Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kradeš obsah tohoto webu.
  • Jakej banner?

http://i43.tinypic.com/25g7x4m.jpg
  • ten týpek z tiscali zkouší, co čtenáři vydrží, nebo co to je ten banner nahoře? Proč tohle nikde ve světě člověk nevidí, jen tady?

Proč gamespot vydělává na youtube a videa aspoň běžej rychle všem? Hej neblbněte, fakt. Jednou jste mě donutili zapomenout tu registraci, ale tohle už je nějak moc ne?
  • má pěkný bříško kluk jeden :) Že by mu ty myšičky tolik vynášely?
  • Black_Hand
    ja propasnu rybku nazivo....goddamit!
  • janchor
    Střiženo bude dnes odhadem mezi devátou a desátou večerní.
  • Black_Hand
    lol, ja taky. ale uzil jsem si to "z druhe strany".
  • FreelancerSVK
    Bohužiaľ ja som musel byť dnes na skúške. Nastavil som automatické nahrávanie ale to som ešte nevedel kedy začínajú takže to nebolo celé. Ale Slotermeyer určite nahodí video.
  • Také bedlivě očekávám informace o tomto revolučním prohlížeči...
  • Skusal som najst v zozname truck web browser alebo kamion web browser nikde som nenasiel tiez by som si poprosil link dik
  • Fight club 62

Ahoj, nahrával jste dneska někdo tento díl.
  • Ať mě ještě nechá si zapařit tu novou hru od pana Vávry a počká, dokud nevýjde album Time od Wintersun, prosííím... *9* Poté mě už PAN PSYCHOLOG klidně může odstřelit pro nepoužitelnost! *1*
  • Kamión... Hmmm, trochu zvláštní název pro prohlížeč, ale pokud by byl schopný PŘEVÁLCOVAT všechny výše zmiňované, proč ne! Kde to stáhnu?! *5*
  • Pro tebe už jedině kamion .. to bude nejrychlejší. *16*
  • ty se radši neozývej ani, víš jak. Jste tu s Jindrou a jejdanánkem zatim asi největší borci a největší případy právě pro Michala :))
  • A konzolisty tam nediagnostikoval čistě náhodou? *5*
  • Ta diagnóza internetových fór a diskutérů z úst pana psychologa Rybky byla fakt přesná, to se musí nechat :)
  • Slotermeyer
    Matěj Březina
  • Jak vidno, lidi se dnes spokojí s málem... Jeden obdivuje IE, druhej mě zase nedávno napadal za to, že si dovoluji něco říct proti novým verzím Firefoxu, ze kterých se stala taková druhá Opera - neintuitivní a balastem (rozumněj fíčurami) zanesený prohlížeč.

Já osobně nejsem tak úplně spokojený ani s Chromem, takže jestli je mi někdo schopen poradit nějaký opravdu rychlý, intuitivní a hlavně schopný (= funkcemi současný) prohlížeč s nepadajícími pluginy, pak sem s ním, díky!

Můj Top prohlížeč zatím? Firefox do verze 3 včetně...
  • ales.smutny
    Čas se určuje podle toho, jak daní účastníci mohou. Jelikož je spousta hostů pracujících, není tak nějak možné říct jim, ať dorazí v tolik a tolik bez ohledu na jejich plány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit