Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promin, ale posledni dobou ten pocit mam. Vzdyt to jsou pri kazdy prilezitosti (ktera se vzdycky najde...) ty samy reci.

Der je tam hned nekolik:
    Predne nevim, proc bych kvuli jednomu rvacoj nemel poslouchat zbytek osazenstva, kterej mluvi zajimave, fakticky, a hlavne se furt neopakuje jak kolovratek.
    Dale: na to, co tady predvadim veru nejsem hrdej, ale porad to neni az tak uplne "totez". Jednak se jakozto princ Jasoň stavim aspon za to procento her, ktery nejsou vubec spatny, a tvyma generalizovanejma, prehnanejma recma trpej taky.
    A hlavne se nediv, ze po takovejch nekompromisnich, drsnejch vyrocich se nekdo opre zpatky. "Jak se do lesa vola,...", ne?

A tim, ze bys me timhle hloupym argumentem setrel, by se neco zmenilo?
    Zkusime se teda bavit vylozene v rovine FAKTU?
    Mne totiz vadi to, jak dokazes rict veci typu "To je v KAZDY hre musi VSECHNO vybuchovat, borec dvestekilovej s cirem hazet vrtulniky na mrakodrapy,...". Z toho uplne cakaj ty zvireci emoce, ktery te k takovyhlemu prekrucovani zenou, a kdyz v dalsi vete reknes, ze jsou vsichni blby, tak je to leda k smichu. Kdybych si treba v hospode u piva takhle otviral hubu, a sypal ze sebe kazdej fakt trikrat znasobenej, a upravenej tak, aby mi k tomu rozohnenymu kazani sednul, tak se nebudu divit, ze se nekdo za mnou ozve, a rekne at bud drzim hubu, nebo zacnu mluvit rozumne... A tohle je podcast, kde se se zpetnou vazbou pocitat musi. Zase je fakt, ze bez tebe by se to tezko mohlo jmenovat Fight Club : D Ten zvireci, afektovanej element tam ztelesnujes skvele. Pak mi ale dovol kritizovat tvy vystupy v roli osvicenyho, nemilosrdnyho soudce poklesle lidske rasy. Myslim ze samotna nelibost k masovy zabave lepsiho cloveka nedela.
  • Výborně, já jsem vytrvalej ukřivděnej křikloun a ty vlastně když nadáváš na mě, děláš to samé co já :) Já bych měl podle tebe přestat hrát a komentovat hry a ty bys měl podle této logiky přestat poslouchat a komentovat podcasty :) Nebo je v této úvaze taky nějaká díra?
  • Výborně, já jsem vytrvalej ukřivděnej křiklou a ty valstně když nadáváš na mě, děláš to samé co já :) Já bych měl podle tebe přestat hrát a komentovat hry a ty bys měl podle této logiky přestat poslouchat a komentovat podcasty :) Nebo je v této úvaze taky nějaká díra?
  • Asi mi furt moc nerozumis. To je fuk.
    Pripojim se teda jen k tomu zboznymu prani, ze nam neco rozumnyho na herni scene sam predvede.
    I ted se mohl radsi v klidu opajet vlastni dokonalosti, ze dokazal napsat hru se slusnym pribehem, a nesrat se do tech, ktery delaj hry pro jiny publikum.
    Takhle ukricenej, vsehoznalej trotl jsem byl taky. Ale asi tak v sestnacti. Jak TOHLE muze nekdo proboha respektovat? Jen proto, ze potrebuje nekoho "vysoko postavenyho" se stejnym nazorem. To, ze to ten borec prezentuje jak vytrvalej, ukrivdenej krikloun, to uz nikoho nezajima.
  • Pro...bo...ha...
    To je vtipny asi jako ty novejsi dily south parku, kde uz ty dva magori uplne ztratili miru, a jen delaj imbecilni, detinsky opicky na adresu celebrit.
    Jestli muze jedna nedokonala hra delat takovyhleho idiota i z tebe (no vlastne jsem toho byl svedkem uz xkrat), tak uz taky pomalu ztracim viru v lidsky pokoleni.
    (i kdyz... to "shrnuti" pribehu F3 cos nekde podsouval minule porad "vede")
  • smejki
    Lukáši, když tě ten Todd Howard tak nakrk, tak ti sem dám howardovskou referenci ve Fallout 2 Restoration Project *1*
    (formátování jsem zprasil jen kvůli místnímu omezení počtu odstavců)
    {100}{}{You see a very hyperactive little boy.}... {101}{}{You see Little Todd.}
    #random floats
    {200}{}{BOOM!!! I love ‘splosions!}... {201}{}{Bam-bam! I shoot mutants!}... {202}{}{I wish I saw more ‘splosions!}... {203}{}{Everything should explode!}
    #dialogue
    {300}{}{Can you blow something up, Mister?}... {301}{}{When I grow up, I’m gonna rule the world!}... {302}{}{I don’t like it here, I wanna move to the east coast!}... {303}{}{My clothes are magic!}... {304}{}{Grownups talk too much!}... {305}{}{The Brotherhood of Steel are the knights of the wasteland!}... {306}{}{All mutants are evil!}.. {307}{}{I bet my teddy bear could kill you!}... {308}{}{My dad went missing again!}... {309}{}{Sometimes I drink from toilets!}... {310}{}{What’s cont-i-newy-t mean?}... {311}{}{Can you blow something up, Misses?}
  • Vtipný, a vlastně i pravdivý *1*
  • Já osobně si myslím, že Dan tou svojí kritikou nechce říct, že hry jsou mrtvé a neexistuje cesta - pokud by to tak bylo, asi by už fakt dávno skončil a o hraní ani tvorbu her se nezajímal.

