Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    +1
  • Black_Hand
    ja jsem ji taky tak vzal :). jen te trolluju :P.
  • Trol.diskuzni
    Tu poslední větu v mém předchozím příspěvku jsi měl brát jako napůl poklonu a napůl recesi... Respektive si ji vzít podle svého, byla myšlena spíše volně. *4*
  • Black_Hand
    covece, to moje taky nebylo rezolutni :). pouze jsem jen podoknul, ze nekdy ma pravdu jeden a druhy ne :P.
  • Trol.diskuzni
    Tak jednoduché to podle mě také není, svět není buď černý, anebo bílý. Každý člověk má vnímání posunuto trochu jinam, navíc je velmi silně ovlivněn společností (kulturou), ve které žije...

Ale samozřejmě, pokud to říká Black_Hand, má jistě pravdu a nemusím se ani dívat, co že to vlastně píše. *3*
  • pay pal

mozna uz to sem nekdo dal tak se omlouvam http://www.paypalcz.cz/poplatky-za-platby
  • Black_Hand
    pravda neni vzdy nekde uprostred. nekdy proste jeden pravdu ma a druhy ne :).
  • Trol.diskuzni
    Ještě aby redakce souhlasila se vším, co napíšu, to by taky dopadlo... Pravda bývá vždy někde uprostřed, avšak s ohledem na to, že narozdíl od ní já zkušenosti s publicistikou na profesionální úrovni nemám.
  • blixa
    My jsme taky za trolla radi, clovek vzdycky potrebuje zpetnou vazbu, a to i negativni.. Nerikam, ze souhlasim se vsim co tu pise, ale verte tomu, ze v redakci to vsechno probirame a resime ze vsech stran.. ;)
  • Cosi
    Hm, konkrétně tyhle příspěvky na téma 10 od pana Grygara, jsou od trola zcela mimo mísu. A lidi to vidí proto dostává mínuska. Jinak s fanbojstvím musíš počítat všude. Zkus si napsat kdekoliv, že tahle hra, která je v článku je hloupá a budeš mít skoro jenom negativní reakce.
  • Asi tuhle stránku moc nenavštěvuješ a diskuze také nečteš. Já jsem sem posledních pár dní chodil a Trolovi příspěvky četl a ani jednou jsem nenabil pocitu, že by neměl co projevit. Ba co víc, rozumně argumentuje a jenom proto, že je tu tolik fanboyů této redakce, dostává tolik mínusů a hodně lidí s ním nesouhlasí.

Na tomto webu je dost věcí, na které by se dalo stěžovat a poukazovat, co je špatně a je velice správné, že se najde někdo, kdo tu kritizuje a ne jenom slepě přikyvuje. Naopak, jestli lidé chtějí web, kde si nikde nestěžuje a kde budou pouze kladné ohlasy, ať chodí jinam.
  • Trol.diskuzni
    To je ryze subjektivní záležitost... *4*
  • 13_11
    Krmě

Kdybyste alespoň měl CO projevit.
  • Klid, klid... neber to tak vážně. *3* Jinak rozdíl je v tom, že já se pravda moc nevyznám v geologii, ale proto taky nepíšu na fóra o litosférických deskách nebo metamorfovaných horninách. Co se týče prozkoušení ze zeměpisu, chemie nebo fyziky - troufám si říct, že bych nebyl úplně bez šance, studuju fyziku *5*
  • Trol.diskuzni
    Svoboda projevu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Svoboda_projevu *3*
  • Dán

To kvuli tomu že do podcastu už v takové míře nechodí Dan Vávra popřípadě Farid Starman,kteří pozvedávají kvalitu podcastu výrazně nahoru...
  • V kazde diskuzi na games... ty. Vzdy nejaka otravna kritika. Minusy se ti daji davat skoro automaticky... Vadi ti Janchor, vadi ti Sleepless, nesnasis Alzbetu... Tak proc tady proboha jses uplne vsude? Najdi si jinej web kam za den napises svejch sedesat tisic znaku komentaru!
  • ach ... ty už jsi ztracený
  • Trol.diskuzni
    To Awakened - Je to důkaz jen toho, že mě předměty jako dějepis, čeština či ZSV nikdy nebavily... A také toho, že už je to nějaký čas, co na gymplu nejsem (zaplaťpánbůh).

Ale samozřejmě pokud chceš dělat generální závěry o kvalitě českých gymnázií na základě příspěvku jedné anonymní osoby, která je evidentně zainteresovaná spíše technickým směrem (geologie, jestli tě to zajímá konkrétně), it's your deal... *3*

P.S.: Co kdybych tě prozkoušel ze zeměpisu, chemie či fyziky - byl bys též stejně jistý v kramflecích? A nebo zkusíme rovnou regionální geologii České Republiky, nebo Petrologii? *5* Každý je přece zainteresovaný v něčem jiném a pochybuju, že zrovna ty jsi chodící encyklopedie, co ví všechno. *7*
  • Empír - umělecký sloh, podsloh klasicismu. Empirismus - filozofie založená na zkušenosti (věřím tomu co vidím, co si můžu rozumově a smyslově ověřit). Např. toto je empirický důkaz faktu, že čárka nad jedním písmenem může dramaticky změnit význam slova, a faktu, že kvalita výuky na gymnáziích upadá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit