-
Ale no tak Crooku, ber to s nadhledem!
... já měl kdysi na chatě takovýho koucoura. Ať jsem šel kamkoliv, dělal cokoliv, pořád jsem ho měl za prdelí, pořád se dožadoval pozornosti. Když sis ho nevšímal, byl schopný se vydrápat po oblečení až na rameno, jen aby se ti mohl otírat o tvář ... ale byl fajn ... no, a nakonec ho zajelo auto ... -
Kde?
O co se jedná (jednalo),já zadal do googlu "podcast 112 dan vávra" a nic jsem nenašel,jsem snad blbej (nebo jen navedenej)? -
Nevím, co přesně tím svým "zájmem" sleduješ, ale určitě ti ho neberu a ani se tě nesnažím ničím stírat... *4* Jinak mám pocit, že nemá smysl jakkoliv rozvádět mé úmysly/neúmysly, protože ať bych řekl cokoliv, bez správného kontextu nemáš šanci dát dohromady správný pohled na věc...
Mně připadá naprosto postačující, že tady můžu napsat, když chci a že redaktoři jsou ochotní na mě reagovat, pokud se mi něco nezdá - fajn web, fajn lidi. To, co si o mně myslí jiní uživatelé, je mi úplně putna - mají svůj rozum a pokud jim příjde, že si zasloužím urážky, tak ať si poslouží... Diskuze je od toho, aby se vyjadřovaly názory a pokud ty názory projdou redaktorskou cenzurou, pak je to tak, jak to má být. -
Jo - jsi kouzelnej publicista : D
Me by jen zajimalo, jestli ty vytvory pises s vaznym ksichtem. To snad ani nejde.
Kazdopadne dobry - o tom, ze mas ze svy trolici kariery dobrej pocit, nikdo nepochybuje.
To je prave to, co nam dela starosti, hochu nestastna!
Vim ze nejradsi odpovidas na co se nikdo neptal, ale zkus to jednou i k veci, a bez ukazovani prstickem jinam - "A co ze z toho vseho mas?"
Co pohani ten motor, kterej te nuti jet jak kolovratek?
Na co potrebuje sebejistej borec, kteryho tady s takovou snahou stvarnujes, cizi nazor? Aby ho mohl prijmout za svuj, a chodit po forech jak lobotomizovanej jehovista s brozurkama "Vavra na hrad!"?
Na co potrebuje na vsechny strany cpat ten svuj? Aby v zaveru z nekolika anonymnich prostorekejch pepiku sebereflektujicim komentarem vytahl povzbuzujici "jsi jako kamo hele dobrej! na tu tupou masu jako kasli hele!".
Ale chapu ze i to potesi.
Nebo.... jak je to doopravdy? Uz nemuzu zit s tema klapkama na ocich! Co je TO, co nam vsem celou dobu unika? Ten mytickej kontext, kterym jsi me tuhle tak pohotove setrel? Cim ze se lisis od ty uplne nejprostsi, nejubozejsi ukazky diskusniho trolla? Tim, ze si to oznaceni das "ironicky" jako nick? Ale nemel bych si na ty otazky odpovidat sam - samozrejme se pletu. Mluv se mnou! : D A rychle, at mam jeste na ceste o cem premyslet! Pet minut do prehrati...! -
Já rozhodně za nikým neběhám po diskuzích a nekritizuju ho... *3*
Pouze publikuji své názory - jak je lidé budou soudit, nechávám na nich samotných a nijak mě to netíží... -
Podcast 112, jo? Tenhle teda musel litat hodne nizko, ze ho nemam na radaru...
Stejne jsem to asi prosvihl, nebo co. Teda zivej stream nikde nevidim. Asi az zaznam ci jak... -
A ty jsi pritom takovej milej drahousek, co? : D
Ne - myslim neustaly opakovani tech samejch vyplachu. Hloub do krku uz to lidem nenacpes.
A dokola a dokola, a dokolecka... ..dokola... -
Jediná věc, která mi tu citelně chybí :) ... stačil by mi systém z liga cézet
-
svobodou uspořádání si svého prostoru? oh, hell!
-
Já jsem spokojený s games.cz. *3*
-
Mno jo ale jak dlouho tam bude?? 2 minuty??:D:p A jak to zname tak jim to stejne zase nepojede :D
-
Myslíš z těch, co mě napadají a uráží pod každým mým příspěvkem a myslí si, že tím něčeho dosáhnou? Tak akorát legraci... *3*
-
To zavání nebezpečnou ideologií... *3*
-
Šikulka *1*
-
Já zadala do googlu "podcast 112 Vávra" a našla jsem :D
-
Asi bud verejne ponizeni Janchora pane Vavrou, Sleeplessova omluva v slzach, ze neco tak nestoudnyho nechal projit, apod., nebo nic, co? : D
-
A co ze z toho vseho mas?
-
kdy že bude hotové to osobní blacklistování?
-
Chtěl bych redakci poděkovat, že zrušila můj IP BAN... Nejen, že mi ušetřila mnoho starostí s laděním alternativních proxy serverů a podobných ptákovin, ale také hodně stoupla v mých očích. Kde se na vás hrabe EA nebo JD... *4*
-
Jeste nejakej hint? : )
Ja bych se kouknul...