-
Tak myslel som to skor tak,ze v tej hre proste nic nebolo,drviva vacsina miest na mape fungovala asi tak,ze rozbita elektraren/budova/tovaren/ kde bolo par ghoulov/insectov/banditov ktorych si zabil a mohol ist dalej,vobec ziadne uvedenie hraca do atmosfery aspon nejakym listkom,nebodaj questom,proste tam boli,tych si ich zabil a tym to skoncilo.
-
no, ale ted mas moznost se posmivat me. zapomel jsem udat velikost :). sestricka ma myslim M, teda mela...
-
no svet falloutu ma byt mrtvy :D
-
Nie je,hlavne to nie je adekvatne hodnotenie ak ku tomu napise ze byt dal Faloutu 3 7/10,v Tej hre som mal nahratych nejakych 100 hodin a vzhladom na to,ze je to v podstate taka ista hra ako TES typovo tak sa to krasne porovnat a Falout 3 nesiaha Skyrimu ani po paty v absolutne nicom,svet je absolutne mrtvy,bojovy system absolutne debilny(a.k.a fulloutujem do hlavy minutu v kuse,este,ze sa niekto pri skyrime stazoval,ze sip do hlavy ho nezabije na jednu ranu) a mohol by som pokracovat,kvalitativne absolutne neporovnatelne hry hlavne,ze pre Dana Vavru su obidve na 7/10.
-
Doplnění: Článek má nyní dvakrát více příspěvků než se nachází pod recenzí Skyrimu, takže absolutně trhnul rekord a bude se velmi těžko překonávat... *4*
-
no prece chci vyhrat ja ne? takovej darek k vanocum sestricka neodmitne.
-
*8*
-
ja doufam, ze nevyhrajes nic! :DDD
-
Oh...I just totally I made fool of myself! :-[ Sice jsem to našla sama a ten hint pochopila dodatečně..ale..Stejně děkuju :D (a teď doufam, že za to úsilí neco vyhraju :-/)
-
rekneme, ze nekdo ti tu uz ve vlanke hodil hint :). pustila sis celou tu cast s derekem od zacatku dokonce, nebo si tam jenom skakala?
-
*13* Napiš mi to na maaail, prosííím :D :3
-
je to tam :). a vim kde presne :PPPPPPPP.
-
To posloucham asi už po miliontý....ÁÁÁÁ.... *13*
-
ne je to tam.
-
Tak já se na ní taky podívam :)
-
Jj, už jsme to řádně stihli proprat na příslušné diskuzi... Podle mě naprosto adekvátní hodnocení, pan Vávra nezklamal.
P.S.: Vávra na hrad! *5* -
Nj, tentokrát to byla vážně "chytrá" otázka :-).
-
Trol.diskuzni: Dan napsal to bodové hodnocení na twitter (7/10), ale asi si to už četl...
-
Je možný, že v sestřihu to vynechali, díval jsem se jenom na tu plnou verzi od Slotermeyer a tam to určitě bylo, to si pamatuju, ale soutěže se neúčastním, tak máš větší šanci :)
-
No, je rozdíl mezi koupit strašně drahou mikinu a vyhrát jí :D