-
nope
-
Taky máš horolezeckou skobu? :) *16*
-
Neomilně ; P
-
a tos neviděla můj nos!
-
To já si spíš vybavil reklamu. Gillete pro Janchory to nejlepší. *16*
-
to je tim ze Pavel je original, ne naopak
-
Mne se spis vybavilo: "My name is Lukas Grygar, and I'm a writer."
-
Planuji, ale nabizet ji pres nej budou az bude hra hotova a vyladena...
-
Youtube není žádná sociální síť... Je to videokanál, který umožňuje nahrávat (či shlédnout) videa komerčního i nekomerčního rázu a pro různorodé účely. Každému může sloužit jinak, já se díky něj například seznámím se zajímavými hudebními skupinami či videohrami. Podobnost s twitterem nebo s facebookem tam moc nevidím...
V podstatě bys podle svého uvažování mohl za sociální síť prohlašovat i Games.cz, protože jsou zde uživatelské profily, dá se tady tvořit seznam oblíbených her a diskutovat s ostatními - a to už by zavánělo absurdností... IMHO -
+1 za reakci. Hra se mi z toho co jsem zatim videl a slysel celkem zamlouva, tak snad nezklame. Ale je pravda, ze Cesi neradi kupuji zajice v pytli a v tomhle smeru nejsem vyjimkou. Existence dema nastesti dela rozhodnuti o koupi mnohem jednodussi. Tak vyzkousim a uvidime :) Mimochodem neplanujete prodej pres Steam? Myslim, ze by se hra diky tomu dostala do podvedomi hracu daleko lepe.
-
bYje to do očí *4*
-
Každý si tu svojí pravdu ohne podle svého a v zásadě ti nemám co vytknout, ale neodpustím si jeden poslední rýp - záznam se neobjevil nejdříve na Facebooku, ale na YouTube, což je, světe div se, také sociální síť :) Tobě jde o zveřejnění odkazu videa zde na stránkách, ale pokud autoři zvolí pro distribuci videa kanál, který posluchači oznámí nové video hned jak se nahraje, tak v tom nevidím problém. Proč nebrojíš proti tomu že to nahrávají tam a ne na nějaké tiscali video? Jen řečnická ... Ahoj
-
Dík za reakci :) (a sorry za milný úsudek :D )
Asi jsem fakt nabyl milný dojem, protože jste se bavili hlavně o té finanční stránce věci. A jak jsem koukal na linkedIn, tak mě to spíš podpořilo v té mýlce.
Každopádně tím lépe pro hru a hráče, když pro to uděláš hory doly, ať se daří. -
Nebylo by pro vás jednodušší dávat odkaz rovnou na ustream? Věřím, že se střihem musí být strašná otrava. Já vidím audio formát jako řešení pro ty, co chtějí fcpod poslouchat bez hluchých míst a tak jak si to představujete a pro lidi co chtějí vidět obrázky je tu nesestříhaná verze ustream - navíc jak jste podotýkali, bez možnosti zapojit se do chatu je i sestříhaná verze poněkud "bezzubá a nudná".
-
Pravě to srdce se z her vytratilo. A už ho tam nedava podle meho ani Blizzard. Ale za to alespo hru pořádně otestují.
Ale ikdyz mě tenhle (miner wars) žanr moc nebere. Hru si koupim a podpořím.
PS: Tajně doufam v něakého toho velvyslance až v zavěru uspěchu ovladnete svět:D -
Pan Smutný, to je prostě veselá kopa od přírody :-)
Tento nick mám také velmi rád, proto si jej šetřím a používám jen občas... Ale pokud by mi pan Poláček umožnil si dát za nick také žlutý text, asi bych si tam dal tohle *1* -
to mas samozrejme pravdu, a ja take od facebooku jsem na mile daleko a ucet nemam, ani rozhodne nechci, ale pokud by byl pouzivany pro todle tak mi to rozhodne nevadi.
proc se vlastne tolik divis? soucasti redakce (ac treba externi) je sugestivni psychokomunista :P.
btw: tesi me tvuj novy nick :). -
Zdravim,
dik za to ze ste si pozreli podcast.
Chcem len dodat ze sa urcite povazujem za vyvojara "srdcare". Projektu/firme venujem fakticky vsetok svoj cas. Posledne 2-3 roky.
Nejde mi o prachy v zmysle nove auto, dom, zeny... naopak, ja potrebujem profit pre to aby sme vedeli financovat Miner Wars 2, alebo dalsie projekty, a aby sme mohli najimat najlepsich ludi a nie zufalcov... no a v zavere aby sme ovladli svet! To je moj nazor. Ale mozno to moze fungovat aj inak.
Ohladom programator / manager - tak to ma rozosmialo, pretoze ja tiez nemam managerov moc v laske. Resp. takych tych vseobecnych obkecavacov... Od 15 rokov som programator, teraz mam 33... a sice posledny rok vlastne uz neprogramujem, aj tak sa nepovazujem za kravataka. Proste robim to co je treba na to aby bol Miner Wars uspesny. Aj keby to malo byt cistenie kanalov. -
Obludná sociální síť zřízená za účelem pseudosocializování lidí (a honění citlivých dat + peněz na švýcarské účty) je obrovský rozdíl oproti diskuzím na zájmovém webu, kde se dozvím informace o odvětví kultury, které mě zajímá, a třeba i narazím na názory jiných spoluobčanů, kteří mají na dané téma co říci, anebo mě alespoň pobaví.
-
Neřekl jsem, že je to špatně, že je takový. Jen, že je mi to nepříjemné. A že kde ho vidím, mám z něho ten dojem, že je to pro něj hlavní. Kdybych byl srdcař a získal emegovou investici, tak si přiberu někoho takového na management. Pro něj podle mě bylo to nutné zlo to rozjet, aby pak mohl toho manažera dělat. To je ten DOJEM.