Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DSemik
    Nevadí mi až tak jeho remcání ale spíše to, že ostatní nemají tolik prostoru se vyjádřit, např. jeho Jáma pekel mi vůbec nevadí, přestože ne vždy s jeho názory souhlasím. Je pravda, že úplná nepřítomnost Dana Vávry by byla pro Fight Club negativní. Současný stav, kdy, jak jsem slyšel, dělá na dalším projektu a proto se nebude účastnit natáčení tak často považuji za více méně ideální. Sám bych hlasoval pro formát základních účastníků L. Grygar, P. Poláček, M. Bach plus jeden "host" - Tukan, F. Starman, D. Vávra, A. Smutný... (většinou to tak je, takže jsem spokojen =) ).
  • Jenze to jim nemuzes vycitat, to je proste Dan Vavra a alternativa je proste ho tam nezvat. To, ze vytvoril slusnou ceskou hru, vpodstate jedinou, ho do jiste miri opravnuje se k tomu timto zpusobem vyjadrovat.. Nemit ho v tom podcastu aspon obcas by proste byla skoda (tak si poslechnete nejakej ten Hpod proboha). Verim, ze podle ohlasu se na to jednou Dan vy...e, protoze nikoho nebavi nechat si nadavat do debilu donekonecna... A hlavne mate tady pozitivni i negativni dojmy, diskutery razantni, nekompromisni i kultivovane...to uz je fakt remcani unudenejch panicek tohle....
  • Ale to je přesně o tom. Zatímco účastníci druhého podcastu si na výstavě našli to hezké co se jim líbilo(a nebylo to jen pár kousků), tak v prvním podcastu si Dan Vávra prostě vzal ty nejviditelnější klišé mainstreamu v podstatě jen z těch hlavních prezentací(nevím jestli sledoval podrobněji, ale nezdá se mi), aby si mohl pořádně zanadávat. Takový podcasty Black and White, Jin a Jang, negativní a pozitivní...
  • Kolikrát má Dan v podcastech i docela zajímavý názory, ale u tohodle podcastu musím souhlasit.
  • DSemik
    Je pravděpodobné, že pan Vávra je ve svých názorech nejvyhraněnější ze všech účastníků podcastu, věřím proto, že i Vy s ním často nesouhlasíte. Je však nutné aby své názory předkládal tak vehementně - není proto možnost ho posadit dále od mikrofonu? =)
  • blixa
    Jak uz taady psal jednou Janchor - neber to pls tak, ze to co rika Dan si myslime automaticky vsichni - viz treba ten clanek tady na webu od Ulrika..

Jen proste kdyz sedis v ty maly redakci s dalsima ctyrma lidma, je vedro a ty ses utahanej z celotydenni prace na vecech kolem E3, tak se urcitymu negativismu neubranis ;) Ale takovej momentalni stav se neda zamenit na setrvalej..
  • pet

ty ses teda blb na entou, vazne...
  • Máš tu dva podcasty.Jeden byl pojat pozitivně a druhý negativně.
    Moc to dramatizuješ.
  • No , připadalo mi, že se svého názoru držel natolik, až kolikrát argumentoval i nesmyslně.
  • smejki
    mění to dost na tvé lamentaci nad jejich lamentací *3*
  • Drom
    a to meni neco na faktu, ze dle jejich slov vse co ukazali na E3 vlastne nestoji ani za zminku? multiplayer ma kazda druha hra.
  • smejki
    jako šikula, který poslouchla podcasty jistě víš, že ten vydřiduch Vávra dal CoDu sedmičku jen kvůli multiplayeru. A jestli se nepletu, ta říkal, že za singl by mu napálil trojku.
  • Drom

Drom

Dnes jsem poslouchal podcast 30 a nestacil se divit. Z te vasi konverzace to vypadalo, ze veskera soucasna produkce nestoji za nic. Hlavne ze mistr Vavra dal CoD Black Ops hodnoceni 7, coz znamena nadprumerna hra. Bud se Vam ty hodnoceni rozchazeji nebo je u Vas vse pod 8 sragora. *7* Vazne nechapu. Skoro jste mi tam prisli, jak paprdove nad pivem, co je vlastne hry ani tak moc nezajimaji a jen na to hazou spinu.

Cele zhrnuti E3 bylo pojato dost nestastne a pro me z nepochopitelneho duvodu i dost negativisticky.

Kdyz se shodnou na tom, ze vlastne na E3 vsechno stalo za houby, vsechny hry jsou plitky, delany jak pres kopirak a je to vlastne otrava a nuda, tak je mozna cas se zamyslet, proc o tom delate web.
  • Jozef123
    Keď sa ti nepáči tak to nepočúvaj a problém vyriešený *7*
  • Nevýhodou této životní filosofie je, že člověk občas nas*** lidi, které nas*** nechtěl a někdy se to težko vysvětluje :) To s těma ovečkama bych přisuzoval spíš tomu, že lidé někdy mají pocit, že něco není v pořádku a neuměji to pojmenovat, nebo jim připadá, že jsou divní, když to všem ostatním připadá OK. Pak mají velikou radost, že v tom nejsou sami :) Já jsem podobnou radost zažil, když jsem na nejrůznějších blogách zjistil, že většina české společnosti od důchodců po studenty má na většinu médii podsouvaných "správných" názorů velmi podobné názory jako já. Jenom nemají prostor kde je vyjádřit.
  • Ja jsem asi nerd ze satry skoly, protoze me porad pritahujou ty kozaty sexbomby vic nez nejaky maly holcicky.
    ... ale kdyz o tom tak uvazuji, tak si vlastne pripadam normalni.
  • Muhehe
    Ja to nakonec pujcil od kamose. Mozna i dobre, a koupim spis casem po slevach.
    Dalo mi to pres tyden, no - ono to ani nema takovej drajv v hlavnim pribehu, aby me to strhlo na dlouhy hodiny - spis jsem to projel tak serialove, jako Mass Effect2 treba...

A ten OST bych taky nemel, kdybych nebyl slizkej pirat ; P
    Nemuzu teda rict ze bych se stydel. Na jednom z tech trech DVD mohl soundtrack klidne bejt, a ke koupi zvlast tady beztak nebude k mani... : P
    Vetsinu motivu urcite znas ze hry, + jsou tam i songy s nasi oblibenou frau.
  • posila
    Ty uz to mas i dohrane? Vzdyt jsi teprve snad minuly tyden psal, ze si to v prubehu cervna koupis :)

Soundtrack L.A. Noire nemam, poslouchavam soundtrack z Red Dead Redemption, GTA IV ;) a obcas Dark Void.
  • No vyjimecnej je leda ve hrach. Ale peknej.
    Spis jsem to myslel obecne k tem tipum na OST - zrovna s tema cos uvadel to moc spolecnyho nema...
  • smejki
    kdyby se ten eatser egg nesl v duchu těchto vět, tak by byl hned na jinačí úrovni:
    You see a very hyperactive little boy./ You see Little Todd./ I don’t like it here, I wanna move to the east coast!/ Grownups talk too much!/ The Brotherhood of Steel are the knights of the wasteland!/ I bet my teddy bear could kill you!/ My dad went missing again!/ What’s cont-i-newy-t mean?

Ad F3 - jo, na brahmíně patřím mezi málo výjimek. nicméně i ta místní záplava hownardů, shithesd, bethe$d, failoutů se nese čistě v rovině osobních názorů a nikdo není perzekuován či zavrhován (třeba Tomek, který přeložil všechna DLC k F3, je váženým členem komunity). Pokud se ovšem nějaké ucho vytasí s tvrzeními o skvělém příběhu (F3 měl výtečnou naraci, ne příběh, to spousta lidí neumí rozlišit) nebo nijak kulhající logice, nabíhá si na vidle. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit