Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemyslím, že by někdo z místní redakce někdy tvrdil, že je to nejlepší hra na světě. A upozorňuji, že hledat tvůj konkrétní (byť "docela pěkný") komentář mezi všemi tvými "docela pěknými" komentáři kritizujícími Skyrim, navíc v diskuzi k úplně jiné recenzi úplně jiné hry, dává zcela nový rozměr rčení "sisyfovská práce"
  • Trol.diskuzni
    No tak jestli by Zaklínač 2 dostal osmičku s tím, že "jako jo, dá se, ale nebylo to úplně vono podle mého vkusu"...

... a Skyrim posléze deset s tím, že je to nejlepší hra světa (docela pěkný komentář k tomuto tématu ohledně "ultimátnosti" této hry jsem publikoval včera v diskuzi k recenzi LotR:War in the North), tak to už by mě opravdu šlak trefil, pane Grygare... Což chápu, že by si tady někteří přispěvatelé velmi přáli. *5*
  • janchor
    Cahire, jedna důležitá věc, kterou je potřeba brát v potaz: tobě se nelíbily dialogy, dungeony, atd., a za to bys trhal body. Naopak třeba mně se obojí líbilo velmi, tudíž v mým výčtu nejde o body, u kterejch jsem musel řešit, jestli je budu "odpouštět".

Viz opačnej případ se Zaklínačem, o kterým píšeš, jak nemáš co vytknout tomu či onomu, zatímco já výtky měl (a rozhodoval se tehdy mezi 8-9, mimochodem). Tak už to v otázkách vkusu odjakživa chodí..
  • Cahir
    Je fakt, že jediné, čím se ta hra provinila, je koridorovitost. Ale jak můžeme někomu vyčítat záměr? Zaklínač staví na několika pilířích a v těch všech je naprosto úchvatný. Nemám co vytknout audiovizuálu, nemám co vytknout dialogům, postavám, bojovému systému... Skyrimu toho na druhou stranu mohu vytknout spoustu. Mám ale ty věci přehlížet proto, že je to tak huge? V recenzích prostě těžce vítězí kvantita nad kvalitou, což podle mě není dobře. Patřím k těm, kterým se Skyrim opravdu líbí, ale slepý nejsem. Raději dám přednost vybroušenému klenotu, který sice nabízí méně obsahu, za to na vysoké úrovni po všech stránkách, než rozmáchlému kolosu, který v mnoha aspektech nepopiratelně drhne.
  • Slotermeyer

Fight Club #54

Pro zájemce opět nabízím záznam live streamu. Oproti minule je video méně plynulejší. Nevím sice proč, ale snad to překousnete. *3*

http://speedfile.cz/cs/36550/fc-54-opet-s-pavlem-a-bez-dana-mp4
  • Trol.diskuzni
    Když jsem dělal lehký statistický náhled na hodnocení her na games.cz v roce 2011 (přístupný na diskuzi ke článku 100 způsobů jak zemřít ve Skyrimu), všiml jsem si, že i tak dobré hry jako Zaklínač 2 nebo FIFA 2012 dostaly 9... To pak fakt nechápu, jak ten blbej Skyrim může mít absolutorium. o_O
  • Cahir
    Kdo se baví o chybách? Myslíš jako bugy? Ty jsou mi šumák, časem se opravěj.
  • Z toho co jsi napsal vyplývá, že desítková hra by neměla mít žádné chyby. Každá hra má chyby. Proč tedy rovnou desítku jako hodnocení nezrušíš a mluvíš o něm, když ho nikdy žádná hra nedosáhne a je tedy naprosto irelevantní?
    Pro mě je 10 značka pro hru, kterou bych si měl zahrát na základě jejich kvalit, napříč oblíbeností žánrů. Žádná hra není bezchybná a tvůj přístup pouze značí, že jsi o tom celém vůbec moc nepřemýšlel ;-)
  • Tak desítková hra to není ani omylem, i zdejší fanbój dal v recenzi Skyrimu 10, přestože pokrytecky vyjmenoval nedostatky. Kolik by potom asi tak dal, kdyby ty nedostatky Skyrim neměl?! 12/10?
  • ano, "anonym", kdo to asi byl, ze... *1*

To, ze se tomu nekdo zdraha dat 10 a podivuje se nad prehnanym nadseni, tak to neznamena, ze tomu da automaticky 0, jak je zvykem premyslet na mistnich diskuzich. Pripadne kdyz da nekdo 7-8 hre, o ktere si nekdo mysli, ze to je "minimalne" 10, tak se ten nekdo chova, jako by tomu dal 0. To, ze na marketingove vyhypovanou hru miri stovky reflektoru a zde dominuje, jeste neznamena, ze mimo zare reflektoru neexistuji hry zpracovane s obdobnou kvalitou a s hodnocenimi o uroven nize.
  • Cahir
    Han: Spousta lidí se shodne, že tohle není po obsahové stránce desítková hra. Celá ta hysterie kolem zasloužení, resp. nezasloužení desítkových hodnocení má podle mě příčinu v přístupu ke hře. Můj pohled je následující: je to fakt obrovská hra, neuvěřitelně nabitá, co se týče obsahu, navíc je z TES série i nejatmosferičtější a nejdospělejší, ale nepřenesu se přes skutečnost, že velká spousta tohoto obsahu je zpracována bídně. U mě osobně jde především o bojový systém, AI, zpracování, resp. odbytí společníků, hloupé dialogy (ale zatím nejlepší ze všech TES sérií), nemastné/neslané dungeony, nelogičnosti (opět je na tom však Skyrim lépe, než jiné bethesďácké hry). Mohl bych se při hodnocení vybrat dvěma směry: 1) Buď dělejte věci pořádně, nebo je nedělejte vůbec. Z toho plynou tak dva až tři body dolů, takže číselně bych to viděl na takových 8/10 2) Nechal bych se "udupat" tím nepřeberným obsahem, věrný heslu: Čím víc proužků, tím víc adidas - no a máme tu jasnou desítku. Prostě a jednoduše je tam toho tolik, že nedodělky odpustíme. Já jsem za možnost 1). Skyrim se mi opravdu líbí, ale myslím si, že takové New Vegas je povednější.
  • Hurá! Zase ta stará dobrá sestava v plném počtu! Sice říkal něco jako že se chce teď odmlčet, ale i tak si myslim, že by měl Dobrovský do podcastu docházet pravidelně, ten mi tam docela chyběl! Jen tak dál!
  • smejki
    nope, u came up with another one unrelated to the original topic, thus u missed the point
  • Je nam lito, krabe, mimo jsi ty. Zkus se soustredit na smejkiho pouziti slova 'objektivne'.
  • nope, u missed the point, sis
  • smejki
    u missed the point, bro
  • Nic není černobílé. U velké většiny miss najdeš podobných slečen na ulici spousty, a to i lepších.
  • janchor
    Vyjde v dohledný době tady na Games.
  • a ten tématickej článek vyšel kde?
  • smejki
    někdo by měl kamžitě o Miss ČR objektivně napsat, že je hnusná a tlustá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit