-
Naopak, zvát aspoň jedno do měsíce, s Danem Vávrou název Fight Club nabývá na smyslu :)
Celkově jeden z nejpovedenějších FC, a to díky všem diskutujícím! -
Vávro, vyděls někdy smrky?
Víš jak vypadají smrky v tajze na Sibiři, nebo někde jinde na severu?
Na Sibiři roste smrk jeden měsíc v roce (tzv. přírůstek). To znamená, že padesátiletý smrk tam vypadá jako by byl u nás dvouroční, pěstovaný v lesní školce. Ve Skyrimu jsou akorát kmeny trošku širší, jinak je vše OK. Zjistit to lze i v jákemkoliv filmu BBC o tajze a Sibiři. -
Poslouchej Johnnyho Cashe.
-
Doteď jsem Vávru uznával, teď u mě ale DOST klesnul. Na té "diskusi" se ukázalo, že je to jen sebestředný id*** - můj názor je jediný správný a těm co se to nelíbí jsou kr***.
Tohle tedy opravdu ne... Pak jsem si ho musel už jen přetáčet - nezvete ho už prosím vás. -
protože hopsání o vlastníkovi postavy nevyhnutelně naznačuje, že buď ještě není dostatečně psychicky vyvinutý, nebo je to r*-tard.
Nezaměňuj chození v mmo (snaha o zrychlení tempa hry) se snahou o debilismus. -
Nějaký hopsání je prosímtebe jen zástupnej problém, řeč byla především o neprožívání toho virtuálního světa, který v nějaký větší míře degraduje ten společnej zážitek. Singl je v tomhle ohledu zcela irelevantní, tam nefunguje žádná sociální interakce ani zpětná vazba (ale když umí NPC na "podivný" chování hráčovy postavy reagovat, je to samozřejmě bonus).
A zrovna v případě běhu dodám, že v online hrách jsem běžně na chůzi přepínal, když jsem se pohyboval ve městěch nebo prostě zrovna nepospíchal. -
Hopsani ve wow kazi zazitek ze hry. A co behani v single rpg?
Wow hraju na rpg serveru a i tam neni nic zvlastniho kdyz sedim v hospode, skrz dvere skoci dovnitr postava, ktera prohopsa po cele mistnosti 2x dokola a zase vyhopsne dverma ven. Nijak mne to nevadi ani nekazi zazitek ze hry - i v normalnim zivote existuji blazni, tak proc by nemohli byt pomatenci i v mmorpg? Je jasny, ze 99 (mozna i 100%) tech hopsacu nehopsa v ramci rpg a hrani si na blazna, ale to je prece jedno - ja si muzu rikat, ze jo.
A jeste dotaz k tomu, ze takova vec nekomu kazi zazitek ze hry. V single rpg se da vetsinou volit jestli postava beha/chodi. Logicky by bylo, kdyby hrac celou dobu pouzival chuzi a beh zapnul jen v kritickych situacich - v boji nebo pri uteku z boje. Ale ruku na srdce, hrac chuzi pouzije jen vyjimecne a celou hru beha jak fretka (pri plneni ukolu se cestuje z jednoho konce mapy na druhou a kdyby hrac jen chodil tak mu to zabere spoustu casu) Ted nastava cas k polozeni otazky - kdyz nekomu hopsani kazi zazitek ze hry, tak tohle by mu melo zazitek ze hry kazit taky, ne? Jaky je rozdil mezi tim, kdyz v mmorpg potkate hopsajici postavu a mezi tim, kdyz v single rpg prijdete treba do nejakyho mesta, kde vsechny npc chodi a jen vase postava tam pobiham jak blazen? *1*
Podle me vubec zadny. V obou pripadech se tam objevuje element (hopsajici cizi postava v mmo, behajici hrac v single rpg) ktery se vymyka okolnimu prostredi. Proc to teda v mmo vadi a v singlu ne? *7* -
má *15*
-
Btw ad úplatky - však ty taštičky, kluci, to je v zahraničí běžná věc (Xbox společně se hrou atd..).. Přímo peněžní úplatky o tom jsem nikdy neslyšel, možný to je ale důkazy nejsou :)
-
Všichni jsou podplacení a Dan Vávra je tady od toho, aby napravil svět! *5*
-
Vůbec nechápu, jak si mohl Bach dovolit Vávrovi odporovat. Už by snad mohl vědět, že Dan má vždycky pravdu!
-
Hlavněže se mu nelíbil Tintin *7*
-
Hej Dane, několik miliard dolarů výdělek :) Umad bro :))?
-
stream
a jeste jeden dotaz... ja sice nevim konkretne kde je k nalezeni video stream kdyz se nataci kazdej dil, ale je skoda ze je nearchivujou (neukladaji) nebo ano? -
Gemini Rue viz recenze tady na games.
-
jimini
co to tam Bach rika ze se mu libilo? "Jiminairů" nebo co ? -
LOL, jak se Grygar celou dobu chlame a kolegové Bach a Poláček se tam mlátí s Vávrou na střídačku! *1* Nejlepší díl Fight Clubu vůbec *4*
-
Haha, už prvních pět minut videozáznamu poráží v kvalitě posledních pět podcastů dohromady! *15* Dan Vávra na hrad! *5*
-
Ta hláška na začátku nemá chybu :D
-
"...je debil." a zavoláme kubišovou. *16*