Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    ano, tuto sajtu řídí komunistický nacisti!
  • Nuž, to že sa zapájaš do debaty o hrozbe komunisticko-krlerofašisticko-iluminásko-homosexuálnych arabských radikálov z vesmíru ti neberiem , len sa snažim o niečo ako konštruktívnu kritiku ktorá by ti pomohla usmerniť v tvojom osobnom raste internetového trolla a komickej postavičky games.cz . K tomu aby si "publikoval" aj niečo iné ako ad-hominem výkriky do tmy na každého kto z tebou nesúhlasí ťa asi nedonútim ale môžem dúfať že si moje slová alebo slová kohokolvek iného vezmeš ku svojmu zatrolenému srdcu a aspom sa trochu viac posnažíš .*3*
  • Trol.diskuzni
    Oceňuji, že dokážeš prezentovat svůj názor na o něco málo vyšší úrovni než tví "kolegové"... To je však asi jediná odezva, které se z mé strany můžeš dočkat, jelikož já své příspěvky nepublikuji "na míru" anonymním kolemjdoucím. *3*
  • jeste, ze je vsechny znas, clovece. uz jsem s nema skoro chtel zacit diskutovat, ale kdyz to jsou ti zli razyzti a xenofoby, tak nebudu mrhat casem.
  • Bratmmm je to stále slabši a slabšie , zdá sa že diskutérske náboje si si vystrielal pri hádaní sa o tom či má ovocie v Skyrime dostatok polygónov a teraz už ti tu ostáva len detinské prskanie na všetky strany . Možno by si mal zostať pri tých polemikách o číselnom hodnotení , na tie vážnejšie veci sa moc nechytáš *3*
  • Trol.diskuzni
    To, že je to "mé" video mylné, tady tvrdíte vy... Já jsem pouze řekl, že se jedná o "lehký populárně-naučný náhled", nic víc, nic míň.

A máte pravdu - můj názor nemáte šanci změnit. *3*
  • Trol.diskuzni
    Můžeš vyrazit, bro, cesta je volná... *5*
  • ales.smutny
    FPS? Ani moc ne... jen ta opravdu dobrá. A není důležité množství titulů (ony nejsou ani tak důležité ty tituly jako informovanost), jako obor...a řekněme, že v tomto směru mám před vámi "pár" let náskoku, proto se v tom angažuji. A určitě nemusí být pravé, nikdo nemá automatickou pravdu. Ale jsou něčím podložené. Ty vaše? Jedním prolhaným videem a palcovými titulky hysterických bulvárů, které ta hysterie prodává?

Problém je v tom, že vy ani nejste schopen nějak argumentovat, jen opakovat to samé a když vám někdo vaše chatrné zdroje vyvrátí, je to vlastně jedno :)
  • Koukam, ze se diky pomatenejm a zakomplexovanejm extremistum, xenofobum a rasistum z tech diskusi stava solidni zumpa. Chtelo by to rict "dekujeme odejdete" treba do diskusi na idnes...
  • bobsh
    Breivikovo motivy znám, jen jsem cítil potřebu reagovat na tvoje tvrzení o tom, že všichni teroristé jsou muslimové. Nicméně dodatek o problémech ve vlastní zemi x útocích na zahraničí beru (ale je otázka, nakolik je to jen přirozený vývoj náboženství, křesťané měli také v určité fázi dějin přehnané tendence svoji víru násilně vyvážet i do přilehlých zemí).

Ale dost politiky, jdu si něco zahrát
    *1*
  • A ještě jeden dodatek. Příklady, co jsi uvedl, jsou teroristi působící v rámci svojí země (víceméně "řeší" vnitřní problémy) tak, aby jí někam nasměrovali. Muslimští teroristé se snaží západní civilizaci zničit za hranicemi svojí vlastní země.
  • Ja si spíše myslim že Danuv článek ukazuje to že se da na skoro kažadou hru napsat pozitivni a negativní recenze. Jde pouze o uhel pohledu a o tom které z prvku her se ti přijdou duležité.

Ale jo někdo to v tom nevidí. Stějně tak jako se mi tu někdo snažil tvrdit že jsou propastné rozdili mezi Skyrim a Falloutem.
  • Na druhou stranu, když takové CoD dostane 7/10 (a to jen vyjímečně na games, jinde sbírá devítky), tak si Skyrim nic jiného než 10 nezaslouží. Současný trend nadhodnocování je prostě takový a Lukáš pěkně v tomhle podcastu to hodnocení obhájil.
  • Angličané je také převzali mezi sebe a neviděli v každém teroristu. Problém nastal, když ti jejich "hodní" přistěhovalci začali rabovat a dělat bordel.
  • Já jsem rád, že takovéhle články vycházejí. Doufám, že podobných článků napíše Dan, nebo i někdo jiný. Přináší to jiné pohledy a diskuze a čím víc názorů na hru je, tím objektivnější získá člověk pohled na hru. Tím se můžete lišit od jiných velkých herních serverů, kde jsou hry jen přeceňovány.
  • To jsou lidi, co žijí někde na předměstí, vystudoval většinou humanitní obor a cikána potkal maximálně ve zprávách na nově, kde jsou vždy vykresleni jako chudáčci. Názor většiny je úplně někde jinde,ale ten v téhle republice nikoho nezajímá. Navíc, člověk co nemá rád cikány není rasista, protože cikáni jsou stejně jako my rasa europoidní.
  • Ale notak, jestli aspoň trošku znáš Breivikovo motivy - a pro úplnost, aby mě někdo neobviňoval, ani trošku jeho čin neschvaluju - , tak bys věděl, že jeho pomatená mysl reagovala zabíjením právě na to, co se v Evropě odehrává.

Já tady ale nechci řešit politiku, na to jsou jiný stránky, tohle je o hrách a většina zdejších čtenářů se sými životními zkušenostmi politiku stejně vůbec neřeší. A bylo by nejlepší, aby L.Grygar svoje politické názory ventiloval někde jinde, kde na to je prostor, jak už psal někdo přede mnou.
  • Přesně tak. Nejhorší je, že nejsledovanější média, jako je nova, prima a čt1, ani neupozorní až se poženou k nám. To najednou člověk na ulici začne potkávat araby víc a víc. a pochybuji, že sem každý přijde jen za prací. Doufám že EU se z toho srabu nevyhrabe.
  • Trol.diskuzni
    Tohle se mi už o jiné podobně "rasově diskriminované" skupině, romech, snažilo nakukat několik bláznů. Dokonce jsme kdysi v rámci střední školy měli návštěvu jednoho fanatika tak trochu typu pana Smutného, co blekotal podobné ptákoviny o tom, jací jsme my češi hrozní rasisti apod.

Poté, co mě tihleti "umírnění lidé" dvakrát nevybíravě přepadli, a poté, co mě o velmi podobných (horších) zkušenostech informovalo nemálo lidí z mého okolí, si skutečně umím představit, jak to tady bude vypadat, až si tady napochoduje zase "trochu jiná sorta lidí", která svými zvyklostmi rovněž dokáže vyvolat nemenší "lehkou kontroverzi".

Nemám problém s tím, že je to pro Vás ok, absolutně ne... Ale nenazývejte idioty ty, kteří jsou více obezřetní než Vy.
  • bobsh
    Teroristé pouze z řad muslimů? Třeba takový Breivik, nebo lidé z ETA mi nepřijdou zrovna jako prototyp správného muslima. Nejde ani tak o politickou korektnost, jako o odpor k té všudypřítomné generalizaci - "muslimové sou teroristi já je tu nechci ať jdou pryč!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit