Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    ten necham tobe :))). navic by k tobe sedel i rok ne? ja vetsinou pouzivam Black_Hand, kdyz to nejde tak Black_Handed, kdyz to taky ne tak Blacker, kdyz taky ne tak Blackerer....tentokrat jsem potreboval Blackererer o_O.
  • Amylee.Anderson
    sexyhottie91? :D
  • Black_Hand
    done...ale mam asi nejdementnejsi nick co jsem kdy v zivote mel :).
  • blixa

poker

Někteří z posluchačů Fight Clubu projevili zájem dát si s námi partičku pokeru.. Pokud patříte mezi ně a ještě jste si to nerozmysleli, přihlaste se v Home Games na Pokerstars do skupiny číslo 551946 - invitation kod: fightclub - no, a uvidíme, co s tím uděláme :)
  • leckie
    Jj, určitě - jsem zvědavej, kdy mi to pošlou, dám sem pak vědět
  • Black_Hand
    jj, taky jsem to tak pochopil. aspon jsem si procet podminky...

EDIT: pak sem napis. muzeme tam nekde dat sraz, at tam toho vyzkousime co nejvic.
  • leckie
    Jojo, mně taky poslali mail - ale podle toho, co jsem pochopil, tak musim čekat ještě, než mi napíšou - aspoň, že jsem taky vybranej *1*
  • Byť jsem ve hře strávil teprve chvilku (PC verze), tak chápu, kam Dan míří. Ta hra vypadá jako Oblivion s trochou pudru a rtěnky. Pohyb v samotném menu je příšernej port na facku. V samotné hře, hned u toho úvodu, kdy ještě nemáš plnou kontrolu nad postavou, bych čekal, že ho autoři budou mít zvládnutý perfektně po všech stránkách, se tam voják snaží projít skrz jiného vojáka, a pak doklouže po povrchu na své určené místo. A takových zadrhnutí postav tam je několik během minutového intra s popravou. Pak tam přiletí drak, začne řádit a... působí to jak 10 let staré RPG. Všichni čekají na tvou akci, když špatně proskočím otvorem ve zdi a skončím opět na náměstí, tak si to musím zopakovat znovu, přičemž celý běsnící svět okolo (rozuměj pár ohýnků a jeden voják snažící s zahnat draka) poslušně čeká, až si to kolečko zopakuju. Následně tam proběhnu kolem lučištníka, který zřejmě prošel nějakým ohněm a je celý v plamenech, přičemž jako by se nic nedělo si v klidu střílí šípy někam do prázdna ve vzduchu. Nějaké reakce na zranění nebo úder ve většině případů vůbec nejsou. To jsou elementy, které už u podobného non-turn based RPG nechci vidět.
    Na druhou stranu tohle ještě neznamená, že mě to nemusí bavit. Jen to vypadá, že to dělalo nějaké malé studio s omezeným rozpočtem a časem.
  • poslední dobou je nuda poslouchat tu sestříhanu, natož nějakou prodlouženou
  • Black_Hand
    wut? zajimave info: zacali zvat do bety the old republic. prave mi prisel email, ze muzu...
  • smejki
    dan už své preference několikrát zmiňoval, čili...
  • Miroo_CZ
    Vůbec nikdo se mu nezavděčí, mám ten pocit..!
  • blixa
    Urcite neco spachame, ale az v nejakym volnejsim obdobi.. Treba lehce pred vanocema.. Ted vychazi tech her porad nejak moc ;)
  • Slotermeyer
    Pokud budu sledovat live stream, tak jo.
  • Milda8
    Harbinger
    http://en.wikipedia.org/wiki/Harbinger_(video_game)
  • o jaké hře je řeč na 39:28, hard cosi...
  • smejki
    "Jezus, tomu chlapovi se jen tak někdo nezavděčí..!"
    fixd
  • Vida,alespon nejsem jediný člověk na světě kterému se ta hra zatím moc nepozdává(zatím jsem v ní však stejně strávil sotva hodinku tak se to snad nějak zlepší),jinak vím že Oblivion se Danovi líbil moc,ale starší TES hry taky nějak zvlášt nemusel( alespon psal kdysi neco takového do levelu)
  • To je na ňom úplne to najlepšie *2*
  • Miroo_CZ
    Jezus, tomu chlapovi se nikdo nezavděčí..!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit