-
Achjo, tak dneska to neuvidim :( Nejsem doma :(
-
Jo ožíračka v přímem přenosu a na konci všichni hodí šavli na Mixpult *1*
-
Nojo... To skakali.
Museli to totiz zkouset ze vsech moznejch uhlu. Bohuzel porad marne.
Dan je klasicka zasekla gramodeska : ) -
"Pleteš si demokracii se svobodou. A i v demokracii má svoboda určité hranice. Tedy tam, kde začíná svoboda jednoho, končí svoboda druhého."
Když nevím, co plácám, tak radši nic nepíšu. Tvoje svobody nikterak neomezují tím, že tě nazvu debilem, tím tak maximálně pocuchám tvoje ego a možná poruším nějaká pravidla místní platformy. Žít s tím prostě budeš muset. Tyhle svobody byly vždy to, co demokracii definovalo. Nebýt uražen není tvoje právo. -
Jaké alko nápoje? Však to bylo nealko šumivé .. nečochat! *16*
-
Já si samozřejmě nic nepletu, popletení jste vy. To, o čem píši, je samotnou podstatou demokracie. Právo na svobodné vyjádrění svých myšlenek, s tím případná slušnost nemá nic společného. Můžeš si taky svobodně o formě tohoto projevu myslet co chceš, ale měl bys ho respektovat a už vůbec ne perzekuovat nebo omezovat. Za to bojoval i sám Havel, byť třeba s danou formou vůbec nesouhlasil. Ostatně fakt, že vás právě teď mohu nazvat nevzdělanými hlupáky a vy proti tomu nemůžeš udělat ani ň, mi dává za pravdu.
-
Budou se podávat alkoholické nápoje? *15*
-
wut?
-
no zatímco Vávra se stran grafiky neustále držel jednoho tématu, tak ostatní hoši neustále skákali od technogie, přes techniku až po stylizaci pořád dokola. Jak se pak lze o něčem bavit? Vávrovo skákání do řeči je ale fakt čílené, akorát to prodlužuje agónii.
-
Líbí se mi, jak se Bach obětoval a ikdyž je někde pryč, tak do podcastu zavolal a na telefonu to vydržel celou dobu.
-
Hlava ti to nebere, protože jsi evidentně nepochopil, proč tu grafiku chválil, Jedním uchem dovnitř, druhým ven *6*
-
Big Boss Dan Vávra
Já se jenom divím, že tam Danovi někdo po prvních dvaceti minutách neurazil hlavu (čímkoliv). Protože to skákání do řeči je neskutečné.
Jinak já bych Skyrim neobhajoval, ta hra mě vůbec nebere, ale Danovo nekonečné debatování o jednom debilním stromu.. a následné pochválení grafiky LA Noir, nebo Tintina.. to mi hlava nebere.
A jeho názor na pojem subjektivní (všichni) a objektivní (on).. to radši ani nechci komentovat.
Závěrem bych rád dodal, že nejsem žádný hater a původní Danův článek mě tenkrát pobavil, ale po posledním podcastu mám jasno v tom, že bych se s ním nikdy nechtěl o ničem dohadovat. Evidentně je to jako mluvit do zdi. *13* -
Bude, točíme zítra.
-
Minule rikali, ze by mel byt.
-
Tento týždeň asi FC nebude že?
-
má pravdu ten chlapec. Všimli jste si, jak nakazil zbytek redakce tím "BetheŽda"? :D
-
Žádnou z těch her jsi nehrál, ale víš, jak je to absurdní. Nepřipadáš si jako dement?
-
2Crab: Pleteš si demokracii se svobodou. A i v demokracii má svoboda určité hranice. Tedy tam, kde začíná svoboda jednoho, končí svoboda druhého.
-
Ovsem tam kde selhali ve vychove rodice a skola (jak vidno u nekterych zdejsich diskutujicich) tam prave nastupuje zakon. Tudiz takove nesmysly jako co pise Crab, mit pravo nekoho urazit a byt urazen se miji ucinkem, protoze i na obycejne veci jako urazka existuje zakon. Dokonce je zakon, ze se clovek muze soudit i za urazku na internetu. Jestli nekoho minula vychova a nevi, co je to moralka a slusny chovani, zakonu snad uz doufam rozumi...
-
Demokracie je s moralkou tak uzce spata, ze snad vic ani nemuze byt.