Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky žiješ ve světě, kde je úplně normální, že si arab-geront vezme za ženu osmiletou holčičku proti její vůli a je to v jeho společnosti normální. Ženy se kamenují za to, že byli nevěrné a homosexuál si zaslouží smrt. Pokud je v některých zemích toto legální, tak je budu házet do jednoho pytle.
    A chápu, že někteří přistěhovalci migrují do evropy z politických důvodů, ale je to jen zlomek z celkového počtu. Většina jsou nepřizpůsobiví a dokazují to nedávné nepokoje v Anglii atd. Natahují je sem politici, kteří se snaží zbudovat kariéru na multikulturalismu. Doufám, že většina těchto politiků dopadne jako u nás Kocáb - v propadlišti dějin a s "kukačkou" na cestě.
  • Ale vždyt dan jen sepsal obecně známe chyby rpg od Bethesdy které jsou už roky. Tedy jeho slova mu ani nikdo vyvracet nechce. Ale pokrok mezi dilama je celkem velký a tento svět je lehce uvěřitelný.

Stěžovat si na bugy v open world hře je naprosto liché vždy něaké budou jde jen o to aby jste je nepotkali.

Ted by mě tedy zajimalo jak by Dan argumenty na tipu. Proč hraje RPG na konzoli? Ještě takové které se pořád nahrává....

PS: Myslim že je hodně lidí co s Danem souhlasí. Skyrim ma celkem velké nadšení a je to v podstatě o něco vylepšené něčeho co už tu několikrat bylo. Ale co vlastně z toho Danova članku mělo vyplynout?? Nekupovat si hry od Bethesdy?? Ale možná zapomína na to že na poli open world her nenarodilo lepší studio....Ano on je ten který to muže změnit muže to byt NEO držím mu palce ale pokud si myslí že je to jen o upravách na jednom řádku tak toho štěstí bude potřebovat sakra dost...
  • janchor
    My ho ale přesvědčovat nebudeme! Jak jsme ostatně zdůrazňovali, to není otázka jedný jediný nezpochybnitelný pravdy, ale diametrálně odlišnejch přístupů k věci. Danovy slova jsme nijak nepřekrucovali, jen konstatovali, jakej je ten náš.

A Dan má u nás dveře otevřený, že se něco hodí nebo nehodí je zcela irelevantní - ostatně ten článek jsme mu přece vydali, ne? Zatím prostě neměl čas a pokud by v podcastu dneska byl, slyšel by od nás to samý (jen asi pravidelně přerušovaný jeho hlasitým nesouhlasem, to bezpochyby).
  • Ta Vaše koncentrovaná naivita.... Proč se dnešní teroristé rekrutují výhradně z řad muslimů? Je korán mírumilovný? V Evropě módní politická korektnost je pouhé přizdi.ráčství a pokud se tento přístup nezmění, Evropa, tak jak ji známe, tady už dlouho nebude.
  • Trol.diskuzni
    +1
  • Daniel Vávra v podcastu 56

Člověk si na týden odjede a on s tu konečně objeví článek od Daniela Vávry a pod ním je 2800 příspěvků a ještě mu dáte v podcastu takovou slovní sodu. Chtěl bych vás vidět, jak byste argumentovali, kdyby tam s vámi Dan byl. Snad se tam tedy objeví příští týden, kdy bude mluvit sám za sebe a nenechá nikoho překrucovat svoje vlastní slova.

Danův článek jsem si přečetl až dnes a i když jsem narozdíl od něho Skyrim nevydržel dál hrát, můžu říct, že jsem ho hrál tak dlouho, abych mohl napsat, že má pravdu. Opravdu si rád poslechnu, jak ho budete naživo přesvědčovat, že ne.

Takovéto příspěvky bych sem vůbec nepsal, kdyby tu každá druhá hra nedostávala 10/10 a kdyby se v recenzích objevovala i nějaká ta kritika. Ne to směšné chválení očividných záporů. A jestli si tohle nevyslouží 2000 mínusů, tak už nevím co. Mno, ale očekávám, že se Daniel v #56 opět neobjeví a příště také ne. Vám se to ostatně hodí do krámů, aby k vám lidé s jiným názorem nechodili a vůbec zde nepromlouvali.

PS: Původně to měl být krátký příspěvek, ale když čte člověk vaše recenze, podívá se na vaše hodnocení a poslechne si podcast, v podstatě se to napíše samo.
  • janchor
    Ano, žiju ve světě, kde mezi obecný lidský slušnosti patří neházet lidi do jednoho pytle na základě věcí jako je barva pleti nebo třeba náboženská příslušnost. A žije se tu fajn - když zahodíte paranoidní předsudky, klidně se tu stavte. Muslimů už jsem tu taky pár potkal a byli vesměs dost rozčilení, že jim procento fanatiků kazí pověst. Ale stejně tak kazí procento hooligans pověst fotbalu a procento mizernejch hospodskejch pověst hospodám, s čímž se rozumnej, dospělej člověk tak nějak zvládne vyrovnat. Až se to taky naučíte, jste všichni xenofobové vítáni.
  • Slavní evropští panovníci se musejí obracet v hrobech, jestli "vidí" jak dneska vypadá Evropa. Plně souhlasím s názorem Génia novověku. Grygar prostě žije v jiném světě. Už několikrát v historii se stalo, že když se nějaká společnost dostala na vysokou životní úroveň tak zpohodlněla (dnes západní státy) a rozdrtili ji ambiciozní barbaři (dnes arabové, rusky mluvící státy, Čína).
    Také přiložím do ohně, čtěte pane Smutný.
    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zahranicni-politika/170303.aspx

