že je k té podnikavosti programátor se zaměřením na finančnitví, tak asi přemýšlel, kde by se dalo něco trhnout. Ejhle, nějak došel ke hrám, ejhle vybral si vesmírný simulátor. Jakožto každý pořádný programmer je určitě teoreticky vybaven na nejrůznější úkoly, něco k tomu nastudoval a dal se do tech dema. Jakožto takový programmer asi mohl nelépe zaujmout tím, co umí a napsal pořádný fyzikální engine.
Pro to, že je to gró mluví i fakt, že v tom týmu jsou 3 grafici a 20 programátorů.
A já proti tomu nemám nic, stejně bych řekl, že se bude starat už převážně o management a manažeři takhle orientovaní být mají, mně to jen není sympatické. (protože jsem ten romantik). -
Je vtipný, jak nenávidíš sociální sítě, přesto očividně trávíš značný množství času na diskuzích TG, což je sama o sobě taková menší sociální síť.
-
Neber to zle, ale pořád mám pocit, že jsi zcela nepochopil, jak jsem to myslel...
Nemám rád sociální kanály jako je facebook, google+, twitter (a tuna dalších, o kterých jsem ani neslyšel, že existují). Nechci je žádným způsobem podporovat, a proto se na ně nechci dostávat, ani z nich získávat informace jakéhokoliv druhu.
Ideální je pro mě přímý odkaz na stažení či na youtube (i ustream), umístěný kdekoliv na těchto stránkách (čili i zde v diskuzi, kde se objevil oficiálně až dnes). Vadilo mi, že byl odkaz k dispozici jen na facebooku, a tedy jej někdo z lidí musel překopírovat sem...
Zkrátka jsem nabyl dojmu, že už se zde odkaz neobjeví vůbec, ale naštěstí jsem se mýlil a moje nespokojenost je tedy pasé. *4* -
Já nemám rád sociální kanály jako celek... Takže je mi jedno, jestli to je twitter, google+ nebo facebook.
-
me to nevadi. na jejich profil dostanes bez registrace, je to publikacni kanal jako kazdy jiny. na druhou stranu, je pravda, ze to kluci pouzivaj spis jako twitter nez cokoli jineho :)
-
Upřednostňování publikačních platforem jako je Fb se mi také nelíbí, ale nemůžeš říct, že něco podstatného je na fb a přitom na games.cz chybí, záznam podcastu rozhodně není jádro webu, není to ani redakční záležitost - tiscali je za to dle jejich vlastních slov neplatí. S tímhle přístupem bys neměl koukat ani na ustream i když na ní někdo na webu odkazuje, nepřenáší se tím tvá zde vytvořená virtuální identita.
Můžeš to brát také z úplně jiného pohledu a nadhodit jak bys rád informace dostával, zatím jen plácáš bludy. Záznamy podcastu jsou věc nová a ještě není úplně zaběhlý systém publikování a ty už pičuješ zatímco odkazy na všechny dřívější díly se zde objevili jestli se nemýlím. -
Nevím, odkud bereš ten pocit, že hlavní motivací jsou prachy a ta hra ho nezajímá. To, že tam mluvil hlavně o byznysu, prodejích a spol bylo podle mě způsobeno tím, že ten rozhovor k tomu tak nějak od začátku směrovali i ostatní diskutující. Navíc Miner Wars mi zrovna nepřijde jako hra, kterou by někdo dělal čistě pro prachy. Já nevím, jak to ve skutečnosti je, ale takové závěry by mě z toho podcastu nenapadlo dělat.
-
Sakra, to mela bejt reakce na tu Janchorovu fotku.
-
Dear Esther. I sometimes feel as if I've given birth to this island. :-)
-
Ta mu tak zůstala od té doby co tě spatřil a s křikem vzal ramena na nohy!
-
Skluz videa
Jenom pro vysvětlení, proč má to video vždycky skluz: zpracování záznamu zabere víc času (natáhnutí, střídmý střih+grafika, export, konvert, panika-a-zoufalství-že-je-to-hnusný - od konvertování se proces opakuje tak dlouho, dokud to nevyleze tak nějak OK - následně ještě upload na TyTrubku) a audio má přednost. No a ten, kdo nechce čekat na sestřih videa od nás může jít na uStreamu, kde vždycky rotuje záznam z posledního natáčení. A nesestříhaný. -
To bude levis, ne? Tomu to občas trochu ulítne nejenom v nadpisech
-
počkej, to neni nová promo fotka Marka Lanegana?
-
Zaměřenost na prachy je imho nutnost, protože většina beznadějnejch romantiků v herním byznyse není schopná dokončovat a opravdu vydávat svoje projekty:).
Spíš mě zarazila jeho představa, že toho může prodat několik set tisíc kusů a vytvořit nějakou rozsáhlou franšízu, to je imho celkem úlet. Zvlášť když za chvíli vychází X Rebirth a chystá se dalších pár vesmírnejch her. Taky by to možná chtělo pracovat trochu s předstihem na těch věcech okolo steamu/xbox konverze a podobně, protože za chvíli je hra hotová a hodně věcí je očividně jen ve fázi myšlenek. -
Díky Pájo! *1*
-
Děkuji mnohokrát! Už jsem myslel, že odkaz bude k dispozici jen na
tom podělaném fakelooku...
Jo a zvuk začíná být fakt dobrý v posledních dílech *4* -
Mně byl hodně sympatický právě tím přístupem, že si na nic nehrál. Líbí se mi například, že docela dobře vystihl početnou skupinu hráčů, která si chce sednout ke hře a okamžitě ji HRÁT bez dlouhého studování manuálu na interface o stovkách tlačítek před prvním spuštěním, protože na to prostě nemají ve svém životě dostatek času a odradí je to.
Taky mi přišlo fajn, že bez okolků několikrát použil pojem Call of Duty pro ilustraci toho, co je na něm podle něj dobré (a chtěl by to přenést do své hry), přestože v ostatních rváčích pokaždé evidentně trhlo a v hlavě jim naskakovaly všechny možné i nemožné vulgarismy, kterými by tuto herní sérii nejradši počastovali. *1*
Jestli je herní srdcař, nebo není - to nedokážu posoudit. Ale pokud tu hru plánuje a různým tempem na ní pracuje už 10 let, tak to asi nebude jen nějakej hejpočkej, co se chce napakovat, ne? -
Video FC 67
Tož tu je videjko dvouhodinové: http://www.youtube.com/watch?v=CPh8cuaSRa4 -
Myslím, že to nechápeš ty. Pokud příjdu na web Games.cz a není tu jediný oficiálně postnutý odkaz na videoverzi podcastu serveru Games.cz, je to trošku divné.
Odmítám mít cokoliv společného s fb (včetně odebírání novinek přes RSS). Jelikož nesouhlasím s trendem dnešních dnů, kdy se veškeré aktuální dění kolem téměř každého veřejně známého subjektu (hudební skupiny, instituce, weby, politika) přesouvá na fejsko, je logické, že to nebudu ještě podporovat odebíráním informací z něj, ne? -
Nevím co je špatného na tom, že dělá hru, která má opravdu minimální rozpočet. Dle toho co jsem viděl, tak hra vypadá naprosto geniálně a zaslouží si prodat se. Je jen dobře, že jsou studia, která nepotřebují milion euro pro iPhone hru, ale dokáží z těch desítek milionů korun udělat něco, u čeho se dokážeme zabavit.
Osobě doufám, že se hra povede, protože si mě získala a už jen čekám na výplatu :D