Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Přeji panu Vávrovi brzké uzdravení, aby si ty dnešní rádoby ultrazážitky typu Uncharted 3, Asasínovo Krédo XY či především (∞-1)-tý díl COD vzal zase někdy řádně na paškál! *4*
  • ja bych naopak rekl ze se mu libi a tak se hodil marod aby mohl pařit.
  • Miroo_CZ

Pavel Dobrovský

Je ale pravda že Pavel Dobrovský je dostatečná náhrada..!
  • RakeW
    Jestli nemocnej znamená, že se mu nelíbí Skyrim, tak to by fakt posun nic neřešil, protože bude nemocný navždy!
  • janchor
    Dan je nemocnej, takže posun by nic neřešil.
  • Trol.diskuzni
    Běda Běta... *7*
  • bětka na téma Zelda?
  • A posunout natáčení podcastu čistě kvuli Danovi na nějaký jiný den by se vám asi nechtělo co?Jinak když už host tak takový Vašek rybář by nebyl k zahození...
  • Black_Hand
    draken? :PPP
  • Dana nikdo nenahradí...
  • smejki
    i has sad *9*
  • Tak aktualizace - Dan bohuzel zitra nemuze, snad priste.. Ale máme hodně zajímavou náhradu :)
  • janchor
    Jo, Dan by měl dorazit.
  • Trol.diskuzni
    Jsem pro, aspoň to tentokrát nebudou orgie na téma Nebeského okraje (ze série Zaprášených análů neboli Starých Svitků) v podání maestra Grygara!
  • Dan

Chtel bych jeste jednou lobovat za ucast Dana Vavry v zitrejsim podcastu [Petr ho ostatne minule sliboval] ,soude podle prispevku na Danove twitteru ohledne skyrimu by to mohla byt vyyzivna diskuse...
  • Black_Hand
    jeste jsme nehrali. jen se vytvorila grupa. ted ma alespon 16 lidi.
  • Reakce - Kinect PC

To je k placi, kolik kravin dokazete rict o Kinectu na PC za 5 minut. Tak pro redaktory. Kinect na PC je v bete uz par mesicu. Oficialne na http://kinectforwindows.org - takze nic neni treba hackovat. Bylo tam jedine omezeni a to, ze to neslo pouzit pro komercni produkt.
  • ezechiel25-17
    Bylo z toho teda něco?:) Nějak jsem to včera nezaregistroval neb jsem nic takového nečekal, ale kdyby z toho měl být nepravidelný občasník, tak se snad někdy přichytnu.
  • Black_Hand
    erererererer, slecna je samozrejme mladsi :P.
  • Amylee.Anderson
    Neseděl by ke mě jak nick, tak rok... :D To neni dementni nick, jenom se to hůř vyslovuje :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit