-
Já teda přidám názor do pléna... Myslím si, že mám docela slušnou sestavu na poslech (audiofilskou) a musím říct, že s těmi mikrofony zakoupenými společně s mixpultem to zní trochu utlumeně. Na kvalitních sluchátkách to není v podstatě problém, více se to však projeví hlavně na reproduktorech, kde je hůře rozumět a člověk se tak musí na poslech neustále soustředit.
S mikrofonem, který měl na sobě pan Rybka, ten zvuk postrádal rozsah a dynamiku (to sice postrádají i ty původní mikrofony, ale to už je holt finanční záležitost), avšak zabíral středy a výšky tak, že bylo hlasu velmi dobře rozumět i při ne zcela soustředěném poslechu.
Pokud bych však měl volit z těch dvou, snažil bych se pracovat s těmi stávajícími... Ladit, ladit, ladit. *4* -
Ten mirák co má Rybka pořiďte všem v livestreamu zněl divně ale v záznamu je to super...
-
Cool, už ju stahuju.
-
Nestřižená verze od kolegy slotermeyera je nakonec o poznání lepší... Ale stejně mohli kratší dobu řešit myši a Press Start a delší nějaká opravdu zajímavá témata.
Jinak s těmi mínusy je to klasika - ty mám od armády následovatelů pseudointelektuálního tria Amaroun, Cahir, Coffin Corner, kteří se s "nadhledem" snaží přesvědčit o mém "nedostatku nadhledu". *3* -
Hmm, nevím proč ho mínuskujete, když má víceméně pravdu.
Michal Rybka je největší borec široko daleko (beze srandy) a když je konečně v podcastu, tak to chtělo ho využít na 100%. V druhé půlce sestříhané verze se skoro vůbec nazapojoval. -
Jedna nepodstatná...
147 není prvočíslo :D -
Doufám, že to bude delší než střižená verze... Pan Rybka byl super, ale v podstatě za tu hodinu řekli velké kulové (krom přesného vystižení internetových diskuzí). A místo toho pořadatele byste mohli zase jednou pozvat veselou kopu pana Smutného. *3*
Jinak moc díky kolegovi, dávám plus! -
Fight Club #62
Dneska máte ve videu "bonus" v podobě několika reklam (sorry). Deset podcastů předtím nic a najednou začnou mrchy vyskakovat. O nic strašně rušivýho ale nejde. Příště snad zase ad-free.
http://speedfile.cz/cs/39628/fc-62-mp4
Koukám, že se tahle problematika zrovna řeší níže. Dobrá náhoda. *4* -
(Můj pohled na věc) Není to jedno. Není podmínkou, že při prohlížení webu budeš sledovat/klikat na reklamy. Zatímco u všeho výše zmiňovaného je podmínkou za tu službu zaplatit. Až to podmínkou bude, můžem se tu bavit o jejím respektování/nerespektování.
Druhá věc bude, že se tu nejspíš jedná o způsob pronájmu na počet zobrazení/dobu a jediný způsob, jak by se tomu dalo uškodit by byl tak neskutečně vysoký podíl takových uživatelů ve statistikách, že by to toho inzerenta odradilo, ne? -
Už!! ho mám v mobilu.Díky. :D
-
Už se sype, ale nasypáno bude až chvíli po desátý.
-
Stihnete to nahrát do 22 hodiny? není mne dobře a ráno stávám ve 4.Díky
-
ezechiel25-17: Je úplně jedno, jak to nazveš. Prostě to jsou peníze, které tou blokací ztrácejí. Je úplně jedno, jestli peníze někdo ukradne přímo z pokladny, nají se v obchodě bez zaplacení, přečte si noviny, a pak je vrátí do stojánku, stahuje hry/filmy/hudbu, nebo zablokuje reklamu. V jejich účetnictví budou chybět úplně stejně ve všech případech, což je ta podstatná věc.
-
Ten web funguje na základě tzv. Honor system, jako řada jiných produktů. Jak si asi tak představuješ, že je tenhle web financovaný? Nějaký utajovaný generátor peněz?
-
A když přepneš TV, když jdou reklamy, tak taky kradeš? *1*
-
Mi řekni, kdo dneska surfuje bez:
http://i44.tinypic.com/1z4bgia.jpg
???
BTW na Games.cz se dá dostat bez omezení. Jak můžu krást něco, co je zdarma? -
Ten anonym má zapnutý noscript a blokuje reklamy, tudíž games.cz, který platí svoje autory, z něho nemá nic
-
Náhodou, byl druhá nejhezčí osoba v místnosti...:D
-
Nebo pouzil tlacitko "donate" ...
-
Cože?