Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cajk
    tobě ta hra přijde v nějakym ohledu vážná?
  • Psat jako hovado? Dobra takze, pro me je bezne pouzivat krome angl. i svedstinu.... proto si prosim prepni klavesnici na svedskou a pis : üÜöäõÕÖÄ .. a presne tak se nam pise cestina, ktera ma tech spec. znaku mnohem vic. Kvuli par radkum na tiscali foru polepovat klavesnici nehodlam, jinde cestinu nepouzivam, nejhlede na to, ze pitomcu (kterym to vadi) zas tak moc neni.. To uz si totiz musi lecit opravdu obrovsky komplex
  • Na pocity by jsi se zrovna na fóru spoléhat neměl stejně jako na +- u komentářů, které mají u několika tisícové základně nulovou vypovídající hodnotu.
  • 13_11
    Vynikající Black Moon Chronicles od MMM jenom potvrzuju!
  • ales.smutny
    Když to je těžké "přes čáru". To máme Danovi říct "hele, tohle prostě říkat nemůžeš, vyškrtnem to a teď hezky namluv pozitivní přístup"? ;)

Osobně jsem byl už hodně unavený po třech dnech, odpadával jsem a klidně se přiznám, že jsem propadl lehké malomyslnosti. Ale v tematickém názorovém článku na E3 jsem vše uvedl na pravou míru a myslím, že jsem nabídl světlou alternativu (a to jsem od nátury skeptik).

Nicméně vždyť je to právě o diskusi. My nemáme program podcastu "tak a teď zkritizujem/ pochválíme E3" :) My tam máme "a teď si pokecáme o E3...a Aleš s Martinem se pokusí neusnout":)

A že v diskusi vyjde poněkud negativistický obraz... c´est la vie...ale omezovat jej by byla přece cenzura.

P.S. Totálně jsem zaspal otázku na OST, takže k doporučení - Gears of War 1, Assassin´s Creed 2 od Jespera Kyda, Black Moon Chronicles (vynikající old school věc) a nebo Warcraftí výběr Echoes of War.
  • srandu? kde?
  • smejki
    petr byl dost tichý např. oproti Mikulášovi
  • DSemik
    Já mám pocit, že se zde objevují tyto ohlasy relativně pravidelně. V případě, že někdo čistě souhlasí s názorem jiného pisatele, dá mu plus - to, že o tomto tématu někdo dříve nepsal tedy nemusí nutně znamenat, že se k problematice již dříve v diskuzi "nevyjádřil".
  • Kdo určuje co je nebo není přes čáru ? Ty a těch pár jedinců co si tu stěžují z několika tisíců posluchačů ? Asi ne.
    Vzhledem k tomu, že DV (déle jak půl roku )je takový od začátku co se podcast na games začal dělat viz. CoD a jíné , tak bych od takového aktivního posluchače jako jsi ty očekával, že si na něj bude stěžovat pravidelně.
    Že by si Dan kopnul do nějaké tvé oblíbené serie ? Nebylo by to překvapení.
  • Cajk
    To je Dan. Na to si zvyknete:)
  • Cajk
    well the worst problem is that they often are not using czech language at all.. Prej "coverage E3" bych vopravdu blil.
  • Cajk
    Dnešní konkurence? Je mnohem víc na houno než Duke, kterej sice konzolovitostí a linearitou trpí taky, ale dělá si z toho aspoň srandu. "Id need a crowbar right now".
  • 13_11
    Jak pravil klasik Habarta - odteď podcasty jedině z auta! Snad nejlepší akustika ze všech podcast dílů!
  • Drom
    ja samozrejme mluvil o ucastnicich podcastu, nikoli o vsech na games.cz. Je mi jasny, ze nekdy mate sve obdobi, asi jako kazdy, ale ten podcast byl lehce pres caru. *3*
  • Upřímně řečeno, já píšu bez diakritiky dost často také, protože jsem tak prostě zvyklý naopak z dob, kdy se na internetu nebo vůbec na počítači s háčky a čárkami nepsalo. Protože to prostě počítač valně neuměl, maximálně v T602 :) Čili naopak - nejsem "mládě", které je zvyklé na všechen "moderní komfort"...
  • Pan_Klobouk
    Jednu ceskou recenzi jsem uz videl, ale nejak moc pozitivni. Holt zalezi na pristupu autora, DNF pri srovnani s dnesni konkurenci asi neobstoji, ovsem jako navsteva z davnych casu a resurekce mrtvoly to asi neni tak spatne. :)
  • Pan_Klobouk
    Cely je to ironie, dat jim cas (novinari maji prece vsechno predem a prednostne), stahovani warezu (to nikdo nedela, natoz pak pisalci) i sragorovitost DNF (alespon pametnici si v tom zda se dokazali najit to stare a pozitivni). Hodnoceni bude ale urcite litat, dovedu si predstavit sedmicky, stejne jako znamky 2/10.
  • no to není jenom tady, po 15 letech to vyjde a všude jakoby informační embargo, na metacritic jenom 3 recenze...
  • Konecne

Konecne podcast, co mal gule. Aspon teda diel s Danem Vavrou, aneb konecne aj nazory od hraca podobneho mne. Fakt som sa nasmial a pritom suhlasil s vacsinou toho, co bolo povedane. Far Cry 3 - negr s cirem a potetovanym ksichtem :D Inak ked bola uz rec o charakteroch a stereotype, ktory prevlada v hernom priemysle, zaujimalo by ma aky mate nazor na charaktery ako napr. Kane and Lynch, proste ziadny nabuchani superherovia, ale uveritelne typy dvoch padouchu, akymi zaiste boli :)
  • smejki
    tak samozřejmě výjimka jménem cizojazyčný layout klávesnice existuje, ale to je stejné jako mluvit o nemoci, když se vytáhne téma obezita. Trpí tím možná tak každý tisící tlusťoch, ale v rámci jakési politické korektnosti to vždycky někdo vykřikne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit