-
ja osobne povazuju level design Jedi Outcast za jeden z nejlepsich, co jsem kdy zazil. takze to, ze je level design JA daleko horsi bych rekl taky, ale nic moc to neznamena :). porad lepsi nez level design myriad dalsich her.
-
Copak Nihilus, ale Kreia... Kreia (jmenovala se tak doufám?) je pro mě možná nejlepší záporák vůbec. Navíc přesně ve st\lu Hvězdných Válek
-
takhle... asi bych se neopovážil říct, že Outcast stojí za prd. Hrál jsem ho, ale nepamatuju si, jestli jsem ho vůbec dohrál. Jedi Academy jsem dojel snad osmkrát, tak bylo zábavné.
-
Jedi Academy stoprocentně lepší...
-
Jedi Outcast
Tiez nejak nechapem tu nevrlost voci Jedi Outcast, ktora je imho rozhodne lepsia ako Academy. Academy totiz pre zmenu nema ziaden pribeh, je to len klbko nahodnych udalosti, akoze niecim spojenych do jedneho celku. Level design je ovela horsi a cele to nestoji za vela - i ked stale je to zabavne hrat a prevysuje ine FPS hry, ktore vznikali (a vznikaju).
Jedi Outcast na druhej strane...zacina dobre, pribehom sa nemoze rovnat Dark Forces 2, ale stale to ma onu tzv. "star wars atmosferu", ktoru nema ani filmova prequel trilogia :) -
S Force Unleashed rozhodně souhlasim, hlavně dvojka je vyloženě tragédie. Je fakt, že Jedi Academy používá stejnej engine i hromadu assetů, ale ty nový jsou ztvárněním, prostě víc komiksový. Stačí se podívat na reborny
Jedi Academy jsem dohrál mnohokrát a dost sem se u toho bavil, ale vhledem k tomu jakej tam byl potenciál, tak šlo pro mě o obrovský zklamání.
Kotor II byl parádní hlavně atmosférou a příběhem. Kdyby se povedlo udělat dalšího Jedi Knighta s podobně temným příbehem, zajímavýma postavama a hlavně skvělým záporákem jako je Darth Nihilus, To by byl pro mě svátek. -
Co se stylu, barev atd. týče, přijdou mi obě hry skoro stejné - což je dáno i tím, že Academy používá nejen stejný engine, ale dokonce recykluje strašnou spoustu modelů i textur (resp. celých prostředí). Že to je trapná pohádka - ano, je. Ovšem JO se pokouší o temnou pohádku, což je v pořádku, ale výsledek je strašný.
Ovšem aby bylo jasno: JO jsem taky dohrál, taky mě bavil, a je pořád MNOHEM lepší než např. oba díly SW: Force Unleashed. Ultimátní SW hrou ovšem zůstává KoTOR II. Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je všechno co se proti tomu dá dělat. -
To je asi věc názoru, protože Jedi Outcast je pro mě poslední hra, která má ještě dost SW atmosféru. Už jen výběrem lokací (Nar Shadaa a Bespin).
Jedi Academy je na první pohled pohádka pro děti. Jak postavy, tak lokace jsou přehnaně barevný a postavy příšerný (Rosh, Alora atd.)
Vzhledem už se jedi Academy podobá spíš Old Republic, zatímco Jedi Outcast má blíž k filmům starý trilogie.
Fakt, že s force speed se dá srabařit, ale v Jedi Academy to ani nepotřebuješ pokud si vezmeš dvojitej meč, u kterýho se i základní útoky nedají vykrýt.
Navíc tam přidali kombo útoky (Lmb+Rmb), který jsou nejen moc silný, hnusně vypadaj (kromě toho u červenýho stylu) a do celýho konceptu nezapadaj. -
Příběh byl v Jedi Outcast příšerný, v Academy o malinko lepší. Academy vůbec měla více "hvězdnoválečnou" atmosféru - Jedi Outcast prostě SW nebyly.
Co se soubojové systému: ten v JO byl zajímavý, ale v praxi dost problematický - navíc krajně nevyvážený, stačilo zapnout Force Speed a z hráče bya nezastavitelná superrychlá sekačka. (Finální souboj jsem takhle dal na poprvé a trval mi asi deset vteřin - dodnes si pamatuju, jak mě to zklamalo.) V Academy to bylo zpracováno o něco líp. -
Fight Club #61
Jedi Academy, že je lepší než Jedi Outcast?
Pravda, že příběh tam za moc nestál, ale ten v Academy je vyloženě výsměch celý sérii a tématu.
JK2 je pro mě jedna z nej her kvůli soubojovýmu systému, kterej do dneška patří mezi top.
V Academy ho akorát sprznili. -
Live stream Fight Club
Normálně by mě to ani nenapadlo, ale vaše zmínka o problémech s účastí hostů ve streamech by mohl částečně řešit Hangout na G+. Není to nic technologicky výjimečného - videochat až pro 10 lidí, nemuseli byste každého nahánět k vám do redakce nebo by mohl dostat prostor někdo ze čtenářů. Má to zároveň livestream na YouTube, lepší správu chatu a komentářů a pár dalších drobností. -
Aký mas nick ingame v Fonline ?
-
YouTube
Já nemám nic proti, klidně to nahrávejte, kam je libo. Tohle už záleží na vyjádření redakce. -
Mám účet na youtube, na kterej můžu nahrávat klidně hodinový videa. Pokud by byl zájem, můžu to tam každej tejden uploadovat (samozřejmě se souhlasem zůčastněných).
-
Nemáte pravdu, ani nevím co vlastně řešíte. Je to hlavně věc toho, co to video zaznamenává, případně redakce jestli nebude mít nic proti.
https://www.youtube.com/my_videos_upload_verify -
bývalo to 10minut a zvedli to na 15... možná dvacet. to je poslední info, co znám. ale fakt, že jsem už dlouho nic neuploadoval. tam to info je
-
Nezrušil ten limit náhodou? Někde jsem snad četl (v diskuzi přímo na youtube), že s pozdějším umožněním nahrávání full hd videí apod. to navýšili... Rozhodně jsem viděl už mnoho videí, co měli i hodinu a výše (ale může to být tak, jak říkáš).
-
youtube má limit 15minut, tedy pokud nemá jakýsi spešl účet, které se daly založit před lety
-
youtube
Jen nápad, ale nebylo by přístupnější to dávat rovnou někam ke shlédnutí - ideálně YouTube nebo i Vimeo ...