-
pirátství
Já jen, když tam teď byla ta otázka, "jakou nejvtipnější výmluvu piráta jste slyšeli" tak já tedy žádnou vtipnou taky neznám, ale vzpomněl jsem si na jeden názor co jsem někde četl. Ten zní: "Když by se pirátství přirovnávalo ke krádeži v normálním obchodě, kradli by lidi v obchodech, kdyby tam byla jen opravdu minimální možnost odhalit je?" Takže asi tak. *4* -
ako najvtipnejšie (pre man) bolo to že som tento FC počúval na iPhone a pritom hral angry birds a moment kedy ste ho začali "ohovárať" som tak nechutne d***l level že to nebolo možne
a hry na iOS môžem odporúčať ... paldu 2 (nostalgické " nééé do sklepa nééé ... nééé to je moje televize nééé" mam uložene a opčas si to pustím na zasmiatie) potom final fantasi 1, 2 a 3 (3 práve hrám a je to super zážitok je to totižto ta istá prerábka ako na ds ) chaos rings , gta chinatown wars, civilization revolution, crazy machines, dark nebula, plants vs zombies (ako odpočinkovka do šakini nemá chybu), bejeweled (na to iste ako PvZ), rayman 2,sway ,tiki towers ..... jednoducho je tam toho strašne veľa len je škoda že na iOS nevychádza viac veľkých hier
+
možno to znie kacírsky ale čim ďalej tím viac si všímam že môj iPhone sa stáva mojim hlavým herným zariadením a hrám na nom dlhšie ako na pc/mac/ps3 dohromady (i keď za to je zodpovedná FF3 kde človek naberie 30h ani nevie ako) -
je to youtube hrani tak mimo? ao treba takovy klasiky jako Phantasmagoria :). prehravani videi, kliknuti k presunuti se na dalsi :P.
-
V okamžiku, kdy se mluví o "youtube hraní" jsem si nemohl nevzpomenout na Z. Prince a jeho způsob recenzování (resp. vtip o jeho způsobu recenzování). =)
-
Philosoraptor
10/10 za zmínku s Philosoraptorovi, jeden z mých oblíbených memů... -
Ehm, zkus se nad tim zamyslet jeste jednou xD
-
ok ok, tak to uz nebudu cekat a pustim si vas zitra *4*
-
Stříháme.
-
takze jako kazdy tyden. Jak jste na tom?
-
No ale počkej, my jsme se myslím shodli, že sérii by prospěla střídmější (a tedy uvěřitelnější) příběhová omáčka. To se samotnou herní náplní v zásadě nesouvisí.
-
Tohle mela byt reakce na janchor@tiscali.cz
-
Jasne to muzes rict na vsechno. Ja si to poustel vickrat a prislo mi, ze se tam vsichni v podstate shodli, ze ta serie nemela stavu a chtelo by to zmenu smeru. To neslo jen o nejakou prupovidku typu "podle me jsou handheldy kalkulacky", ale o nekolikaminutovou diskuzi, kde se projevili vsichni co tam sedeli a nikdo tam nerekl nic o tom, co jsem zde psal.
BTW vubec nechapu proc tam vubec vyvojari dali zbrane jako samopal a brokovnici, podle me staci Silverbullet s tlumicem a na par misi mozna odstrelovacka. -
Nevztahovat názor jednoho diskutéra na všechny! Už nevím, kdo zmiňoval ten badass přístup (navíc to podle mě nemyslel nějak extra protichůdně tomu, co píšeš), ale Hitmana vnímám přesně jako ty. Jak to stojí už v Thiefovi: "A true professional doesn't leave a mess."
-
tak presne to o cem mluvis jsem zazil u sc chaos theory. nejdriv jsem jenom omracoval a pak uz jsem si daval i challenge, abych ani neomracoval. to vsechno na nejvyssi obtiznost. bylo pak komicky jak pro me predchozi dily zacaly byt trivialni i na jejich nejvetsi obtiznost.
-
Hitman
Tak nevim kluci, podle me jste Hitmana vubec nepochopili. Hitman neni jako Splinter cell. V Hitmanovi udelate misi nejlip, kdyz vystrelite presne tolik kulek, kolik je cilu, nenechate se zachytit na zadne kamere, nikdo si vas v prubehu mise nevsimne a nakonec odejdete se stejnym oblekem jako jste prisli bez jedineho alarmu. V hitmanovi dostavate score za to jak dokazete splynout s okolym, jak dokazete vypozorovat vzorce chovani jednotlivych lidi a ty pak vyuzit ke svemu prospechu. Pamatuji si, ze jsem v misich stravil klidne hodiny pozorovanim sveho cile, a promyslel jak ho zabit, aby to byla jako nehoda nebo aby se nikdo nic nedozvedel. A ta hra mi to umoznovala a dokazala me za to ocenit. V tom je Hitman naprosto jedinecny. Vytvoril rozlohou male do detailu propracovane mise, ve kterych fungoval nejak logicky svet a kazda postava tam mela svoji ulohu. Nevim o zadne jine hre, ktera by mi dala podobny zazitek. Takze s vami navrhovanymi upravami "vytvorte bad ass chlapa, ktery pujde z bodu A do bodu B a postupne tam kradmo pobije sve nepratele" by u me Hitman umrel a hru bych jako fanda serie (nejlepsi je posledni dil!!) urcite nehral. -
Kdo si chce hrát, ten ať si hraje. Já bych akorát doporučil po posledním prolítnutí otázek skočit do pyžama a jít včas spát; jak víme, mozek se učí a nejlépe zpracovává a ukládá informace právě v době spánku. V den D a před hodinou H pak do sebe kopněte panáka něčeho vostřejšího; buď z vlastních zdrojů nebo pokud chodíte na umělecké školy a máte inteligentní sekretariát - nalévají i tam. Lepší recept nemám.
-
Zkoušky, státnice, maturita.......
Poznámka k tématu o hraní před důležitou zkouškou, maturitou atd. Nějaké odreagování je žádoucí, aby se informace mohly vstřebat (hrajte večer, po náročném celodenním šprtání). Mně osobně se osvědčil Serious Sam HD. Mozek má na chvíli dovolenou, člověk se vybije na hromadě(!) enemáků. -
Ty tem lidem vidis co ti klikli minus vidis do hlavy, prosim te?
Prispevek dlouhej jak tejden, ale pro tebe jasne vyplyva, ze samozrejme klikaj sonyboyove... *7*
Ja teda taky nevim co je tam az tak k nesouhlasu, ale za tohle bych ti dal misto minusu par facek. Presne z tyhle vsevedoucnosti vznikaj v diskusich ty nejvetsi zvratky - ja mam fakt nejradsi, kdyz mi nekdo v odpovedi mluvi za me. Samozrejme nesmysly.
Proste.. Mozna to mohlo byt i kvuli necemu jinymu, ne? -
mozna si lidi vzali z podcastu ponauceni uz tak rychle :).
-
Já vždycky říkal, že MS má něco do sebe *1* Není nad to prodat tu stejnou věc za víc peněz, protože má přívlastek "nový". Takhle to prostě funguje *5*
PS líbí se mi, jak jsem dostal u hlavního příspěvku mínuska už jen proto, že jsem přiznal vlastnictví konzole.
edit:
Když nad tím přemýšlím, tak by to chtělo
"Console Heresy" achievement - publicly admit that you are the owner of the console