Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hraje skyrim a nemá čas na podcast :D
  • Slotermeyer

Fight Club #56

Video ze středečního live streamu. Sorry za zpoždění, včera jsem nějak nestíhal.

http://webshare.cz/XW897nYvRQ-FC_56.mp4
  • septicflesh

Věnec Pavla Dobrovského

U podcastů s Pavlem Dobrovským se mi velmi dobře usíná. Uvítal bych ho jako hosta častěji. Svým konejšivě hřejivým hlasem by mohl dělat vypravěče pohádkových audio knih - Zlatý Věnec od Erbena nebo Němcové by mu myslím v jeho podání vydělal pěkný balík. Jako hosté pak akční Lukáš s ranečkem buchet na rameni, Martin jako dobrácký Jiřík co pomáhá zvířátkům v boji za Zlatovlásku, sečtělá chytrá horákyně nebo kouzelný dědeček; no a Petr jako představitel vyloženě negativních a protivných postav. Honza Vitík pak jako Bajaja, to se ví :-)
  • Black_Hand
    rikali to v zivem podcastu. odrekl jim to den predem, jestli se dobre pamatuju.
  • smejki
    u popisů posledních tří podcastů nejsou časy. doplňte to, prosím.
  • Mr. Vavra forgot about his true fans... *13*
  • 13_11
    V jámě pekelné… prej s horečkou.
  • Logicky má momentálně více práce když dělá na hře.

Co je,ale fakt je to,že v podcastu o jeho neúčasti nebyla řeč.Když se oznámí nějaký host tak se sluší uvést důvod proč nepřišel a jestli přijde někdy jindy...Co jsem poslouchal podcast tak jsem se nic nedozvěděl.
  • KDE JE DAN!!!!????

Sliby,Sliby,Sliby KDE JE DAN???? *16* *16* *16* *16*
  • posila
    Jeste prihodim link: http://supergiantgames.bandcamp.com/track/bynn-the-breaker
  • janchor
    Bynn the Breaker. Ale vykrádačka to není, jen použití totožnýho samplu (Kotvald ho tam má transponovanej nahoru).
  • Trol.diskuzni
    Bustyland. *5*
  • Víte někdo název té skladby z Bastionu, kterou údajně vykrad Kotvald, ať můžu taky porovnat? :)
  • Dokonale nestranny muzes byt pouze pokud se oprostis o city a podobne subjektivnosti (jak jsem psal) => zbyvaji pouze studena fakta. Je to jen o definici objektivnosti a k cemu/komu/na jaky problem tu objektivnost vztahujes (coz jsem se snazil naznacit tim prispevkem).
    Ta vetsina, co by se vrhla pro male dite by jednala subjektivne.
  • Hi my name is troll! *2*
    podcast je lepsi ked su tie nove mikrofony *3*
  • janchor
    Oprava: střiženo už je, za chvíli bude podcast venku.
  • Podcast som pocuval prvych 15 minut.... lepsite sa!
  • janchor
    Střiženo bude někdy k večeru.
  • Kdy se dneska plánuje podcast?
  • bobsh
    Pokud to tak je, tak asi byl naštvanej fakt fest, protože včera (prý kvůli horečce) nedorazil ani na přednášku na VŠE v rámci BizITu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit