Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    S "nesmyslným úspěchem MMO hraní" se rovněž ztotožnuji, takže možná alespoň na tohle máme společný náhled... *4*
  • Poslední fight club opravdu dostál svému jménu,koneně tam zase byli nějaké názorové střety,když mají všichni debatéři obdobné názory a jen si navzájem přitakávají tak je to nuda...
  • mini chat fight club, hej! hej!

A proto me Tvoje a vavrovy nazory nezajimi.

Ale je pravda, ze se s vavrou shodnu na dvou vecech: "o nesmyslnem uspechu mmo hrani/her a jeste na necem, ale na cem, to uz jsem zapomnel, pac je to vazne davno". S Tebou bych se neshodl snad na nicem .)
  • 13_11
    A taková pohoda tady byla…
  • Trol.diskuzni
    Skyrim je prázdný a nudný, bez jakéhokoliv ohledu na reálnou fyziku, s miliardami bugů, které mi znemožnily postup ve hře už po deseti minutách hraní, s příšerným konzolovým ovládáním (nedá se mimochodem kloudně ovládat ani s xboxovým ovladačem pro PC), a vypadá pěkně leda na vzdálenost půl kilometru... Sorry, ale ta hra není nic víc než tragédie, která mě opravdu na*rala tím, že jsem ji vůbec zkoušel vydržet hrát.

Nedal bych tomu ani těch 7, co pan Vávra... On je ještě velmi milostivý, měl bys být rád. *4*
  • zase vavra. pristi podcast ve kterem bude si nepustim. onehdy jsem reagoval na jeho nenavist ke hram, hrani a vubec. nikdy chvala. vidlacky, zaslepeny rejpani v uplnejch kravinach. koho nebavi hrat hry, at je nehraje! nevim, kterou hru kdy chvalil, na kazdy ho neco fakt sere. profesni deformace? mozna, ale koho to zajima? me ne, diky.

skyrim... skyrim nevypada treba jako rage? a co jako? blbe vypada jen kdyz stojis pul metru od zdi (riziko rozlohy jako krava? neee, tim to asi nebude)? kdo timhle zpusobem hraje hry?... ne, diky.

PS: ze zacatku me skyrim taky moc nebavil, ale pak se nejak rozevrel, vykvetl a me zacal bavit, vic nez jsem cekal. t e c k a
  • Trol.diskuzni
    Hra pana Vávry může maximálně neoslovit dostatečný počet herních fanoušků, kteří jsou na větvi ze sranda-titulů typu Skyrim či COD, což samo o sobě vypovídá o jejich současné úrovni...

Jakékoliv selhání je naprosto nemožné, pan Vávra ví, co dělá. *5*
  • smejki
    Reginald Cuftbert approves!
    http://www.youtube.com/watch?v=1Y8BPsV5VuQ
    http://www.youtube.com/watch?v=BtuZXa0bJTw
  • Nepreju ti nic zleho, a proto doufam, ze se ze hry, na ktere vavra dela, nevyklube sragora. To by ti asi ruplo v bedne .) Mir ortodoxnim fanboys.
  • To som nenapísal.... myslel som to tak že premňa je dôležité že to tam "žije" (nie zo všetkým vždy súhlasím samozrejme)
  • zdeeneek
    Takze je pro tebe dulezity, ze se tam hadaji a je jedno o co a jakym zpusobem? *1*
  • Pre mňa je dôležité či počúvam tea club alebo fight club a nie aký má kto názor a kto si myslí že je boh...
  • zdeeneek
    Mam asi stesti na server kde hraju, jeste jsem nezazil, ze by mi tam nejakej hrac svym chovanim zkazil herni zazitek.
  • zdeeneek
    Tak Vavra at si ma klidne nazor jakej chce, je to jeho pravo. Problem vidim v tom, jak ho vehementne prosazuje stylem: ja jsem buh, vsechno vim nejlip a vy ostatni jste magori. Protoze ho neznam osobne tak nemuzu rict jestli to tak skutecne je, ale takhle to na me jako posluchace pusobi.
  • Tak volá sa to fight club a ty chceš pozerať na 3 novinárov ktorý pijú čaj?
  • Teraz všetky nedostatky Skrimu budete negovať vetou:Veď je to fantasy.Tak keď je to fantasy prečo nieje hrad postavený na skale o priemere špednlíku?Veď je to fantasy!Prečo tam nie sú lietajúce ostrovy ?Veď je to fantasy!Nejeden človek by si začal myslieť že v Bethesde nevedia čo je to fantasy ale kedže to je veľmi široký pojem nechám to tak....Určite mi dáte milión dislike ale holt gambleri nedajú dopustiť na svoje automaty....
  • smejki
    To není dokladem ničeho, to je post obrázku sibiřského smrku (nebo něčeho příbuzného). Ať se každý rozhodne, jestli to má Skyrtim blbě nebo dobře.

Tedy... já zas si musím s Vávrou zanotovat v tom, že mě sere, jak si lidi na jednoduchou, úplně prostou větu/prostý obrázek nabalí čtyři miliardy dalších výmyslů a domyslů, včetně všemožných motivací postujícího, proč vůbec něco postoval, namísto toho, aby přijali prostou a holou informaci - obrázek sibiřského smrku/klenby ve Skyrimu jsou blbě/kamera v intru Skyrimu je nastavená blbě. *7*

Ještě nejvíc supr je, jak mi pod tíhou vlastních konstrukcí vlepíš mínus a nepřímo mě nazveš slepým Vávrovým fandou (viz podepisování jezer). Já o jinakosti sibiřských stromů nikdy neslyšel, tak jsem si je dohledal a musím říct, že to má Skyrim celkem dobře. A to už vůbec nemluvím o tom, že mě osobně ve Skyrimu stromy nevadily, ani trochu.
  • zdeeneek
    Promin, ale to je teda peknej nesmysl. Protoze hraju asi 3 roky na jednom serveru, tak uz tam znam docela hodne postav a vim jak se chovaji. I hrace, jehoz postavu obcas vidim v jednu chvili skakat jak gumidka, je mozny za chvili potkat jak se kvalitne venuje role-playingu na urovni o ktere bys ani neveril, ze je ji schopen.
    Rovnice ten kdo hopsa=retard je chybna.
  • A to je dokladem ceho?
    Ze je bethesda blba, protoze neudelala stromy ve svym fantasy svete presne podle tehle konkretnich?
    Nehelede na to, ze na ty sibiri asi tech stromu par bude, a myslim ze Ron ma vicemene pravdu *7*
    Sam bych Vavroj nektery vytky uznal, ale drzet se zuby nehty i takovychle nesmyslu?? To snad ne.
    Ty "jezera na vrcholcich hor" byste mu taky podepsali? *1*
  • smejki
    http://earthobservatory.nasa.gov/Features/SiberiaBlog2008/images/Siberia2008_dead_trees.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit