-
Tak kdy..?
Tak kdy to teda dneska vypukne..?? -
VaZbič: Zadej přesně to, co píše Amylee, bez toho "dan". Je to hned druhej odkaz, ale zatím není k dispozici záznam.
-
ja ti taky zacnu rikat pravidelne "rozpust si vlasy" :)
-
Tady netrollim, tady nechci mít ošklivou pověst. Zato facebook...:D Co s těma vlasama?:D
-
ty trollis? mozna tak timdle prispevkem. ty ses jedna z nejukaznenjsich osob na games. jediny co mas jsou vlasy :).
-
fuck lol! Rimmer se mi při pohledu na něj vybavil už před dobrým týdnem *1*
-
Pravda, omluva.
-
Videlas diskusi u Vavrovic clanku? To by ses s nim snad nesrovnavala : )
Ale i vsude jinde. Snad kamkoli nakouknu, je neco duchaplnyho ve stylu "Zase ten Masovy defekt, hruza" apod.
A to je jen spicka ledovce. Cetlas ty jeho komenty? Fakt ti prijde jako zdravej troll? Vzdyt z toho neurozy strikaj po litrech... -
DPC UZ TO PRESTANTE RESIT V DISKUZI O PODCASTU!!!!! A vubec to prestante resit uplne! Dekuji.
-
Cahir: Proč vždycky, když někdo nekoho otravuje, tak musí mít v "reálném" životě nějaký problémy? Já jsem vcelku spokojený člověk, ale ráda trollim.
-
Cahire, bod pro tebe.
Tohle si vyvodi snad kazdej, kdo ma vsech pet pohromade, ale shrnout to dokonale do jedny vety se ti povedlo na jednicku - dik.
Jen me mrzi, ze jsme vlastne porad vsichni mimo, protoze nam chybi Ten kontext ; D
No co - s tim zit dokazu.
Nejspis pred sebou celou dobu ma rozpracovanou diplomku na tema psychologiie trollhunteru.
Jina moznost, jak z toho vyvaznout bez sveraci kazajky a litostivejch pohledu, me nenapada... : ) -
Cahir: myslis, ze Trol.diskuzni je prevleceny Arnold Judas Rimmer?
-
Stejně si myslim, že ho hdoně lidí nemá rádno už jenom kvůli tomu nicku a tak se staví negativně k těm věcem, co píše. :D
-
problém je spíš v kvantitě než v kvalitě *1*
-
Teď asi taky všichni budou nesnášet, ale já si myslim, že tento troll vypouští i dobré názory.
-
Crook: Jsem si naprosto jist, že náš Trol diskuzní trpí v reálném životě silným nedostatkem pozornosti. Nejvíc ho pravděpodobně dožírá fakt, že ač si s většinovou společností nerozumí (jde takříkajíc proti proudu), je zoufale průměrný. Když jsi přehlížený a nepochopený, přitom ctižádostivý a zároveň nemáš co nabídnout, je to smutné.
-
Takovou starost si snad ani nezasloužím, Michelangelo! *5*
-
Jo, rika se tomu soucit. Ty ho vrchovate potrebujes .)
-
Nejen redaktory, diky.
-
Ale tak auto snad ne - spis kozel by ho mohl trknout, at se mu rozsviti.
To vis, ze to s nadhledem beru. Teda pokud jsem mu uz venoval mozna deset komentaru, tak je to presne o deset vic nez bych chtel, ale... nemuzu si u tehle typu pomoct. Nepochopim, jak nekdo, kdo podle vseho asi neni az uplne ret*rdovanej, muze byt takhle.... no ret*rdovanej : D Ja nevim jestli lze jen sam sobe, nebo si mysli ze to funguje i na ostatni...
Pokud se tu vsichni kolektivne rozhodnou nekrmit, tak jsem urcite pro, ale zatim to moc nevypadalo, tak jsem se takhle osklive snazil vydolovat nejakej OBSAH.
Samozrejme marne. Ty tri druhy trollovych prispevku uz jsou ohrany, a ani ted, s takovou snahou, se mi nepovedlo vyloudit neco konkretniho - zase ten zatracenej kontext : D
Cim prazdnejsi lebka, tim vys dovede sama sebe nadnyst, zejo... Kdyz clovek bere prichazejici urazky jako ujisteni o vlastni nadrazenosti, tak uz to ma vubec tezky. Pul roku jsem vydrzel s holkou, ktera proste vubec nedokazala pochopit, ze by ASPON CAST problemu mohla byt v ni, a dana reakce (tady ty urazky) potom celkem namiste. Ne - vzdycky je pro cloveka jednodussi lhat sam sobe. A z nekomentovanych duvodu jsem si behem toho pulroku na podobny projevy vypestoval silnou alergii, takze se omlouvam. Takovym stejne neni pomoci. Bohuzel ale neotravujou ani tak sebe (resp. nevedi o tom), ale ostatni.
Ja holt moc premejslim nad tim, PROC lidi delaj to co delaj, a to je tady casto kamen urazu.
Stydim se, stydim. Vzdycky kdyz se do tohohle pustim, hned prijdou vycitky : )
Proc? Proc? Proc? Nech trotla trotlem, dokud ho rajcuje tohle, tak se nebude obnazovat na hlavaku.
Priste budu silnejsi : ) Hodne v tom je taky moje zavist. Musi byt krasny, byt se sebou spokojenej za vsech okolnosti. Blby jsou vzdycky ti ostatni - to vi kazdej zahorklej zkrachovalec, ne?