Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jozef123
    Mne už to ide....
  • Hoďte to někam na Ulozto jako vždycky Soudruhu....
  • Jozef123
    Asi ešte nieje úplne nahraný na servery.Aj youtube ti prehrá video aj keď nieje úplne uploadnuté ale je v zlej kvalite. Takže youtube je akože games cz a zlá kvalita videa je akože nejde prehrať *1* *1* *1*

Edit/ tak nič no *1*
  • ales.smutny
    Pracujeme vzhledem k rozdvojení redakce a celé E3 v trochu provizorních podmínkách, tak prosíme o trpělivost. Situace se řeší, kdyžtak zkusíme najít provizorní řešení.
  • zdeeneek
    z toho uz se posledni dobou bohuzel stala tradice ...
  • Cosi
    Tak Fight Club 30 mi nejde přehrát ani stáhnout.
  • oin.odin
    tak asi nebudem som jediní kto sa k nemu nemože dostať ...
  • Tak Anonymus blokují i uloz.to koukám..server mimo provoz..
  • Jozef123
    Bude ešte dnes?
  • janchor
    Ano.
  • blixa
    První klasicky ve čtvrtek během dne..
  • Jozef123
    Bude priamo z LA?
  • A prvni podcast tohoto tydne bude kdy? Zitra?
  • DSemik
    Páteční podcast s Vámi? =)
  • diky
  • janchor
    V patek.
  • Tento tyden maji byt pry dva podcasty, kdy je priblizna doba vydani toho druheho...dik
  • MishKonn
    A já si nepamatuji, že by někdy někdo tady jeho kvality hájil *4*
  • MishKonn
    Kdybyste četl pozorně, našel byste v mém příspěvku slovíčko "pomyslné" připojené ke zkratce IMHO. A kdybyste se obtěžoval podívat se na příklad, který se nachází na odkazu, všiml byste si, že tam taky nikde "mám za to" neuvidíte.

Pro vás ostatní ohledně filmu Tron - určitě jste si zajisté všimli, že ono tvrzení o tomto filmu nijak nevyvracím. Pro některé z vás bude možná překvapením, že ač jsem byl k duu Daft Punk do uvedení Tronu do kin poměrně lhostejný, soundtrack mě velmi zaujal a lhal bych, kdybych řekl, že ho nemám poměrně silně naposlouchaný.

Věřím, že pokud vy vezmete v potaz celý kontext, který tady někteří z vás hájíte, a přečtete si jak moji původní reakci na článek o DAII, poté si poslechnete diskuzi lidí z redakce v podcastu a potom si přečtete moji finální reakci tady, nebudete reagovat slovy, že jsem něco označil za srač*u. Protože to jsem s prominutím neudělal.
  • Cajk
    Kdo nepochopil kam jsem tím mířil, toho upřímně lituji. Není to tak složité.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit