Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    hmmm, to by nemuselo být špatné. dík za tip
  • Preed
    Mne tam Dan Vávra celkom vyhovuje a dobre sa bavim,tiez som podobny typ,ze ked si myslim,ze je nieco zle tak si proste otvorim hubu netvarim sa,ze sa ma to netyka lebo nie som cielova skupina,proste ked je nieco zle tak je to zle a viac sa mi to paci ako nejake bezpohlavne reci diplomatickeho charakteru..
  • "noirově filmova" klasika jsem chtel rict. Pokud to nekomu sedi, tak bude urcite potesen. Melancholickej jazzik smyccema podtrzenej, nebo rovnou silny smiccovy motivy... toho je tam plno.
  • Ale docela temnota, ne? : )

Ja ted po dohrani L.A. Noire posloucham jeho soundtrack - vlastne uplna "noirově filmova" hudba, ale ... To je dobre *1*

Jinak docela vyraznej a mistama netradicni sountrack melo z posledni doby Enslaved.
  • Tak mozna to je teda mym vnimanim, ale v tomhle podcastu, ani tom E3 clanku jsem fakt snad nic pozitivniho nezaslechl. Treba tam neco bylo (?), ale kdyz je to prevazeny takovym mnozstvim kritiky, tak mi to v usich ty pozitiva proste zadupe... To se pak na to negativni nemusim ani soustredit, a negativitu a skoro az agresi to vyvolava i ve mne... : )
  • No jo, ale na takovyhle zatnuti si najdes obet kdekoli.
    Spis mi to prijde jak zoufalost.
    Ale ok, bavte se. Pokud ale tvrdis, ze mas k F3 "celkem i pozitivni vztah", tak je to pro me velike prekvapeni : )
  • ... a "nenabouchajsi" ma bejt NEJnabouchanejsi, ve smyslu "obsahujici nejvice testosteron-vytvarejiciho, kuloviteho materialu" : D
  • smejki
    kdyby ses (stejně jako u reakcí na mě) nesoustředil jen na to negativní, tak bys věděl, co se Danovi líbí, zmiňoval to několikrát. *3*
  • ...pytlik myslim ten pod pindourem : D
    Nepochopeny tady zustavaj i mnohem zretelnejsi veci...
  • A sakra - do tohohle skatulkovani snad zabihat nebudem : ) Kazdej sam sebe rad vidi jako realistu, tak radsi reknu jen to, ze rozhodne nejsem cistej optimista : )
    Kdyz pises takhle, tak nema duvod nic namitat, a vlastne te mam hrozne rad, ale posledni dobou mam proste pocit, ze fakt z nejvetsi casti nadavas (ok) tim stylem, ze komu se dnesni hry libej, je vlastne bezduchej id iot (ne ok). To se treba me osobne dost dotyka, protoze nejen ze jsou hry, ktery "vubec" blby nejsou, ale klidne si zahraju i nejakou tu "lehce otupelou", protoze kdyz mi sedne treba namet, tak nad leccim privru oko. To bych se musel taky popaty opakovat - uz jsem takhle trollil pod tvym E3 clankem...
    To je fuk - negativistou si bud. Ted kdyz vidim, ze jsi vlastne asi sam schopnej leccos uznat, tak s tim uz nemam vicemene zadnej problem. Ono i predtim me spis nez samotna tvoje pritomnost v podcastu (na ktery mnozi trvaj, a ja za ni jsem taky nakonec i celkem rad), ale to, kolik lidi to bezvyhradne podepisuje. Mam z toho pak pocit, ze jsou takovy negativisti (teda hlavne pricti vsechno za co jsem tady nadaval) vlastne "vsichni"... Kdovi jak to ale myslej oni, a jak to myslis ty.
    Vsechno to nakonec vychazi z toho, ze se (dle meho skromneho pozorovani) od normalniho ("narocnejsiho") hrace lisis hlavne koulema. A "biiiig cojones" je skvela zbran, ale taky jak se rika dvojsecna. Casto se clovek necha unyst, a pak ze sebe muze delat trochu blbce, ne? : )
    Jak rikam - vic nez vsechny ty samotny vyroky (i kdyz trvam na tom, ze jsou znacne "pomyleny") me stvou reakce lidi, ktery se pak se mnou hadaj. Lidi, ktery by za tebou sli snad i "do pekla a zpet" : D Jestli neco vystihuje povahu "tupejch ovecek" (coz je termin kterej fakt nesnasim, ale "oni" pouzivaj tak radi), tak je to nasledovani jedince s nenabouchanejsim pytlikem ; )
  • smejki
    Asi budu celkem trapný, ale dva soundtracky si semtam pustím a až na dvě tři skladby si je užiju - Planescape:Torment a staré Fallouty(beru jako jedno dílo)
    je to temný semi-elektro ambient bez nějakých pompézností, takže neruší a skvěle se při něm pracuje.
  • Jsi můj člověk chlape..bezvadnej včerejší podcast.Pouštěl sem si ho ještě dvakrát a stále se bavím.Pořádně si to nandal herní scéně a to se mě líbí.
  • blixa
    Spíš jsme ztracený bez Noise Reduction pluginu ;)
  • Black_Hand
    jo starcraft je skvelej, hlavne terrani cast soundtracku.
  • S těmy soundtracky...jednoznačne Warcraft a WoW a celkově z her od Blizzardu
  • No, jak vidíš, tak jsem to s Danovým naturelem (viz příspěvky výše) docela trefil... Ono to není zas tak těžký, když to mám u sebe podobně. *4*

P.S.: Spojení "optimistický krasomil" fakt sedí, některé bych střílel na potkání...
  • smejki
    Já si Todda Howarda vážím a k F3 mám zvláštní a celkem i pozitivní vztah. *3*
    Což nemění nic na tom, že tvůrci RP tnou do živého, byť dost dětinským způsobem.
  • tak jsem si poslechl druhy podcast a vyborne jsem se bavil a musim pochvalit zvukovou kvalitu oproti vcerejsimu podcastu, je uplne videt ze je bez vas redakce uplne ztracena *2* *2* *2*
  • Já bych řekl, že taková povaha jsem odjakživa :) Už na střední škole jsme založili "spolek" individualistů negativistů. Většina věci co jsem kdy dělal (včetně Mafie 1) vznikla z frustrace z toho, že to ostatni dělají blbě a jako snaha ukázat, že to jde dělat jinak. Jsou lidé, kterým tenhle přístup vadí (optimisti) a ti kterým naopak vadí nekritický optimismus a vyhovuje jim tohle. Vzhledem k tomu, že optimistických krasomilů je nadměrné množství (a podle mě je přehnaný optimismus naprosto nikam nevedoucí životní filosofie - optimista se může jen zklamat, zatímco pesimista může být jen mile překvapen) tak se snad přítomnost jednoho negativisty dá snést :) Já se do podcastu koneckonců rozhodně nevnucuju :)
  • Viz. dole
    Taky jsem nerekl, ze bys je nemel komentovat. Ze te hrozne boli byt jeden z mala narocnejch hracu uz ale davno vime. Skoro mam z poslednich TG prispevku pocit, jako by v nitru DV krom tyhle frustrace nic moc nebylo. A hrat bys je davno nemel ne podle me, ale podle toho co sam rikas. Pokud je z tech desitek her dobrej jen tintin, tak to neni problem letosniho roku...

Tak mi prosim odpust, ze me rozciluje rozcilovani. Kor kdyz neni tak uplne na miste, a faktu se moc nedrzi.
    Tesim se na jakejkoli DV material, kterej bude o necem co MA rad.
    Snad i tobe by cinilo vetsi poteseni mluvit a psat o prijemnejch vecech, ne? Paru vypoustej treba u toho piva ; P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit