-
Již jsem si zvykl,že v 15:00 ve středu znamená v 16:00 ve čtvrtek :)
-
KDe to vázne?
KDe to vázne? -
Kdy bude teda podcast?? Po třetí hodině a stream furt nic..:(
-
anebo :
http://www.youtube.com/watch?v=5a5fHMlb4V0 -
tak to tak vypada, ze bude jak satan tak jezisek.
-
Proč má mínusy? Já se třeba od srdce zasmála :D:D
-
spíš že by zahrál nějakou hezkou koledu
http://www.youtube.com/watch?v=NUId5f1-KbE -
a petr by mohl delat jeziska :PPPPPP.
-
Zajtrajší podcast by som si predstavoval tak že by na tu kamerku dali ten filter akože v redakci sneží *3* *3* *3*
-
Vávra má ale postavu jako ušitou na míru Santu Clausovy taky takovej obtloustlej...
-
Pan Vávra jistě chystá vánoční speciál "2012 důvodů, proč si pro borůvky dojít raději do Teska". *5*
-
<°)))<
+ nějaké pěkné vánoční ceny do soutěže *3* -
jj zajtra tam pride Vavra prezleceny za Santu
-
Vánoční podcast
Bude zítra nějakej speciální vánoční podcast? *12* -
Nič si z toho nerob každý troll raz dostane šípom do kolena.....
-
Ty mluvis o premoudrelosti?
Ty mluvis o desetistrankovych elaboratech a nezpochybnitelne pravde?
Ale jo - po ty pauze to zase trochu pobavilo *1*
Uzivej si, uzivej, tady ti to snad za to nestoji. Doufam! -
Děkuji ti, dobrý člověče. Už i redakce se po tobě sháněla :D
-
Zdravím redakci! Trol.diskuzni přechodně ukončil činnost, aby si mohl užívat zaslouženého odpočinku a umožnil zdejším přemoudřelým žvanilům publikovat své desetistránkové elaboráty stvrzující jejich nezpochybnitelnou pravdu (smejki, robotron, cahir a další) bez jakékoliv distrakce. *5*
Akorát se teda dívám, že je to teď na těch diskuzích docela nuda... Už ani ten Jindřich, který ten Skyrim zjevně konečně dohrál, nemá ideální formu. *13*
P.S.: Gratuluji Amylee.Anderson k výhře! *4* -
Jinak teda nevím jak vás, jak si bašta stěžovala na konec HL2 ale mě teda konec naopak sakramentsky potěšil. Žádnej stupidní super giant orindž nesmrtelnej kkt a moviečko o tom jakej ste superhomohero a přesnej opak v episodě opět promakanej pěkně na otevřeným prostranství pomasakrovat stridery a hunty a né again stupidní super giant or... S technickou částí se nedá jinak než souhlasit - už jen ta hl voda je žrádlo a prostě top grafika ever pro mě .. ikdyž metro 2033 už by se dalo no to je na jindy. Jinak teda nechápu co lukáš myslel tou prázdnotou? To mě taky naopak neskutečně těšilo a díky tomu + ta technika to mělo atmosféru jako prase! *12* (chtěl bych jedno usměvavý čuniště). Skoro dokonalé dílo, jediné co mi chybělo byl iron sight a pěkně do pryč s crosshairem (ale s takovou mod komunitou není co řešit). O nemluvnosti Gordona .. v te době mi to nechybělo a nechybí to tak nějak dodnes, nevím proč nijak to tam prostě netrčí narozdíl od Crysis 2 kde mě to připadlo naprosto kriplojdní a kvalitu hry strhávající. *16*
-
Mastering dělám. Slyšíš, co slyšíš, to ti samozřejmě nevyvrátím. Můžu jedině zopakovat, že když si pustím starší díly a pak ty poslední dva, tak u mě bez váhání vyhrávaj ty nový.