Vidím to pouze jako jeho způsob, jak vyjádřit nesouhlas se současným trendem, založený na jeho osobnosti - čemuž já osobně rozumím, ale je jasné, že to dost lidem může vadit. Určitě to neznamená, že by jen plácal do větru a sám by pro změnu nechtěl udělat nic - naopak si myslím, že ten jeho současný projekt pro něj musí znamenat obrovskou šanci do toho KONEČNĚ znova zasáhnout a ne jen kritizovat a kritizovat. *4*

Samozřejmě by bylo lepší, kdyby se k tomu vyjádřil on sám, já jen odhaduju... Jen naznačuju, že ne všichni, kteří hlasitě kritizují, musí nutně patřit mezi tzv. pivní znalce, co jsou po bitvě generály. *4*
  • bětka <3
  • Aha - to je mi ale vykutaleny reseni. Jak dlouho jsi nad tim dumal? Tak pridej nejakou ficuru, ktera vypipa vsechny ty jeho nenavistny vykriky, a rad ji budu vyuzivat.
    Proc bych kvuli nemu nemel poslouchat celej podcast?
  • to je jednoduchy, me nepripada jako clovek, kteryho bavi hry hrat, a proto me nabvi posluchat ho, kdyz o tom mluvi.
  • Pokud se někomu jeho názory/výlevy (ať si tomu každý říká jak chce) nelíbí tak ať to neposlouchá.Nikdo k tomu nikoho přece nenutí.

Např. Hpod v nové sestavě mi přisel tak neskutečně nudný, že jsem ho po několika dílech poslouchat přestal.
    Problém - Řešení
  • To, ze te nebavej stamilionovy AAA je prave jaksi "spravne". Aby se zaplatili, tak tezko muzou bejt cileny na hrace tvyho typu. Zaroven je porad dost dobrejch AAA her (sam DV treba uvedl RDR)

Vsak ja ty problemy vidim vlastne stejne jako ty, nebo on, ale proc bych mel prskat vsude kudy chodim? Proste si vyberu to co se mi libi. Pokud se mu libi fakt jen ten tintin, tak uz to mel s hrama vzdat asi davno. Ja jsem porad zvedavej na spoustu veci, i kdyz u nich treba budu muset nad necim privrit oko - s tim se proste pocita. Ze svet neni a nebude presne takovej, jak si ho clovek vysnil ve svy hlave, si vetsinou uvedomuje uz tak v peti letech, kdyz za rozcapenost poprve dostane pres pr del : D

Taky ty problemy vidim, a mrzej me, ale neustale mlit dokola ty samy idealisticky hlouposti, a jeste si pritom pripadat jako jedinej chytrej (ten Danuv agresivni, arogantni ton bych nazivo fakt asi neunes)... ...to mi prijde daleko smutnejsi nez vsichni frikulini a vybuchujici mrakodrapy. Kor od cloveka, kterej by skutecne MOHL neco malo zmenit.
  • Já se obávám, že námitky, které k dnešnímu hernímu průmyslu má, jsou z velké části oprávněné... Když mě blbý Lion king z roku 0 baví víc než drtivá většina současných AAA titulů s pomalu stamilionovými rozpočty, tak je něco asi blbě. A to si nemyslím, že bych byl nějak extra náročný.

Chybí mi větší důraz na hratelnost, logiku, UI, samozřejmě v závislosti na herním žánru... Trocha originality by též neurazila. Jo a ty výbuchy, hromady zkrvavených zmasakrovaných protivníků a hraní si na hrdinu, který se zčistajasna vyjevil, aby zachránil všechno a všechny, si taky můžou strčit někam *4*

Je totiž rozdíl mezi HRÁT, aby to mělo hlavu a patu, a jen NA NĚCO SI HRÁT.
  • Ja souhlasim, ale mohls teda rict neco konkretniho - takhle akorat provokujes jeho oddane sektare...

Ja vzdycky psal, ze pres vsechny ty zbytecny vylevy ho celkem respektuju, blablabla, ale to uz je asi definitivne pryc.
    Kdyby aspon mezi tim pruzenim rekl neco zajimavyho... To lidi fakt potrebujete dokola poslouchat o tom, jak je vsechno v pr--, jak jsou vsichni hloupy, atd. ?
    Achjo. Hraci fakt pripominaj duchodce uz klidne ve dvaceti *7*
  • Black_Hand
    a co 30 a 1/3
  • oin.odin
    radšej 30.5 to nie lepčie
  • 13_11
    Tak ono stačí, když má danej trailer nápad nebo šmrnc - první Assassin ho měl, druhej taky, poslední rovněž včetně vynikající hudby; problém nastává, když se hra prezentuje a když se tvůrci chtějí přetrhnout, aby ukázali, co všechno jejich hra umí - to proto je to tak přes čáru, bohužel.

Ad skvělý trailery z poslední doby - Metro: Last Light.
  • dan ma hodne zajimavy myslenkovy pochody... pro to jak moc kouka, nic nevidi a kdyz pak spusti nejaky teorie tak jsou deravy jak cednik

a intelektulem (jak sam rikal), bych ho nikdy nenazval

.... ted muzete minuskovat
  • blixa
    dobrej napad! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit