Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Obávám se že míň než 9 (respektive 90) nedostala skoro nikde na světě. Zjevně na týhle hře od Bethesdy něco je. A nevím jak ve Score, ale v naší desítkový recenzi jsou ty negativní věci, který ve hře vnímám, jasně zmíněný.

Dan nicméně nenapsal recenzi, ale tematickej článek. Číslo si k němu samozřejmě každej může, pro svý klidný spaní, doplnit jakýkoliv.
  • grinderman
    Doufám, že tu recenzi doplní fotkama z mobilu.
  • Zatím mám asi 70 hodiny a rozhodně s hrou nekončím = těch 91% mi přijde zasloužených, ta hra je podle mě dost kvalitní.
    Ale na Danovu recenzi se taky těším, už jen proto, že umí psát a všímá si věcí, které jiným uniknou.
  • bobsh
    Myslíš že i těch 91% je moc? Chápu, že někdo prská u 10, ale těch 91, potažmo 9/10 mi přijde adekvátní s ohledem na technický nedostatky.
  • Tak je snad jasná, že když BF 3 a MW3 dostali po 85 a 82 tak skyrim nemuže dostat pod 85.
    Betheseda nemuže za to, že delá dobrý hry.
    Kritiku použil každý kdo hru recenzoval, takže nevim proč tu brečíš.
    A klidne si počkej na recenzi od Vávry, kde dostane 3/10 a budes moci konečně klidne spát :D
  • Další hodnocení Skyrimu

No ty vole, to je zase něco. Dnes mi došlo nové Score 214 a Skyrim tam od Honzy Vrobela dostal 91 %. Hry od Bethesdy jakoby nemohli dostat od kohokoliv z té redakce nízké hodnocení a spravedlivou recenzi. Mimochodem, hry Battlefield 3 a MW3 tam dostali 85 a 82 %.

Doufám, že recenze od Daniela Vávry je už na cestě a nebo že se bude účastnit příštího podcastu.
    Nevíte, jestli u nás v repubulice dal někdo TES5 menší číslo a napsal do recenze i nějakou tu kritiku?
  • grinderman
    Já si tedy naopak Vávru v podcastu na téma Skyrim nepřeju. Ten člověk je očividně mimo už jen proto, že svou kritiku staví mimo jiné na špatné grafice, kterou dokládá rozmazanými fotkami z mobilu. No a když si pak člověk vyscrolluje jeho twitter feed o pár řádků nahoru, a dočte se, že Lidice jsou nejlepší porevoluční film, protože "se to tak stalo", je mu jasné, že Vávrovi definitivně přeskočilo.
    Prostě - http://starcasm.net/wp-content/uploads/2011/01/Haters_Gonna_Hate.gif
  • Amylee.Anderson
    Skvělý úložistě :) Mi to jelo 5-6MB/s :D .. "No já si myslím, že tato nová hra..." *1* *1*
  • Slotermeyer

Kočičky a pejsci :)

http://speedfile.cz/cs/36526/fc-54-0-abyste-se-nenudili-mp4

Pokračování zítra.
  • janchor
    Pokud myslíš to "dopoledne", tak ze začátku jo, ale brzo se to srovnalo do současnýho rytmu, kdy se dopoledne teprve stříhá a odpoledne (občas večer / v noci) je novej díl venku.
  • ze začatku pořad. Sem tam bylo sice zpoždění ale to se tak stava u všeho.

Až si poslechneš tak pochopiš proč bylo zpoždění. Tento tyden se toho stejně moc nestalo kromě AC a o tom se ani nemluví :)
  • Aha. Tak díky za info. Jinak mě napadlo jedna věc: Vyšel někdy podcast včas? Vůbec nechci, aby to znělo rejpavě, nebo tak nějak, ale jen by mě zajímalo, jestli byl podcast někdy v termínu, jakej je uveden tady navrchu diskuze. Jen z čiré statistické zvědavosti.
  • Black_Hand
    nic? zadny podklady? :(
  • posila
    EDIT: Lukas me predbehl :)
  • janchor
    Natáčeli jsme až dnes (viz upozornění níže), střižená verze bude zítra.
  • Už je čtvrt na devět a podcast stále nikde.
  • Mě by zase zajímaly propastné rozdíly tvé češtiny. *9*
  • na Facebooku píší: "Dneska pojedeme zhruba od půl čtvrtý, opět s Pavlem".
  • jesusek

FC

Tak v kolik dnes? *4*
  • @janchor prd! Pořádně se za nás fanoušky poper..!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit