-
Kolem osmý bude hotovo.
-
Stihne sa to do večera ?
-
ja bych rekl, ze krome tohoto by bylo dobre i zdurazit moznost RSS. to by to lidem melo hlasit samo od sebe.
-
A kdyz jste na me tak hodni, tak ja si ten ucet tady teda udelam :D
-
Vsak on se svet nezbori.. Ja to myslel spis, aby to nevypadalo tak neporadne, meli by jste pak dost casu a podcast by byl vzdy vcas:) diky za reakci.. aspon uz nemusim znasilnovat tlacitko obnovit :)
-
Spíš jen změnit na "vychází následující den po natáčení", i když holt tentokrát to bude ob den. A až v jeho průběhu, líp to dneska nedávám, bohužel.
-
Nebylo by lepsi, oficialne zmenit den vydani na patek?? Stejne to tak posledni dobou byva a aspon by nebyl nikdo na*ranej .)
-
Asi uz nema cenu cekat, ze? :D
-
FC 57
Až později v noci. Moc práce, bacilů &.. práce. -
chapem chapem :) ja len tak ze to sledujem a maju to premakane, jasne ze ich rozpocet je niekde uplne mimo vasho :) vela stastia do buducna aj tak !!
-
http://9gag.com/gag/1044030
-
Na video typu Drunk Tank zatím nemáme kapacity (prostor, techniku, čas..), bohužel. Bylo by to samozřejmě super, ale zatím to není reálný. Podcast každopádně točíme HD webkamerou, která se koupila z příspěvků od lidí tady, ale samo nestreamujeme v plný kvalitě, protože to už by byl jeden velkej lagfest.
-
OH NO! Taky..? V poslední době se to děje všude a nějak často..
-
Vavra chodil do podcastov......potom ho trafili sipom do kolena *9*
-
Koudelka.. dál si to nepamatuju..ale František to nebyl...
-
O,o
Propásl jsem podcast *9* kdo vyhrál v soutěži a co se řešilo? Díky za případné info! -
toto fungovať nemôže, vieš si predstaviť koľko času by Lukáša stálo zostrihanie takého podcastu? *7* Dosť, že strihá zvuk z trojhodinového posedenia čo je live...
-
zdravim cely podcast. chcel by som tu hodit zopar mojich navrhov, asi sa nic z toho do buducna nezmeni ale ktovie :) FightClub nepocuvam pravidelne, live stream si cas od casu zapnem ale nikdy to nepozeram cele. velmi podcasty nesledujem, no jeden mam naozaj velmi rad a vzdy ked ho vydaju vo video forme, a nielen vo zvukovej tak si ho pozriem cely, neviem preco, ale ak vidim aj video tak sa mi to zda pocuvatelnejsie :) PodCast ktory sledujem je DrunkTank od RoosterTeeth, sledujem to na YouTube, kanal RoosterTeeth tu isto zopar ludi pozna, robia mnoho videi ohladom ziskavania Achievmentov. Na ich podcast som prvykrat narazil asi pred rokom a odvtedy sledujem kazdu cast ktora je s videom. tu je link na jednu z cast: http://www.youtube.com/watch?v=qXKv0oJdtjg
chcel by som ciastocne navrhnut, ci by ste aj vy vas nemohli robit v podobnej forme a kvalite :) priznam sa ze som nikdy taketo nieco natacat neskusal, v RoosterTeeth maju urcite drahsi a lepsi equipment ako vy, no myslim si ze dobre nastaveny HD fotak dokaze natocit dost dobru kvalitu, mozno sa mylim, neviem presne cim tocite vy svoj podcast. taktiez neviem ako to je s vasimi priestormi a ci mate volajaku vacsiu zasadacku, no ta ich je naozaj na pohlad prijemna s peknymi vtipnymi prvkami :) obsah menit nemusite, oni kecaju vlastne o nahodnych somarinach co niekto nasiel na internete, pripadne komentuju videa z ich tvorby, vas sa mi obsahovo aj paci, forma ma ale velmi nelaka :) ak by ste to mali pekne uploadnute niekde na youtube, urcite by som to vo volnom case rad pozrel cele.
dalsi zaujimavy channel ktory rozpraval o hrach a sledoval som ho pravidelne bol http://www.youtube.com/user/tobin00?blend=1&ob=4
velmi vtipne a hlavne zaujimave nazory na hry a ich gameplay. pre kazdeho je definicia dobrej hry uplne ina, to akceptujem, no napr na vasej stranke dostala Yakuza 4/10, tito dvaja ju vyniesli do oblakov, a ak si najdete starsiu cast kde o tej hre hovoria, neverim ze by hocikto kto ich bude pocut dokazal odolat rozpravaniu a nezahral si ju aspon chvilu :)
Z mojej strany vsetko, keep up the good work guys :) -
Tak dneska cca před půl čtvrtou.
-
nemám tfiter