-
Morálka nemá s demokracií nic společeného, to ty si spíš pleteš skutečnou demokracii s falešnou Havlovskou pseudodemokracií *5*
-
Ty si zjevne pletes demokracii se slusnosti a dobrym vychovanim, kterezto pojmy ti asi nic nerikaji...
-
Pak se ale musíš smířit s tím, že ti někdo řekne, že nemáš vkus nebo že jsi deb*l. Jsme v demokracii, jedno z tvých práv je právo urazit a být uražen. V posledních letech mám pocit, že pro některé je demokracie to, že se musí neustále cítit dobře, a když tomu tak není, tak má právo si to vymoct, hlavně v USA. Tam někdo řekne na twitteru, že Palinová je p*ča a hned ten dotyčný přijde o práci a má zničenou kariéru.
-
Jdi si najít živý kamarády nebo holku a nevopruzuj, nikdo tě nenutí mé komentáře číst... *5*
-
Hele, běž si najít živý kamarády nebo holku a nám ostatním nekaž Vánoce, díky *5*
-
Skyrim
Já ho nechráním 10/10 si určiťe nezaslouží, ale hanit něco, dělat z lidí a vývojářů blbce a předvádět se, že jsem já ten Jediný, nejlepší mistr světa , Já Ptolemaius II. je ubohé , zvrácené. No jinak jsem rád, že tady v republice máme noemylného, nejlepšího Bohem pomazaného vývojáře, kterému nesahá Bioware ani Bethesda po kolena. *3* -
A nebo se proste kazdymu libi neco jinyho? Me treba COD vubec nezajima, Skyrim se mi libi. Ale psat tady na diskuzi, ze je COD blba hra nebudu, protoze co se nelibi mne se muze libit nekomu jinymu.
-
Problém je v tom, že většina lidí Skyrim považuje PŘINEJMENŠÍM za hru roku, což je jednoduše absurdní... Prostě hysterie vyvolaná podplácením novinářů a chytře vymyšleným bugfestovým marketingem, nic víc. *5*
Abych to shrnul: WOW + SW:TOR + Skyrim + COD = Fantastická čtyřka roku 2011. *14* *14* *14* -
Rekl bych, ze je to presne naopak - ti kterym se nelibi se nemuzou smirit s tim, ze vetsina lidi Skyrim povazuje za dobrou hru. Po clanku od Vavry se dockali i jeho vystoupeni v podcastu, tak uz snad bude klid.
-
Proc se porad resi ten skyrim? to se jeho hraci nedokazou smirit s tim ze se najde clovek kterymu se to nelibi??
-
To mnozny cislo jsem pouzil prave proto, ze to nebylo mireny az tak na tebe. To bylo vsem zaslepenym vavromilum.
A co jsem si tady vsiml, tak jsi ohledne skyrimu vzdycky byl na jeho strane.
Potom se nediv, ze kdyz bez jakyhokoli komentare plesknes k opozicnimu nazoru fotku (ktera mi navic s Ronovym komentarem dvakrat nekoresponduje), beru to jako pokus o jednoduchej ster.
Ta fotka mi teda stromy ve skyrimu nepripomina ani omylem, zato kdejakej jinej les ano.
Kdyz uz se tam toho drzel jako kliste, tak mohl pro nas tupce aspon rict neco konkretnejsiho nez "to proste nevypada jako smrk"
Ale co uz. Stastny a vesely -
koukni na první minutu a dojde ti to
-
Ja si taky obcas zahopsam. Vetsinou to mam spojeny s obycejnou radosti z toho, ze jsem po delsi absenci zase ve hre (nekdy proste neni kvuli praci a jinym vecem cas pripojit se treba nekolik dni po sobe) . Za retarda se kvuli tomu nepovazuju *4*
Hlavne nechapu jak to nekomu muze kazit herni zazitek. To je jak kdyby clovek prestal jezdit autobusem kvuli tomu, ze tam potkal parkrat lidi, kteri byli pro nej nejakym zpusobem neprijemni (napr. delali bordel, bavili se mezi sebou zpusobem, ze vyrvavali na celej bus atd.) a tim mu zkazili zazitek z cestovani *4* -
Sorry, ale divat se na 40 minut videa jak nekdo hraje fallout se mi fakt nechce. Kdyztak napis o co tam jde *4*
-
*1*
-
podcast 58
Zajímavé myšlenky jsou roztroušeny v množství nezajímavých řečí typu "Mně se to líbí", Mně se to nelíbí", "Subjektivní" atd. Musím čekat až se, pánové prominou, účastníci "vykecají" a zase řeknou něco zajímavého. Škoda, protože když už se k tomu dostanou, stojí za pozornost. -
já hopsám a pobíhám vždy dokola ani si neuvědumoji když se bavim s kamošema na TSku nebo když probirame taktiku na raidu tak se přistihnu při hopsajdání a pobíhání no co už my retardi jsme prostě jiní :))
-
Ty smrky opravdu vypadají jak košťata.Jo a jinak mafii jsem nedohrál ani jednu, strašně blbé bylo,že splachovat jsem mohl.... Ale vytáhnout ocas ne. takže to asi výdycky bylo do kalhot. Hajzl je hajzl.
-
Na třetí stránce od konce této diskuze je příspěvek s odkazem na videoverzi, která se zdá být naprosto nesestříhaná... *4*
http://speedfile.cz/cs/37569/fc-58-mp4
Díky slotermeyerovi... -
video
Měl bych menší dotázek,bude k dospozici i ta nesestříhaná videoverze?Pro jednou bych o ni měl zájem. *8*