Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ezechiel25-17
    Devítkový explorer je libový. Kvůli zvyku ho nepoužívám, ale nešlapal bych po tom.
  • Ty pouzivas explorer? *8*
  • Mám Chrome 18 (dev) a ještě jsem se nesetkal s problémem.
  • Někoho tam říkali, vypínali až pak.
  • Tak co bude s těma Rybkovými díly a výtvory? :)
  • Core
    V Exploreru ani v Mozzile ani v Opeře nic nepadá...
  • Core

?

Kdo vyhrál? Típly jste to přesně v momentě ohlášení jména? *1* Nebo je chyba na mém přijímači?
  • V chromu mi to padá furt - vypozoroval jsem, že pouze streaming (videa, podcast) skrze vaše vlastní přehrávače, takže např. postnuté youtube video jede bez problémů před i po spadnutí pluginu... Takže těžko říct.

Disclaimer pro hatery: Ne, crappy Firefox (od verze 4) odmítám používat. *3*
  • co takto stanovit nejaky presny cas? raz to zacina o 3 a ked sa clovek spolieha zacne to o 2....
  • Core

<°)))<

Díky, už jsem to našel. Jsem v šoku!!! On snad přijde mistr Rybka!!! <°)))< MAZEC!!!
  • Na fejsbuku psali, ze dneska uz ve dve.
  • Core

Podcast # 62

Předpokládám správně, že dnes mám ladit 62 podcast? Těším se jako malej. Doufám, že je Janchor v plné síle a nevyložil jsem si jeho post na Twitteru s Johnnym špatně (Walkerem?) *1*
  • Black_Hand
    Awakened: presne tak. kreia je naprosto genialni postava. skoda, ze se obcas nasly diry ve scenari a mohli jste ji misty donutit placat nesmysly.
  • Black_Hand
    jediny co mi v levelech outcastu chybelo byly hajzliky a kuchyne :). tak moc dobry podle me je. ale lukas ma pravdu, ze ve starsich DF byl kyle zajimavejsi, barevnejsi a rozhodne ne takovy ucebnicovy hrdina jako luke...at zije cisar Katarn!
  • MickTheMage
    Momentik - Kyle/Skywalker = dobro, imperialne zbytky/prerasteny dinosaurus = zlo Oboje jasne definovane. Dobro musi porazit zlo. Druha vec je, ze po udajnej smrti Jan, sa chce Kyle pomstit a Skywalker mu bez problemov da jeho mec a v podstate mu schvali cestu pomsty. Co by nemalo byt Jediovske, vsak. Takze ten zakladny stret tu mame, i ked je mierne degenerovany. Pohnutkami hrdinu, ktory na druhej strane nikdy nebol andelicek a presiel si aj svojou dark side epizodou. Takze... Ono jediovstvo tu este celkom pekne drzi vo svetle niektorych neskorsich zalezitosti (a nerad by som tu vytahoval na svetlo nieco s nazvom Force Unleashed 2 :) ).

Ad vinimocny level design - dobry, kvalitny by skor bolo lepsie slovne spojenie. I dnes ma stale co ponuknut (alebo obzvlast dnes?). Lenze to sa da povedat aj o prvom a druhom Dark Forces, ktore su este mozno o povestny kusok lepsie.
  • Malleth
    A jak to tak vypadá, tak tam asi nějakej pátek zůstane :(
  • janchor
    Neříkám, že by Academy byla nějakej zázrak, ale asi se mi líp snášela právě pro tu skutečnost, že měla vlastního, byť retardovanýho hrdinu, a když už nic, tak alespoň slušnej soubojovej systém a tenkou RPG vrstvu. Tavion už ani nevím, kdo byl(a). A to jsem obě ty ptákoviny dohrál, jen u Academy se teda aspoň bavil tím bojem. Jestli měl Outcast nějakej výjimečnej level design, tak já musel mít nějaký výjimečný zatmění.

Ohledně fyziky jsem pak narážel na skutečnost, že ve jménu AKCE a VÝBUCHŮ a HURÁ NOVÝHO ENGINE se nějaká podstata rytířů Jedi a celýho toho souboje dobra se zlem, na kterým Hvězdný války jednou krucipísek stojí, převrátila totálně na hlavu. Ale je fakt, že v tomhle jen hry kopírovaly směr, jakým se vydala celá sága (= do hajzlu).
  • Malleth
    Jo Kreya, byla taky boží. Hlavně ty y její cryptic kecy.
    Nicméně Nihilus je pro mě jak zjevem, tak chováním opravdovej Sith.
    A vždycky si na něj vzpomenu když vidim ty generic Sithy z TOR. Především ten hlavní (Darth Malgus) moc originality nepobral.
  • Malleth
    To co píšeš o vztahu Katarna a Jan Ors chápu, to podělali.
    Ale pořád mi příjde to v JA horší.
    Vrátěj nejhorší postavu s Outcasta Tavion, udělaj z ní hlavního záporáka a aby toho nebylo málo tak přidaj ještě puberťáka Roshe Penina, což je postava, která rozhodně neměla nikdy spatřit světlo světa.

Moc mi ale není jasný, co myslíš s tim provařením fyziky...
  • janchor
    Nemůžu si pomoct, Outcast vnímám jako srágoru, která v podstatě nastartovala totální odklon Star Wars od všeho, co je na nich kouzelný. Za účelem provařit fyziku totálně popřeli filozofii Jedi a navrch zmršili jeden z nejkrásnějších videoherních vztahů - Katarna a Jan Ors.

Příběhem se nemůže rovnat hlavně jedničce, už dvojka byla cheesy jako prase, ale dalo se to pro ty dobrý momenty zkousnout. Každopádně když plivu na Outcast, plivu z pozice prvních Dark Forces.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit