Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fuxoft ?!?

František Fuka?
  • kdyz ne adnrej tak ICE
  • Drom
    tam prece neslo o to, ze mel nekdo nazor, ale o to, ze si nekdo dovolil rict neco "negativniho" o Zaklinaci 2, coz je ve vychodni evrope ocividne brano za rouhani *7*
  • Díky bohu za subjektivní názory autorů ve článcích! Nebo snad někdo chce číst suchý encyklopedický výpis? To je přesně rozdíl mezi dobrou a špatnou žurnalistikou. Já si chci číst a bavit se, na fakta mám wikipedii.
  • Ja bych radsi Drakena :)
  • Kultovní osoba české herní scény?

Je to Michal Rybka? Musí to být Michal Rybka!
  • Johooo Mikoláš nice..
  • Když nad tím přemýšlím, asi máš možná pravdu *1* Jak jsem říkal pro mě je to celý stejně sranda, ale pán si asi zaslouží omluvu anebo proklít pokud jsem to pochopil správně. Hned to napravím.
  • To jako sarkasmus v tom "pekny"? : )

Treba to fakt na tebe myslel v dobrym - nebud tak vztahovacnej ; P
  • To s tím plusem jsem úplně nepochopil, co tím myslíš.
    K tomu příspěvku s tím smíchem, já osobně ho čtu jako těžkou ironii a říkal jsem si, že by bylo vhodný odpovědět pro změnu sarkasmem. Docela mě tyhle slovní hříčky baví, i když to často jen malej počet lidí pochopí. ;)
  • Aha - on nikdo plus neklikal - to je o komentar vys : )
  • Ten bych ti za tohle venoval treba ja ; P
    On to ale mozna fakt myslel "srsly", ne? To je ta krasna pismenkova ambivalence - treba to chapal jinak i kazdej kdo klikal "líbí" : D
  • Anarcha

Fable 3

Když jsem slyšel debatu o Fabel 3 vzpoměl jsem si , jak jsem se rozhodl , že tu hru testnu vzhledem k tomu , že jsem na PC hral 1 a ta mě celkem bavila , ale 3 bych dal ta 2/10 a to za tu odvahu , že takovou hovadinu vůbec vydali z hraní jsem měl pocit , že tu hru vymyslel nějakej blázen.
  • To má být ironickej smích? Pěkný.

Edit: Nemyslím to ve zlým, je možný že jsem to blbě pochopil a proto se zdržuju všech dalších spekulací.
  • aaaahahahahahahahaaa XDDDDDDD

srsly ...
  • Pane Nástěnkáři, to nikoho nezajímá, zda se váš kolega stříhá. Dotaz byl směřován na čas vydání podcastu. *1*
  • janchor
    Stříhá se.
  • hurda

Prosím

Bude dneska?
  • Očekavate Hackery??:D
  • Black_Hand
    to mate z toho, ze si tam tahate tak silny osobnosti :). jarda falus zustane? prislo mi, ze tam byl minule spis na PR dump a pokec o zaklinaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit