-
ten smajlik byl na spatnem miste, abych ho chapal ironicky :))). mel byt za tim warezem.
navic, ja se uz vlastne k warezu nevyjadruju....hehe -
Ale no tak, ironie? Prehlednuls smajliky? Jj, je to nekdy otrava, tyhle digitalni distribucni kanaly a kdyz uz se clovek konecne docka, zase je to treba pretizeny.
Ovsem soude podle diskuzi na netu (obecne) je prece warez stejne v poradku, nekdo ho bere jako demo, dalsi jako rychlou cestu ke hre, kterou si pozdeji koupi... takze pohoda. ;) -
wtf? kouknul jsem na ten twitter a nic takovyho nerika. ma regulerni steam verzi. jen si stezoval, ze mu prijde trochu pitomy cekat 20 minut na odemceni, kdyz z warezu by to mel odemceny za 5 sekund.
-
enjoy
-
Nebud tak hrrr, dej jim trochu cas. Vavra uz to ma stazeny z warezu (viz jeho Twitter) takze pocitam v pondeli uz si mozna poctes. Jaka je to sragora. :o)))
-
Me se na Danovi libi ze rika co si mysli, pekne bez obalu natvrdo. Vetsinou souhlasim, obcas ne, ale ten jeho styl je super a vsechny podcasty s nim maji stavu :) A je to fight club, takze okud ma kdokoli z dikutujicich jiny nazor, mel by ho teda rict :)
-
cosi taky nepochopil...
-
Píšou bez diakritiky protože jsou tak zvyklý z psaní desítek SMS denně.
-
anebo mozna jen pise ze zahranici, kde cestinu nepouziva, nema ceskou klavesnici a pripada mu zbytecne zjistovat kde jaky spec. pismeno lezi, jesltize nebyl nikdy zvykly cesku klavesnici pouzivat.. viz muj pripad *7*
-
tak konečně vyšel Duke Nukem Forever a nikde ani zmínka, nikde žádná recenze, platí snad po prvních několik dnů nějaký zákaz od vydavatele, aby se lidi nedozvěděli, že je to jeěšě větší blbost než se čekalo?! nebo je snad nějaké rozumné vysvětlení proč se o něm nikde nepíše?! nebo snad ještě nevyšel?
-
to nezpochybňuji. taky programuju a často píši v englištině, takže vím, že je to jen o lenosti přepnout režim. (jen ta velká písmena vynechávám, shift mě unavuje a mám ho takovy divně citlivý :D) nicméně, že by to byl typický projev mláďat? pochybuji. ti spíš lolecují, lovískují a vůbec mluví jako dem...overze.
-
To ale neznamená, že když někdo programuje nebo se jinak "rozumně" věnuje počítačům, že musí psát jak ho vado. Nemluvě o tom, že mu textbox podtrhává i chyby.
-
to je trend nové generace? já myslel, že je to příznak ascilitidy
-
Novy podcast
http://www.czechgamer.com/novinky/8750/CG-Podcast-2-specialne-o-E3.html novej podcast...celkem ujde, jenom nvm kto by to poslouchal... -
Je zajímavý, že jsi ze staré školy, a přesto používáš trendy nové generace. Například nepoužívání diakritiky.
-
Díky všem za doporučení OSTček, pustím se do toho :) .
Jinak co se týče posledního podcastu, tak pan Vávra má až moc prostoru :). Nic ve zlém, "Jámu pekel" mám rád (Level jsem nedržel v ruce nějaký ten měsíc, takže netuším jak je na tom teď) a na spoustě věcí se s ním shodnu, ovšem názor na E3 máme úplně jiný. Stejně jako velká část čtenářů a posluchačů. Příště by to chtělo i více názorů ostatních členů. A škoda, že Petra Bulíře nebylo slyšet více, jeho články mám hodně rád. -
Kdybych měl brokovnici,tak mu ustřelím makovici :DD hláška století.Perfect..
-
Nic si nedělej z toho, že máš negativní ohlasy. Vždycky to bude tak, že když začneš něco kriticovat ozvou se spíše zastánci dané hry, followeři atd. To co si napsal s tím se nedá než souhlasit, Dan má skoro vždy pravdu, jeho názory, připomínky dávají smysl, ale to neznamená, že by si měl zabrat celý podcast pro sebe. Rád bych viděl více prostoru pro Aleše Smutného, ten člověk taky mluví k věci ale nedostane prosor k vyjádření.
-
Amen, bratre *3*
-
On Dan Vávra není kolikrát v podcastech vůbec špatný, často má zajímavý názory a taky hezky podaný, ale měli byste si tam v podcastu někde v rohu na zemi nechat kýbl plný vody, a až z něj začnou lízt hovadiny jako v třicítce, tak mu ten kýbl včas vylít na hlavu. *1*