-
clear sky mohl jen tezko vyjit na konzolich. nikdo by mu nevzal tu myslenku s opravdu bojujicima frakcema.
-
Stejne si myslim, ze kupovat mixpult a nahravat ve stopach je sprominutim blbost. Za prve je s tim mnohem vic prace a kdyz tomu clovek poradne nerozumi (slysim, co slysimú, vysledny zvuk je horsi, nez kdyby se koupil kvalitni dynamicky mikrofon a nahravalo se spolecne. Cela tahle akce byla podle me nesmysl. (jen do me - , ale rict se to musi).
-
Ne ze bych chtel porad prudit na tohle tema, ale hlasitost stop rozhodne neni srovnana. Nekdo tam byl slyset malo, jiny zase hodne moc. A ten vysledny zvuk je porad spatny. Delas nejaky mastering vubec? Kdyz to nahravate na stopy, tak kvalitu vyslednyho zvuku urcuje prave mastering a sorry (ocekavam minuska, neva) ale master je udelanej hrozne (jestli teda vubec je).
-
Každopádně jsem rád, že se tím ještě zabýváš, můžu jenom držet palce. Od té doby, co je nemocný Dan, stejně k tomu náporu na sluch už nedochází tak často, i když mu, zdá se, v tomhle směru roste nebezpečná konkurence v Martinovi, který občas důležitosti své poznámky adekvátně přizpůsobuje i sílu svého vstupu do diskuze*3*.
-
Za účelem eliminace nežádoucích šumů a ruchů navrhuji, aby se před vstupem do podcastové místnosti účastníci podcastu svlékli do naha, oholili si ochlupení na prsou (Alžběta nemusí) a pokožku si namazali dětským olejíčkem. *1*
-
Hlasitost stop je srovnaná, pokud někdo nebyl slyšet, tak v tu chvíli byla jeho stopa ztlumená a ten zvuk byl jen hlas "přelitej" do mikrofonu toho, kdo zrovna mluvil. Což není řešení, se kterým bych byl spokojenej. Pokusím se to při nahrávání poštelovat líp.
Je pravda, že na peckách jsem FC netestoval, takže je možný, že si víc rozumí s jinejma hladinama z původního mikrofonu. Ještě si budu dál hrát s EQ na mixáku, časem se snad najde "sweet spot" pro lidi na různejch příjimačích. Z reproduktorů / hifi sluchátek mi každopádně zní nesrovnatelně líp, plus je tam samozřejmě ten bonus, že se dá mnohem líp vyhnout právě tomu trhání bubínků, když dojde k nějakýmu nečekanýmu rámusu. -
Tak jsem si po nějaké době pustil podcast a musím se bohužel připojit k těm, kterým zvukově vyhovovaly minulé díly, s jedním mikrofonem. Poslouchám vás docela potichu (sluchátka - pecky), aby mi náhlý spravedlivý řev některého z rváčů neprotrhl bubínek a musím říct, že starší díly pro mě byly srozumitelnější. Nový zvuk je trochu dutý a mírně zastřený až zahuhňaný, podle mého laického názoru má příliš ořezané výšky, takže ten starší, syčivý, byl na minimální hlasitost při mém způsobu poslechu lepší. Nepochopil jsem rozdílnou hlasitost stop zvlášť v druhé půlce záznamu; to byl možná záměr, aby se jednotlivé hlasy nekryly, ale ve výsledku jsem třeba Petra občas skoro vůbec neslyšel.
-
Však to tam bylo jen minimálně, ale ve chvíli kdy si navzájem skočej do řeči (resp. mluvěj přes sebe), je lepší někoho stáhnout, aby byl slyšet dobře aspoň jeden. Mně to tak teda rozhodně přišlo lepší.
-
Tak to mně to ztišení hlasů někam do dáli ouplně jako dobrej způsob teda nepřinde.
-
Jo, Lukáš šustil ostošest, nejspíš látka toho, co měl na sobě, nebo tak něco. Příště dám na mikráky větší pozor a hlavně už snad nezapomenu přinést molitany.
-
Hmm .. už je to nějakej ten rok co jsem koupil poslední scórečko ale můžu se zeptat neupadá tak trochu pod baštou? *16*
-
Ale zase u zbytku už to tolik nešustilo (resp. krom Bašty bych řekl u nikoho). U hostů to asi lepší nebude... Dobrý bylo, že v tom střihu už pak byly ztlumený ty hlasy na pozadí (když někdo něco méně důležitého dodával atd.), což si myslím, je dobrej postup. Akorát to je pak asi větší oser dávat dokupy. To nás ale trápit nemusí:).
-
Fight Club #57
Tentokrát velmi výživný, takřka dvouhodinový podcast.
Ze začátku štelování hlasitosti, ke konci bohužel lagy.
http://speedfile.cz/cs/37276/fc-57-mp4
nebo
http://webshare.cz/bA8n1u7981-FC_57.mp4
Už jsem si vzpomněl, koho mi v tom turbanu Lukáš připomínal. *5*
http://www.nationalgallery.org.uk/paintings/jan-van-eyck-portrait-of-a-man-self-portrait -
Stop right there criminal scum. No one refrences an extremely overused joke on my watch.
-
Soundsystem 2
Nějak si nemůžu pomoc, ale ten poslední podcas mi po technický kvalitě připadá zase trochu nevydařenej... hlavně to strašný šustění a šumění, když mluví Lukáš Bašta... -
Souhlasim - když už tam programátoři chtěj mít za každou cenu tenhle divnej hash nebo co to je, mohly by ty soubory aspoň začínat nějak smysluplně ( třeba FC057_aksgfd6548blemcblemc.mp3 ?) aby se to aspoň dalo nějak rozumě setřídít? prosím, prosím
-
no, já čuju, že překopání celého souborového sytému serveru kvůli názvům mp3 souborů, které si stáhne 5 a půl člověka, je hodně low-priority záležitost
-
Nazev MP3
Zdravim, chtel bych se touto cestou zeptat a zaroven si i krapet rypnout, pac by me opravdu zajimalo, jak dlouho to jeste bude trvat, nez se da do kupy nazev stahovanyho MP3 souboru? Vim, ze se to kdysi resilo primo v relaci, ale neschopnost to za vic jak rok doladit je opravdu do nebe volajici. Bude se to vubec resit, nebo se proste spokojite s tim, ze si to kazdej prejmenuje a ponechate tam ty nesmyslny klikyhaky?
Pres ostrejsi ton to neberte vylozene jako utocny gesto. Jedna se ciste o dlouho se kumulujici nespokojenost.
PS: Vymluvy typu: "My to neovlivnime" atd neberu, pac je to ciste Vase venkovni vizitka.
Dik za info -
I was adventurer like you.......
-
OH NO, THAT'S NOT FUNNY!
Try again, please!