Až zvrhlá politika EU natáhne další nepřizpůsobivé přistěhovalce, tak většina evropanů bude sedět u počítače a nadávat v diskuzích, jak je každý rasista...
  • Trol.diskuzni
    No počkej, pan Smutný má přece dva nebo snad i více vysokoškolských titulů a valí FPSka, takže jeho názory musí být automaticky ty echt pravé! *5*
  • Trol.diskuzni
    Nerozumím vaší obsesi mojí osobou. *3* Opakuji to pokaždé a učiním tak znova - je mi úplně jedno, co si o mně místní anonymní uživatelé, se kterými nikdy v životě nebudu mít nic společného, myslí...

Nepíši zde své příspěvky proto, abych někoho zaujal/naštval/vypěnil/uchvátil, ale proto, že mě to prostě baví - až mě to přestane bavit, tak budu dělat něco jiného. Nic z toho, co mi tady napíšete, nemá nejmenší šanci jakkoliv změnit mé příspěvky (a ani skutečné názory), ovlivnit mé chování nebo mi změnit dokonce celý život.

Smiřte se s tím, že jediné, čeho docílíte, je to, že z vás budu mít legraci... Pokud ji chcete mít i vy ze mě, jen do toho, nebráním vám v tom. *3*
  • tabulky z OSN nebo EU, tedy organizací, které ovládají neomarxisté přímo zodpovědní za islamizaci Evropy, opravdu kvalitní zdroj, pobavil *7*

je vidět, že nepřítomnost Dan Vávry vážně poškozuje zdraví, respektivé myšlení *1*
    nejdřív Skyrim a teď tohle, už aby přišel do podcastu a vysvětlil vám jak se věci mají *5*
  • keigi
    No jo, jenže jakou jinou potvorou se mám zabavit? Od tý doby co mám papoušky v páru si mě nevšímaj, psovi je deset, ten už hodně spí a s rybičkama si člověk nepokecá ... *13*
  • Ať to radši nezkouší vůbec...občas dokáže být pěkně otravný..!
  • keigi
    Tak tohle už bylo vysloveně slabé, pane Trol, velmi slabé ... zkuste to zítra *6*
  • Trol.diskuzni
    Až budu připraven, ozvu se ti tady s adresou, platí? Tak to pls čekuj v příštích 30 letech nebo tak, dikes bro. *5*
  • Trol.diskuzni
    Je zvláštní, jak hrozně jste šlechetný k uživateli, který je pro vás evidentně pod úroveň. *3* Ale to jste si mohl nechat od cesty - pro mě názor islámofila nemá žádnou váhu... Hezký večer i Vám, pane Smutný. *4*
  • keigi
    S tebou bych teda chtěl mít dvoudomek *7* ...

... nicméně ten návrh na konci není zas tak od věci. Pošli adresu, nějak se dohodnem. I kdyby Amaroun neměl čas, on to vezme někdo za něj. Já bych si vzal na starost tu organizační stránku věci třeba. Udělal bych seznam zájemců, připravil rozpis, udělal itinerář a tak ...
  • ales.smutny
    Já o lidi nějak nezakopávám...
    A je milé, když tedy předložíte blábolivé video a vlastně na něm nezáleží, když se ukáže, že je smyšlené...:) Ukazuje to, jak moc vlastně o tom palčivém problému víte...ale jsem hodný a udělal jsem vám bleskovou rešerši, tentokrát zadarmo... zkuste třeba tohle
    http://www.pewforum.org/future-of-the-global-muslim-population-regional-europe.aspx
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/more_or_less/8189434.stm

A nemyslím si, že budete někomu stát za tu námahu s hledáním, střílením..., spíš bych řekl, že to bude pár mínusek a zapomenutí o pět minut později...;)

Hezký vzdělávací večer
  • keigi
    Taky jsem nějak nevěděl o kom to mluví ... teď už vím, děkuji. *6*
  • Trol.diskuzni
    Čísla nečísla, to, že o muslimy budeme zakopávat stále časteji (taková Francie by vyloženě mohla vyprávět - rád bych si popovídal s občanem Marseille například), asi nezpochybníte, že? A o tom, že by se snad integrovali a přijali jiné kulturní zvyklosti za své, asi také nemůže být řeč...

No, doufám, že si mě nějaký můj hater zde (např. Amaroun) najde a zastřelí dřív, než ta invaze propukne naplno, nechci se tohohle dožít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit