Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je reálne že by sa záznam st(r)ihol do nejakej tretej ? Čaká ma dlhé cestovanie a dúfal som že si na cestu hodím do MP3 fightclub :-(
  • Wyder
    Obtížnost závodu byla upravena nějakým patchem, ne? Většina lidí, co si ji "pořídila jinak", to ale nejspíš hrála v té původní (těžší) formě...
  • Závod v mafii som prešiel na prvý krát a posledný level bol jednoduchý keď si si kúpil zbrane...
  • To me mrzi, ze mi to vcera nevyslo. Musim napsat: Pane strihaci, nedavejte to pryc ! :)
  • Wyder
    Hlavně jsem rád, že jsem se konečně dozvěděl, co je to ta "objektivní pravda". Fight club jednou díky tomuhle odhalení budou citovat světová (nejen herní) média... :-)
  • smejki

GTA

Docela mě překvapil Dan s tvrzením, úkoly v GTA jsou těžké až frustrující. Když si vzpomenu na závod nebo závěrečnou "misi" z Mafie 1...
  • Wyder
    Však už tu Slotermeyer psal, že záznam dělal, takže bude i komplet verze. Nicméně pochybuju, že by zrovna tuhle část Lukáš stříhal...

Ale byla to sranda:-).
  • o hodně si přišel fight Vávry s Bachem byl neskutečnej a hádám že to pan střihač určitě dal pryč...
  • Tak sem to dneska kvuli praci nestihl,sem vytocenej...
  • Amylee.Anderson
    Koukam, že už napravujete svou nečinnost na Twitteru :D :)
  • Slotermeyer
    On byl mute, vůl! *15*

http://www1.zippyshare.com/v/3228875/file.html

Video bude zítra, jakmile Lukáš zveřejní ofiko sestřih.
  • Doufám, že se tu co nevidět objeví nesestříhaná a tím pádem necenzurovaná verze s vrchním pekelníkem Danem Vávrou *14*
  • keigi
    JJ. Mě ta Danova pozice dost připomíná takové ty články typu 100 + 1 chyb ve filmové trilogii Pán prstenů a podobně.
  • zdeeneek
    On je profesionalne deformovanej - hledat realismus ve fantasy hre? A jeste u takovych zbytecnosti jako jsou snowberries (nebo jak se tam ty boruvky, ci co to bylo, jmenovaly) Zachody at uz tam jsou nebo ne - na nich fakt ta hra nestoji. V nekterych vecech, ktery tam jsou spatny ma pravdu a mohly by byt vyreseny lip. Vetsina tech jeho duvodu jsou ale blbosti tahany odnekud z paty nebo nevim odkud. Proste se mu Skyrim nelibil a musi to dat vsem na vedomi.
  • Objevuje se tu zaznam, nebo jsem o pulku nenavratne prisel??
  • Dan je perfektnej, konecne nekdo rika jak to je a co je natom pravdy.
  • Skyrim

Strop....neprijde mi to jako podstatna cast hodnoceni...kazdopadne pane Vavro...ZACHODY VE SKYRIM jsou...holt spatne koukate...:D
  • Je tam Dan a už se perou :) hurrááá! z Teaclubu je zase Fightclub!
  • Nejde to pustit přes jinou službu?
  • ales.smutny
    Bojuje se s nefunkčním Ustreamem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit