-
Já doporučuji přečíst si oficiální hodnotící škálu Games.cz... To je oficiální stanovisko webu, podle kterého se bude řídit každý člověk na této planetě, který si zde bude chtít o nějaké hře přečíst recenzi.
-
Chápu, že jsi nejspíš mladší člověk, takže máš potřebu vyhraňování se vůči všemu. To je normální. Stejně jako je normální přikládat svému pohledu větší důležitost než si zaslouží a dělit se o něj se svým okolím. V pořádku. Ale pokud jde o tvůj bod 2 a chyby vs. hodnocení, doporučuju podcast č. 43, minuta 31:00 a poslechnout si názor Sleeplesse.
-
Nuda?
Neviem prečo ale keď si spomeniem na FC 1-10 zo záznamu tak ma bavili o 100x viac ako FC 53 ešte aj na živo....Neviem či je to tým že ma dané témy nebavia alebo už je FC "odkukaný" ale na live streame si pozriem začiatok a potom to proste z nudy vypnem a po celú dobu live streamu to nezapnem.... -
Ať žije gothic! :D
-
Prostě konstruktivní kritika... Když si poslechnu prvních 20 - 30 podcastů, je to nepoměrně lepší kvalita. Dnes jsou stále lepší než konkurence (o hodně), ale už tomu chybí to, co bylo dřív.
Podle mě jsou ty podcasty zbytečné dlouhé - je jasné, že lidi budou donekonečna chtít více, protože neznají míru. Jenže až ten podcast bude mít 4 hodiny, najednou jim to dojde a budou rádi za nabitý hodinový podcast (jako dříve), kdy se můžou těšit na stejně kvalitní nálož pro příští týden.
A co se Skyrimu týče - nehrál jsem ho, ale viděl jsem nějaká gameplay videa plus názory lidí i samotných redaktorů a 10 (natož nějaká revoluční hra) mi z toho rozhodně nevychází (a nezajímá mě, že po roce z toho fanoušci udělají 10-kovou hru).
Třeba se mi líbí, jak někteří (včetně pana Grygara) kritizují soubojový systém v Gothic a přitom když jsem hrál Oblivion, připadal jsem si jak id*ot - měl jsem pocit, že soupeře mlátím nějakým táhlem a ne mečem, v animacích vypadajících, jak kdyby je někdo modeloval a snímal s pomocí plastelíny (už jsem to tady psal). A Skyrim z videí vypadá úplně stejně... To i stařičký Gothic 1 dal daleko lepší pocit, že do někoho skutečně střílím a sekám.
Jo a jestli je pravda to, co někdo psal na diskuzi - že musíš používat celou škálu arzenálu (kouzla, šípy, ruční zbraně...), aby se to dalo v pohodě dohrát, tak to teda no comment... To už není Role Play Game, ale GPG (God Play Game). Trochu realismu by neuškodilo... -
Opozice!
Tenhle podcast byl pro lidi kteří nejsou z nového TES tak nadšení trochu utrpení,jelikož chyběl někdo kdo by zastával opoziční názor,komu by se Skyrim nelíbil (nebo alespon by ho nepovažoval za 10-kovou hru) a poslouchat hodinu a pul dlouhou adoraci te hry je pak trošku otrava.Pavla Dobrovského sem nikdy moc nemusel ale tentokrát byl vcelku umírněný a jeho přirovnání Skyrimu k Armě(či jak se to sklonuje) jakožto simulátoru fantasy světa se mi i docela líbilo.Jinak se mi zdá že dálka podcastu byla na díl ve kterém není Dan Vávra nebo Farid Starman trošičku moc dlouhá... -
takze je vlastne chvalis :)
-
Protože web games.cz je z herních webů ten nejméně marný?
-
ty jses teda hater, klidne verim, ze te pristup redakce stve, irituje a nebavi... proc ale proboha tapetovat diskuze dle tebe marnyho a schizofrenickyho webu, podobnyma prispevkama a nedelat misto toho neco smysluplnejsiho? Treba parit ten gothic...Stejne te neposlechnou, mluvi jak jim zobak narost s tim se proste neda nic delat (a schvalne si poslechni nejaky konkurencni podcasty)...
Za me vybornej podcast... upiri a hlavne ten nakup preventanu *1* -
No to se zase povedlo ten podcast. Ani by mi nevadilo, že je celý o další modle pana Grygara - to bylo avizováno, takže v pořádku. Ale fakt, že...
1) z těch 1:42:54 je přibližně 1:30:00 úplně o ničem (a to se i jiných témat týče, nejen Skyrimu)...
2) že z těch nudných 1:30:00 jsem si odnesl akorát tak to, že Skyrim dostal 10, i když obsahuje tunu chyb, nedostatků a nešikovně vyřešených mechanismů a všichni v redakci to uznávají, což teda zavání jistou formou schizofrenie (a to neberte jako urážku) o_O
a 3) že pan Dobrovský byl úplně marný (proč ho tady tak všichni milujou, je mi záhodou - neřekl za celou dobu jedinou větu, po které bych si jej mohl jakkoliv zapamatovat, ať už pozitivně či negativně myšleno) = Dan Vávra is the king.
... mi dává za výsledek 2 zbytečné hodiny mého života, které jsem takto tragicky promarnil. To už i to trolování v diskuzích má větší smysl. *15* Proboha, ujasněte si v redakci systém hodnocení, je to komedie, co předvádíte! A nebo to číselné hodnocení radši zrušte úplně, když nejste schopní provádět ani takové elementární činnosti jako přiřazovat adekvátní číslo na škále 1 - 10 korespondující s textovým popisem vaší škály a zároveň se faktickou kvalitou her, které recenzujete. *6* -
Děkujeme mnohokrát!!!
-
Fallout 3 dostával hodnocení 9 - 10, resp. 95% zcela běžně (i u nás). Stačí se podívat. New Vegas dostávalo o desetinky méně, ale třeba i jindy dost kritický Dan Vávra ji napálil 9.
-
Taky to je vsechno jeden a ten samej engine s mirnymi upravami (at uz si oficialne rikaji co chteji). Akorat Fallouti nedostavali 10.
-
53 skyrim
hrali jste jakejkoliv Fallout 3D?
dyt to zasekavajici se AI, boreni questu na ktere narazite driv nez mate, linearni "nelogicky" inventar, pitoma interakce s partou, grafika co se na metr zblizka rozpada, nahodny banditi ktery musite moralne zabit jen proto, ze vas jako kolemjdouciho hned napadli... to uz tu snad bylo x krat ne? :D jeste ze jsou to jenom nepodstatny detaily...
btw daj se vyrobit sipy? :) -
Pozdě, ale přece
Fight Club #53 - Live Stream
http://czshare.com/2249532/FC53___Skyrim!.mp4
BONUS: Videa ze začátku přenosu
http://czshare.com/2249586/FC53_Bonus.rar
Pěknou zábavu! -
Nezmapováno
Volání Povinnosti -
Omlouvám se, ale Speedfile zklamal, takže to ještě nějakou chvíli potrvá. *9*
-
Vidím dobře? Pavel Dobrovský? Ještě jsem podcast neslyšel, ale už se těším.
-
No, všiml jsem si - podle velikosti audiostopy...
-
Uploaduju. Dneska je toho víc než minule.