-
taky dobry :)
-
No jelikož budou vypadat jako zaměstnanci callcentra služeb po telefonu, mohli by se přejmenovat také na Night Club, hehe... *5*
-
A začneme používat hlášky z Airplane!
-
Tak se přejmenují na Dogfight Club
-
budete vypadat jak piloti v letadle :).
-
Viz diskuze níž. Stávající mikrofony nevyhovujou, vymění se za vhodnější. V televizi mají klopový, my vyřešíme pohyb hlavy headsety.
-
Zvuk
Zvuk je rozhodně lepší než to bývalo před nákupem nového vybavení.Zajímá proč si pokaždé musím zvyšovat hlasitost abych dostatečně slyšel?U různých videí i pořadu vysílaných přes internet tento problém nemám.Proto se domnívám,že to není má chyba.Prostě když si pustím na USTREAM nebo na veetle něco tak nemusím hlasitost zvyšovat přes ovladače.v případě FC musím.
-Proč když host různě otáčí hlavou nebo má mikrofon nějak připnutý tak síla zvuky je často výrazně rozdílná?Od toho tam se snad ten pul ne?Aby host nemusel sedět jak dřevo v jedné poloze a mohl se pohnout a síla zvuku nebyl tak zásadně rozdílná.Jako příklad dám žívé pořady v TV.Sice tam mají jiné vybavení,ale taky to tam někdo šteluje a nebo to šteluje program nevím.Hlavně se tam různě pohybují a pořad to je skoro to samé.Tedy žádné,že by najednou nebyl slyšet.Mikrofon co vím nemusí být pořad u pusy a často je namířen na krk.A funguje to. -
Jo, navíc to jede i bez crackování bez DVD v mechanice a v MP i SP mapách máš i nový jednotky, předměty a funkce z TotE a počet jednotek se vlastně zvětšil o třetinu, navíc s CZ dabingem, hraju to dodnes *3*
-
Hmm, no jo, když se tam podíváš, tak uvidíš:
Screen change: Stretch
Widescreen Method: Native
Hud Stretch: Stretched
Asi to většině lidí nevadí a tak se nikdo neobtěžoval s módem, co by to udělal lépe. -
No jo. Nechápu, jak může někdo hrát jen tu základní verzi :D
-
TotE podporu widescreenu mají určitě, ty mám teď na ntb, takže tam je to jistý, základka a HoF si myslím, že ji nemají, takže tak.....
-
No počkej, HOMAM 5 hrajeme se známým na widescreenu naprosto normálně...
-
to neni pravej 16:9, obraz, interface, texty - vsechno se jen roztahne a stane se nekoukatelnym
ale i snahu cenim, sam jsem reseni nenasel - naivne jsem si myslel, ze vysel patch co to resi... holt kazdej vyvojar neni polskej cd projekt .) -
http://widescreengamingforum.com/node/559
Mělo by to podporavat širokoúhlá rozlišení. -
nemas neco podobneho pro heroes 5? jsem to nedavno nainstaloval, ze si zavzpominam, ale ono je to jaksi na 4:3 na polovine meho monitoru .)
-
Výbornej podcast, pan Rybka měl řadu zajímavých myšlenek. Pozvěte ho prosím zase někdy. Zdravím "core" rváče - Petra, Lukáše a Martina.... moc rád vás všechny poslouchám a děkuji za Váš pořad!!!
-
Hmm jeden z posledních bardů herní scény. Tak to jste mi, po delší době, udělali zase radost. Já vám snad taky začnu posílat prachy.
-
Přinejhorším si po dokončení poslechu pustím nějakou hudbu na zlepšení audio-nálady. *4*
-
super, jsem zvědav, jak ty dynamiky pomůžou v tom živáku.. Sice si myslim, že budeš trochu zklamanej, ale tak co už :)
-
Konzolista: Na studio ani nemíříme, když taky točíme v obyčejným kanclu, žejo. Do streamu to ale leze už víceméně cajk, jak budou dynamický headsety, jsme za vodou.
A na stopy už právě jedeme, aby šlo v záznamu odpalovat, když na někoho zrovna přijde bronchitida apod.