-
Jj, díky za info. Ale nezajímá... *3*
-
Dle libosti. Já jen, že bys Danovi nejraději svěřil Klausův úřad, tak jsem myslel, že by tě to mohlo zajímat...
-
Na konkurenční web se můžu vykašlat... *6*
-
Pokud Ti jde o pana Vávru, tak (snad nebudu vyhoštěn) na jednom konkurenčním webu běží pořad (díl # 112), ve kterém dnes od 18 hod. bude... + recenze na Skyrim. Snad to není příliš mimo téma...
-
Je tentokrát tím provozním důvodem už doopravdy pan Vávra? *4*
-
No tak ono je něco jiného vody čeřit a bezostyšně do nich kálet z principu. To sice vodu také čeříš, ale 2x kreativní přístup to není, víme?
-
to budu zrovna ve fitku, holoto!
-
jsi zvrácený
-
O,o
Nééééééé *9* -
55 až zítra, záznam v pátek
Opět jen provozní důvody, pravidlo z toho nebude. Nejspíš kolem třetí odpoledne. -
přitom jenom půlka je od tebe, co?
-
Pane Uzel, s vděčností v hlase (respektive spíše v rukou) si dovoluji konstatovat, že jsem udělal velmi správně, když jsem vás asi přibližně před třemi lety nepožádal o podpis, přestože jsem tu možnost onehdá měl. Ušetřil jsem totiž nejen kousek nějakého chudiny-pařezu z českých hvozdů, ale taktéž osobní výčitky svědomí, že jsem naletěl falešnému šarlatánovi, jenž po léta prezentuje své bulvární náhledy na sexuologii po českém internetu a degeneruje naši mládež i staré-pozůstalé.
Pane Uzel, vidím to na ten uzel, nezlobte se na mne... *5* -
Drahý troll , neviem prečo ale nemôžem sa ubrániť pocitu že ti vôbec neide o prezentáciu svojich názorov alebo o boj za spravodlivé hodnotenie skyrimu či hier na games obecne ,
ale skvor o strhnutie pozornosti na svoju osobu . S nadhladom by sa dalo povedať že sa snažíš vybudovať okolo seba na games.cz akýsi " kult osobnosti " *3* To že si sa upol na ,podla teba nadmerný počet desiatkových hodnotení a neskvôr priamo na nezaslúženú desinu pre TES:Skyrim by sa dalo chápať ako prejav snahy o konštruktívnu kritiku , alebo prinajhoršiom ako určité zdravé rýpanie pod rúškou anonymity, ktoré si na internete občas dopraje skoro každý . Lenže keď začneš na svoje názory v diskusii opakovane upoznorňovať , aby sa náhodou nestalo že si ich niekto nevšimne , škatulkovať ostatných podla ich prístupu k TEBE , odkazovať na diskusiu v ktorej si taký aktívny i tam kde to rozhodne je možné brať ako spamovanie a nakoniec dokonca priamo žiadať ľudi aby vyjadrili svoj názor na teba , náhodný pozorovatel by sa mohol pýtať "o čo sa to vlastne snažíš v skutočnosti ? "
Nechcem tvrdiť že máš nejaké sklony k narcizmu , alebo nedajbože že si na internete takto kompenzuješ nedostatok záujmu o tvoju osobu v reálnom živote , ale mal by si sa sám seba spýtať či je tvoje chovanie v poriadku *3* . Doporučujem zájsť k tvojmu obvodnému lekárovi a nechať si predpísať obklad z koreňa ženšenu a močiarneho kapradia .
tak to je argument *5* . Takže kvůli tomu tu všichni píšou? Aby zabavili redaktory? *15* *1* *8* . Trolle, nedej se *3* , tvé příspěvky aspoň čeří stojaté vody a nehrozí tak, že bych se z nich stala žumpa *5* -
Rozumím... Přesto mi příjde, že napařit mi hned tři dny je trochu zbytečné - přesto to respektuji. A ještě jednou díky za vysvětlení.
Jo a omlouvám se, že nereaguju přímo na Vás, zdejší připojení, které bych popsal jako "na kulové" mi moc na výběr zatím nedává (nemůžu si to moc nakonfigurovávat)... -
Jak bezpochyby víš, stačí ty názory distribuovat v diskuzích o tématech, kterých se týkají.
-
Děkuji, pane Grygare. *3* Pokusím se tedy propříště přijít s inovativními cestami, jak distribuovat své názory (hateři čtěte spamy) na tomto webu... *5*
-
Spamování diskuzí off-topic příspěvky v míře, která už redaktory přestala bavit.
-
Zadam redaktory, aby mi sdelili, za co konkretne mi byl udelen BAN na 1 den a posleze jeste na dalsi dva.
Zakladni princip je - pokud je nekdo trestan, ma pravo na to vedet proc a zac... Dekuji. -
No a nevěděl by někdo jestli se ta mikina Assassin's Creed Brotherhood Ezio Hoodie Advert koupit??