-
znělka na konci mě probudí.
Když jsem včera poslouchal podacst tak mě to fantasticky uspalo tak jako už dlouho nic ale podcast mi skočil, já pořád sluchátka v uších a finální znělka která byla jako rána kladivem. Ta znělka na konci se mi zdá strašně nahlas nešlo by to u dalšího podcastu prosím ztlumit..? Janchorovi by to nezabralo moc práce a mě moc zpříjemnilo noc...předem díky za vaši ochotu. -
mě osobně Vávra nechybí a rozhodně není pravda, že je to nudné
-
O,o
Proč se nezeptáš Vávry na Twitteru? -
A co Vávra, bude?!
-
Obecně řečeno je to lepší, když je tam někdo, kdo má vyhraněný názor na věc. Debata čtyř týpků, kteří popíjejí bylinkový čaj a vzájemně se plácají po zádech je vždycky nudná.
-
Zitrek plati, jeste behem dneska dame vedet v kolik "presne"...
-
O,o
Taky přidám názor: Nový systém určitě super, už jen kvůli tomu, že se všichni nemusíte mačkat na 1 m. Zvuk mi přišel super. Chce to jen rváče pořádně edukovat, aby se s připnutým mikrofonem v klopě moc nevrtěli a hlavně na ně nechmatali a bude vše OK. -
Podcast # 57
Zdravím Janchora & Rváče: Zítřejší live přenos platí? Nebo mám ladit jiný den? Díky za info. -
nesouhlasím, podle mě to Dan umí rozpumpovat a je to aspon trochu fight. Kde jsou diskutující nuceni nahlas vyřknout svoje myšlenky ve zkrácené podobě. A to je přínosnější než nějaký 5minutový monolog klidný hlasem.
-
hodnocení
ahojte, kluci je to dobry, ale s Vávrou je to lepší! -
Stařešina
Ta ozvěna s tím starým mikrofonem byla otřesná.Teď máte zvuk krásnej.
Jinak sem to poslouchal a vůbec mě to nebavilo.Takový nemastný neslaný. -
Co jsi to sháněla na Twitteru za hru z Levelu? Mám jich tady XY ročníků ve 100% stavu + plnou krabici DVDček a v Tebou zmiňovaném období jsem je tuším sbíral. Dej vědět.
-
Sebe samotného. Tak moc je ósom.
-
Brouka Pytlíka? ... (nic ve zlým ) *3*
-
Satana z hlouby pekelných..
-
A Dan by ztvárnil koho? *15*
-
Určitě dalo, detaily ještě budeme ladit.
-
Soundsystem
Nechci vám kazit radost, ale připadá mi, že s tím starým mikrofonem měl ten podcast takovej čistší zvuk. Sice tam byla slyšet ozvěna, ale u těch novejch mikrofonu mi připadá, že máte takovej lehce zastřenej hlas. A taky tam občas je dost slyšet takový jako... no připadá mi, že se někomu ten mikrofon pořád dotýká a "dře" o oblečení.
Nedalo by se to ještě nějak vychytat? -
Mr. Vávra wanted to shut skyrim off and come, but then he took arrow in the knee :D
-
Slibujeme, že už Dana slibovat nebudeme.